Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αρχίζει τα φιλικά επιπέδου Superleague ο Βόλος

αρχίζει-τα-φιλικά-επιπέδου-superleague-ο-βόλος-869927

Ο Βόλος έκλεισε 20 μέρες προετοιμασίας σε Βόλο και Πορταριά και ήδη έδωσε ένα χαλαρό φιλικό, στο οποίο κέρδισε τον Θησέα με 9-0. Σήμερα Κυριακή στις 19.00 οι κυανέρυθροι δίνουν το πρώτο δυνατό τεστ, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ιωνικού.

Ο Γάλλος προπονητής της ομάδας Οσβαλντ Τανσό θα έχει τη δυνατότητα σήμερα να δει τους παίκτες του απέναντι σε έναν αντίπαλο από τη Superleague και να δοκιμάσει τακτικές και σχήματα, διαπιστώνοντας και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας 33 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο σημερινός φιλικός αγώνας με τον Ιωνικό θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φίλους της ομάδας.

Το επόμενο φιλικό του Βόλου είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 6.45 μ.μ. με αντίπαλο τον Ατρόμητο, το οποίο θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote Tv.

Για το φιλικό του Βόλου με τον Ατρόμητο έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου