Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νέο φιλικό αύριο με τον Ατρόμητο για Βόλο

νέο-φιλικό-αύριο-με-τον-ατρόμητο-για-βό-869431

Ενα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα έχει αύριο ο Βόλος, που μετά την κυριακάτικη νίκη 2-1 επί του «δυνατού» Ιωνικού θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, ενώ με ανακοίνωσή της ΠΑΕ έκανε γνωστό πως στο πρωτάθλημα στο Πανθεσσαλικό θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι μόνο αν οι ΠΑΕ τους αναλαμβάνουν τις ευθύνες ζητώντας επίσημα εισιτήρια…

Όπως και προχθές έτσι και αύριο με τον Ατρόμητο, ο Γάλλος προπονητής του Βόλου Οσβαλντ Τανσό, θα έχει τη δυνατότητα να δει τους παίκτες του απέναντι σε έναν αντίπαλο από τη Super League και να δοκιμάσει τακτικές και σχήματα βλέποντας και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο φιλικό με τον Ιωνικό δεν αγωνίστηκαν οι Φινλανδοί Αλχο και Πίρινεν, έπαιξαν πρώτη φορά ο Ντέλετιτς και ο Εσκοβάλ, αλλά και για λίγο και ο Λούνα, παρ’ ότι ανακοινώθηκε μόλις μια μέρα πριν, ενώ αποτέλεσμα του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων ήταν ο τραυματισμός του Οικονομόπουλου!

Το αυριανό φιλικό του Βόλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:45, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο και έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Στο πρόγραμμα των φιλικών του Βόλου αμέσως μετά υπάρχει και παιχνίδι εκτός έδρας αφού την Κυριακή 24 Ιουλίου θα παίξει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για φιλοξενούμενους φιλάθλους

Ανακοίνωση αναφορικά με τους φιλοξενούμενους φιλάθλους στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η βολιώτικη ΠΑΕ θα διαθέτει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους μόνο στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ΠΑΕ τα ζητήσει επίσημα. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος τονίζεται ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τους φιλάθλους τους και αν κάποια από αυτές τις ΠΑΕ δεν ζητήσει επίσημα εισιτήρια η ΠΑΕ Βόλος δεν θα εκδώσει εισιτήρια αγώνα και στο Πανθεσσαλικό θα είναι μόνον οι κάτοχοι των βολιώτικων διαρκείας.

Η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Βόλος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνει ότι σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας θα διαθέτουμε εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους ΜΟΝΟ στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ΠΑΕ ζητήσει επίσημα εισιτήρια και αναλάβει την ευθύνη για τους φιλάθλους της.

Ειδικά στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Αρη, στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ΠΑΕ δεν ζητήσει επίσημα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, η ΠΑΕ Βόλος ΔΕΝ θα εκδώσει εισιτήρια αγώνα και ως εκ τούτου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των διαρκείας. Και όλα αυτά θα εφαρμοστούν αντρικά και όχι λογοτιμήτικα…».

«Αρης Λεμεσού για Φερνάντες»

Άλλη μία ομάδα της Κύπρου φέρεται να «χτύπησε» την πόρτα του Βόλου για παίκτη που διακρίθηκε στο περσινό πρωτάθλημα. Μετά τον ΑΠΟΕΛ που τελικά απέκτησε τον Φεράρι, τώρα την πόρτα του Βόλου για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες φέρεται να έχει «χτυπήσει» ο Αρης Λεμεσού. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν ορισμένα ΜΜΕ στην Κύπρο και μεταδίδουν πως η ομάδα του νησιού «παλεύει» την περίπτωση του 24χρονου μεσοεπιθετικού αν και ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με τον Βόλο.

Τα διαρκείας για την ΠΑΕ Βόλος

Με σύνθημα «Ο Βόλος ψηλά» ξεκίνησε και συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, καθώς τα απλά διαρκείας που αφορούν όλες τις θύρες (πλην των VIP) κοστίζουν 200 ευρώ, ενώ η τιμή στα γυναικεία ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τα εισιτήρια διαρκείας τονίζεται:

«Ελα και εσύ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας του Βόλου.

Για να ζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία της Super League.

Για να απολαύσουμε ποδοσφαιρικό θέαμα.

Για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Για να πάμε τον Βόλο ακόμα πιο ψηλά.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα): 750 Ευρώ

FANS (όλες οι θύρες): 200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (όλες οι θύρες): 100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9:00-17:00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου