Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Λούνα σήμερα, φιλικό τεστ αύριο

λούνα-σήμερα-φιλικό-τεστ-αύριο-870251

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Βόλος, που αύριο έχει το πρώτο του δυνατό φιλικό τεστ, αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό. Η ΠΑΕ έφερε στην Ελλάδα τον 31χρονο Ισπανό αριστερό μπακ Αντόνιο Λούνα, ο οποίος, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους.

Η μεταγραφή του Λούνα θεωρείται μια σπουδαία κίνηση καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στο παρελθόν ήταν στο στόχαστρο και της ΑΕΚ και θεωρείται πως θα καλύψει επάξια το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Φράνκο Φεράρι για την Κύπρο.

Γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1991 ο Λούνα, που στο παρελθόν «συνδέθηκε» με την ΑΕΚ επί των ημερών του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης. Το 2010 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Ανδαλουσιανών, από τους οποίους παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Αλμερία και Μαγιόρκα.

Το 2013 πήγε στην Αγγλία για την Άστον Βίλα. Στο Μπέρμιγχαμ έμεινε μέχρι το 2015, ενώ πήγε δανεικός σε Βερόνα και Σπέτσια. Ακολούθως έπαιξε στην Εϊμπάρ και εν συνεχεία τον απέκτησε η Λεβάντε.

Μετά τη Λεβάντε έπαιξε στη Τζιρόνα και εν συνεχεία στην Καρταγένα με τη φανέλα της οποίας είχε 13 συμμετοχές – 1 γκολ την περασμένη σεζόν.

Ο Λούνα (Antonio Manuel Luna Rodriguez) μετρά συνολικά στην καριέρα του 125 συμμετοχές, 2 γκολ, 13 ασίστ στη La Liga και 52 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ στη La Liga 2.

Είναι 11η φετινή μεταγραφή για τον Βόλο μετά τους κεντρικούς αμυντικούς τον Πορτογάλο Ζοάο Ροντρίγκο Περέιρα Εσκοβάλ και τον 30χρονο διεθνή Φινλανδό Ζούχα Πίρινεν, τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα, τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Βίκτορ Φερνάντες, που ήρθαν πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και τους γνωρίζοντες το ελληνικό πρωτάθλημα Σέρβο μεσοεπιθετικό Μίλος Ντέλετιτς, τον επίσης Σέρβο φορ Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, τον δεξιό μπακ από τον ΠΑΣ Γιάννινα Αντώνη Οικονομόπουλο, τον αμυντικό από τον ΠΑΟΚ Στάθη Τάχατο, τον μεσοεπιθετικό Ηλία Τσέλιο και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Αυγερινό, ενώ στην ομάδα προωθήθηκαν από την Κ19 οι Θωμάς Μαλαμούλης, Μίλτος Ιννος, Αλέξανδρος Παπαθανασίου.

Φιλικό αύριο με Ιωνικό

Αύριο Κυριακή 17 Ιουλίου στις 19:00 ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στο δεύτερο φιλικό της φετινής περιόδου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φίλους της ομάδας.

Το επόμενο φιλικό του Βόλου είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 18:45 με αντίπαλο τον Ατρόμητο με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Για το φιλικό του Βόλου με τον Ατρόμητο έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Στο πρόγραμμα των φιλικών του Βόλου υπάρχει και παιχνίδι εκτός έδρας, αφού την Κυριακή 24 Ιουλίου θα παίξει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και μετά έχει προγραμματιστεί τουρνουά στο Πανθεσσαλικό με ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Την Κυριακή 7/8 ο Βόλος θα παίξει αρχικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τρίτη 9/8 είτε με τον Αστέρα Τρίπολης, είτε με τον ΟΦΗ, ενώ το τελευταίο φιλικό και πρόβα τζενεράλε θα είναι στον Βόλο με αντίπαλο την ΑΕΚ το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Ξεκίνησαν τα διαρκείας

Με σύνθημα «Ο Βόλος ψηλά» ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, καθώς τα απλά διαρκείας, που αφορούν σε όλες τις θύρες (πλην των VIP), κοστίζουν 200 ευρώ, ενώ η τιμή στα γυναικεία ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τα εισιτήρια διαρκείας τονίζεται:

«Ελα και εσύ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας του Βόλου.

Για να ζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία της Super League.

Για να απολαύσουμε ποδοσφαιρικό θέαμα.

Για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Για να πάμε τον Βόλο ακόμα πιο ψηλά.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα): 750 ευρώ

FANS (όλες οι θύρες): 200 ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (όλες οι θύρες): 100 ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του Σταδίου.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 09:00-17:00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861».

Κληρώνει στις 25 Ιουλίου

Στις 25 Ιουλίου θα μάθουν τόσο ο Βόλος, όσο και όλες οι ομάδες της Super League 1 το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος. Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, θα γίνει η κλήρωση για τη σεζόν 2022-23, όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο ενώ ήδη εγκρίθηκε και το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα.

Bάσει αυτού βγήκαν και οι ημερομηνίες-κλειδιά, δηλαδή το πρωτάθλημα ξεκινά, ως γνωστόν, στις 20 Αυγούστου, με τον πρώτο γύρο ελέω Μουντιάλ να ολοκληρώνεται στις 13 Νοεμβρίου, ενώ ο δεύτερος γύρος θα ξεκινήσει στις 21 Δεκεμβρίου. Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου του 2023, με τα playouts ν’ αρχίζουν στις 18 Μαρτίου και η αυλαία θα πέσει στις 14 Μαΐου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου