Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νέο δυνατό φιλικό για Βόλο σήμερα

νέο-δυνατό-φιλικό-για-βόλο-σήμερα-869219

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό τεστ επιπέδου Super League 1 δίνει σήμερα στις 18:45 ο Βόλος, υποδεχόμενος τον Ατρόμητο, που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πορταριά Πηλίου.

Κόντρα στον Ατρόμητο ο Γάλλος προπονητής του Βόλου Οσβαλντ Τανσό θα έχει τη δυνατότητα να δει τους παίκτες του απέναντι σε έναν αντίπαλο από τη Super League και να δοκιμάσει τακτικές και σχήματα, βλέποντας και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο φιλικό με τον Ιωνικό δεν αγωνίστηκαν οι Φινλανδοί Αλχο και Πίρινεν, έπαιξαν πρώτη φορά ο Ντέλετιτς και ο Εσκοβάλ αλλά και για λίγο και ο Λούνα παρ’ ότι ανακοινώθηκε μόλις μια μέρα πριν, ενώ αποτέλεσμα του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων ήταν ο τραυματισμός του Οικονομόπουλου.

Στο πρόγραμμα των φιλικών του Βόλου αμέσως μετά υπάρχει και παιχνίδι εκτός έδρας αφού την Κυριακή 24 Ιουλίου θα παίξει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Για το σημερινό φιλικό έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ και θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.

Διευρύνει το ωράριο για τα διαρκείας

Ειδικό «βάρος» αποκτούν τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Βόλου, καθώς ο κόσμος άρχισε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για αγορά και η ΠΑΕ Βόλος άλλαξε και επέκτεινε το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της, απ’ όπου και γίνεται αποκλειστικά η αγορά των διαρκείας.

Επίσης ο κόσμος θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο Πανθεσσαλικό ακόμη και στην περίπτωση που σε κάποιους αγώνες δεν θα εκδοθούν κανονικά εισιτήρια.

Η ΠΑΕ Βόλος με προηγούμενη άλλωστε ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως θα διαθέτει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους μόνο στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ΠΑΕ τα ζητήσει επίσημα λέγοντας μάλιστα ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τους φιλάθλους τους και αν κάποια από αυτές τις ΠΑΕ δεν ζητήσει επίσημα εισιτήρια, η ΠΑΕ Βόλος δεν θα εκδώσει εισιτήρια αγώνα και στο Πανθεσσαλικό θα είναι μόνον οι κάτοχοι των βολιώτικων διαρκείας!

Έτσι η απόφαση αυτή είναι ένας επιπλέον λόγος για τους Βολιώτες φίλαθλους, που θέλουν να δουν και να ζήσουν τη μαγεία της Super League, να κλείσουν θέση στο Πανθεσσαλικό και η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποίησε ότι διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των γραφείων και πως ο κόσμος μπορεί καθημερινά να πηγαίνει από τις 9 το πρωί ώς και τις 8 το βράδυ να αγοράζει το εισιτήριο διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων διαρκείας, τα γραφεία της ΠΑΕ θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 20:00».

Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, καθώς τα απλά διαρκείας που αφορούν σε όλες τις θύρες (πλην της VIP που είναι 750 ευρώ) κοστίζουν 200 ευρώ, ενώ η τιμή στα γυναικεία ανέρχεται στα 100 ευρώ. Πληροφορίες τηλ.: 24210 27671, 24210 27861).

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του Σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ θα ισχύουν ακόμα και για τα φιλικά ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό με τον Ατρόμητο.

Απέκτησε και Λυμπεράκη

Μετά τον Λούνα, ο Βόλος απέκτησε ακόμη ένα αριστερό μπακ, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση που άφησε ο Φεράρι, ανακοινώνοντας χθες την απόκτηση του Οδυσσέα Λυμπεράκη. Ο 24χρονος αριστερός μπακ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους Κρητικούς, αλλά το έλυσε και βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στη Μαγνησία. Με τον ΟΦΗ έπαιξε σε 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τη διετία που βρέθηκε στο Ηράκλειο. Είχε προηγηθεί για μία σεζόν ο Πανιώνιος, με τον οποίο προ τριετίας έκανε 23 ματς. Τότε πραγματοποίησε το step up του και κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων. Μία συμμετοχή είχε σε αυτό το επίπεδο με τη «γαλανόλευκη». Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ Οδυσσέα Λυμπεράκη. Ο Λυμπεράκης τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου και της Καβάλας. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Οδυσσέα Λυμπεράκη στην οικογένειά της».

Θέλει Φερνάντες, αλλά…

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και δημοσιεύματα ο Άρης Λεμεσού ψάχτηκε για τον Πάολο Φερνάντες, αλλά ο Βόλος σε πρώτη φάση το ξέκοψε. Το sportime.sigmalive.com αναφέρει για τον Ισπανό ότι η κυπριακή ομάδα θέλει «να τον ντύσει στα πράσινα» και προσθέτει ότι «ο Άρης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Φερνάντες και σύντομα αναμένονται νεότερα». Επαφή έγινε, πρόταση δεν κατατέθηκε, γιατί από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε χαώδης απόσταση.

Μπορεί όπως αναφέρεται «τα χρήματα που πήρε ο Βόλος από τον ΑΠΟΕΛ (σ.σ. για τον Φεράρι) να μην ήταν πολλά, αλλά για τον Φερνάντες η ταρίφα είναι άλλη και μόνο αν καλυφθούν οι απαιτήσεις των Θεσσαλών θα πουληθεί ο 23χρονος, που τηρεί και άλλη στάση συγκριτικά με τον Φεράρι. Τέλος, δύσκολα θα βρεθεί ενδιαφερόμενος στην τιμή που έχει οριστεί. Εκτός και εάν στο φινάλε οι «κυανέρυθροι» ρίξουν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου