Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αντόνιο Λούνα ο αντι-Φεράρι  

αντόνιο-λούνα-ο-αντι-φεράρι-861697

Βόλος και ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσαν και επίσημα τη μεταγραφή του Φράνκο Φεράρι στην κυπριακή ομάδα, αλλά ο αντικαταστάτης του Αργεντινού αριστερού μπακ έχει ήδη βρεθεί. Συγκεκριμένα, με συνοπτικές διαδικασίες εντόπισε και έκλεισε ο Βόλος τον Αντόνιο Λούνα, που έμεινε ελεύθερος από την Καρταγένα.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα του Βόλου για τη μετακόμισή του στην Ελλάδα και την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, έχοντας ένα αξιόλογο βιογραφικό.

Γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1991 ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης. Το 2010 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Ανδαλουσιάνων, από τους οποίους παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Αλμερία και Μαγιόρκα.

Το 2013 πήγε στην Αγγλία για την Άστον Βίλα. Στο Μπέρμιγχαμ έμεινε μέχρι το 2015, ενώ ακολούθως δόθηκε δανεικός σε Βερόνα και Σπέτσια, για να παίξει μετά στην Εϊμπάρ και εν συνεχεία τον απέκτησε η Λεβάντε.

Μετά τη Λεβάντε αγωνίστηκε στην Τζιρόνα και έπειτα στην Καρταγένα, με τη φανέλα της οποίας είχε 13 συμμετοχές και 1 γκολ την περασμένη σεζόν.

Ο Λούνα μετράει συνολικά στην καριέρα του 125 συμμετοχές, 2 γκολ, 13 ασίστ στη La Liga και 52 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ στη La Liga 2.

Το όνομά του «παρέλασε» στο πρόσφατο παρελθόν από το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με τις δύο ομάδες να εξετάζουν την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η ανακοίνωση του Βόλου

Ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Φράνκο Φερράρι στον ΑΠΟΕΛ εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος.

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του Φράνκο Φερράρι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Φράνκο Φερράρι στα τρία χρόνια παραμονής του στον Βόλο είχε 100 συμμετοχές με την «κυανέρυθρη» φανέλα, πανηγυρίζοντας με την ομάδα μας σπουδαίες επιτυχίες που τον ανέδειξαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Η ΠΑΕ Βόλος, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Φράνκο Φερράρι για την προσφορά του, αποδέχθηκε την επιθυμία του να μεταγραφεί στον ΑΠΟΕΛ. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Φράνκο Φερράρι για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ, που

έκλεισε και φιλικό με Βόλο

Ο ΑΠΟΕΛ από τη μεριά του έκανε γνωστά τα εξής: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει έλθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ Βόλος για ελεύθερη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Franco Ferrari. Η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή είναι διετούς διάρκειας.

Ο Ferrari κατάγεται από την Αργεντινή και είναι γεννημένος στις 09/05/92 (30 ετών). Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού.

Έχει αγωνιστεί από το 2011 και μέχρι το 2019, στα πρωταθλήματα της χώρας του.

Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, παρουσιάστηκε την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και από τότε μέτρα συνολικά πέραν των 100 συμμετοχών με την ομάδα του Βόλου, στο πρωτάθλημα της Super League.

Καλωσορίζουμε τον Franco Ferrari στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος, για την άψογη συνεργασία. Στο πλαίσιο της μετεγγραφής έχει διευθετηθεί και ένα φιλικό που θα διεξαχθεί στην Κύπρο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα».

Κυκλοφορούν αύριο τα διαρκείας

Αύριο Πέμπτη στις 14/7/2022 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σε ανακοίνωση της κυανέρυθρης ΠΑΕ τονίζεται:

«Ελα και εσύ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας του Βόλου…

Για να ζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία της Σούπερ Λίγκας…

Για να απολαύσουμε ποδοσφαιρικό θέαμα…

Για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί…

Για να πάμε τον Βόλο ακόμα πιο ψηλά.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ) 750 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00-17.00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861».

Επιστολή Μπέου σε Μαρινάκη

Λίγες ώρες πριν από το χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι η παραμονή ή όχι του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, απέστειλε επιστολή τόσο προς τον πρόεδρο της Λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και προς τους προέδρους όλων των ΠΑΕ.

Στην επιστολή αυτή, ο Αχιλλέας Μπέος εκφράζει την αντίθεσή του στην παραμονή Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή. Μεταξύ άλλων στην επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη επισημαίνεται:

«Κύριε πρόεδρε,

Η ορμητική εισδοχή σας, που συνοδεύτηκε με την ανάληψη κορυφαίων ευθυνών, στα διοικητικά πράγματα της Super League δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχε μια ανάλογη συνέχεια που θα έφερνε μια άλλη εξέλιξη, μια νέα προοπτική στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο.

Ως παράγων του ποδοσφαίρου, με πολυετή παρουσία και προσφορά στο χώρο, και μη ανήκων στη νεόκοπη κατηγορία των παραγόντων-«λογοτιμητών», μέσω αυτής της επιστολής θεωρώ χρέος μου να θέσω υπόψη όλων μείζονα θέματα που κρατούν καθηλωμένο το ποδόσφαιρό μας και εύλογα γεννούν έντονες ανησυχίες για το μέλλον του. Και συγκεκριμένα σημειώνω ότι:

-Ένα μόλις μήνα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την κατάρτιση του προγράμματος των αγώνων

-Παραμένουν η ανησυχία και η αγωνία της συντριπτικής πλειονότητα των ομάδων από την απουσία της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

-Για λόγους που κανείς δεν μπορεί επαρκώς να εξηγήσει καθυστερεί η απόδοση στις ομάδες των χρημάτων που τους οφείλονται ως ποσοστό από το Στοίχημα

-Παραμένει άλυτο, αν και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, το μείζον θέμα της μετακίνησης φιλάθλων και της αντικειμενικής ευθύνης των ομάδων

Αντίθετα με όλα αυτά διακρίνουμε μια απίστευτη πρεμούρα, ένα άγχος και μια αγωνία, να κλείσει το θέμα της παραμονής του πιο διάσημου Άγγλου τουρίστα στη χώρα μας, του αρχιδιαιτητή Μάρκ Κλάτενμπεργκ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δημοσιοποίησε την απόφασή του να συνεχίσει το… δημιουργικό έργο του στην Αίγυπτο.

Φυσικά η θέση μας είναι πλήρως αρνητική στο ενδεχόμενο παραμονής του και ζητούμε την άμεση αντικατάστασή του. Αντίθετα είμαστε απόλυτα θετικοί στην αναζήτηση ενός νέου προσώπου στη θέση αυτή, Έλληνα ή αλλοδαπού, με μοναδικό κριτήρια την ικανότητά του να βοηθήσει την εξέλιξη των Ελλήνων διαιτητών και την εμπέδωση ενός κλίματος ισονομίας και δικαιοσύνης στο ποδόσφαιρό μας και σίγουρα όχι για την ικανότητά του στις δημόσιες σχέσεις και τη δημιουργία κλίματος διαπλοκής με τους ισχυρούς σε βάρος του ίδιου του αθλήματος».

Η Σούπερ Λιγκ 1 υπέρ Κλάτενμπεργκ

Στο χθεσινή της συνεδρίαση η SL1 αποφάσισε κατά πλειοψηφία (10 ΠΑΕ υπέρ, ΑΕΚ και Βόλος κατά, ΠΑΟΚ και Λαμία επιφυλάχθηκαν) την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας, προκειμένου να εφαρμόσει τη δομή της επαγγελματικής διαιτησίας.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του συνεταιρισμού τονίζεται πως θα διατηρήσει τις αρμοδιότητές του για λογαριασμό της Super League, εφόσον δεν παραμείνει ως επικεφαλής της ΚΕΔ, θέση την οποία στηρίζει η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Super League.

Πάντως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πέντε λεπτά πριν καθίσουν τα μέλη της Σούπερ Λιγκ στο τραπέζι, πρότεινε τον Στέφεν Μπένετ για τη θέση του Κλάτενμπεργκ.

Ετσι είναι εμφανές πως το χάσμα μεταξύ επαγγελματικού ποδοσφαίρου και θεσμών μεγαλώνει και η ολική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών έρχεται και πιο κοντά.

Ανακοίνωσε Ριένστρα ο ΠΑΣ

Ο Ολλανδός μέσος Νταν Ριένστρα αποχώρησε μεν απ’ τον Βόλο, αλλά ανακοινώθηκε επίσημα χθες Τρίτη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, παραμένοντας στη Σούπερ Λιγκ 1, με τον 30χρονο κεντρικό μέσο να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου