Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ανυπομονεί ο Οσβάλντ Τανσό

ανυπομονεί-ο-οσβάλντ-τανσό-873809

Tο δικό του μήνυμα έστειλε ο Οσβάλντ Τανσό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Βόλου, δείχνοντας υπερήφανος για το νέο βήμα στην καριέρα του.

«Με υπερηφάνεια ανακοινώνω την υπογραφή μου ως προπονητής στη Super League, στον ΝΠΣ Βόλος. Ανυπομονώ να ανακαλύψω αυτό το πρωτάθλημα», έγραψε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συνόδευσε αυτή την ανάρτηση με μία δική του φωτογραφία, το σήμα της ΠΑΕ Βόλος και το σχόλιο στα ελληνικά «νέα πρόκληση».

Ο Τανσό συνεχίζει τη δουλειά στην Πορταριά, δίνοντας πολύ μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση μαζί με τους συνεργάτες τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται και δουλειά στην τακτική.

Ωστόσο, μόνο μέσα από τα φιλικά θα είναι δυνατόν να εξαχθούν τα αρχικά συμπεράσματα για τη φιλοσοφία του και το τι θέλει να αλλάξει στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας, με το πρώτο τεστ να είναι την προσεχή Κυριακή με τον Θησέα στο γήπεδο της Πορταριάς, το οποίο έχει καθιερωθεί ως το παρθενικό κάθε χρονιάς.

Ο Γάλλος τεχνικός, που για πρώτη φορά φεύγει εκτός της πατρίδας του, χρειάζεται σίγουρα χρόνο και είναι πολύ νωρίς, για να γίνει οποιαδήποτε κρίση γι’ αυτόν, εκτός από το γεγονός ότι προσπαθεί να είναι και είναι ευχάριστος στην επικοινωνία του με όλους και ανοιχτός, χωρίς ίχνος σνομπισμού, επειδή προέρχεται από μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα.

Το καλό γι’ αυτόν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ σίγουρα τον βοηθά το γεγονός ότι υπάρχει ένας κορμός στη βασική ενδεκάδα, με τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Αλχο και Φερράι στα άκρα της άμυνας, τους Τσοκάνη, Μπαριέντος και Πάολο Φερνάντες στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνουν οι νεοαποκτηθέντες Ντέλετιτς και Βίκτορ Φερνάντες, που παίζουν ως εξτρέμ. Εκεί, που θέλουν ενίσχυση οι κυανέρυθροι είναι ξεκάθαρα στις θέσεις του στόπερ και του ανασταλτικού χαφ.

Επίσκεψη Μπέου

Χθες, αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά από τη στιγμή που ο Βόλος ανέβηκε στην Πορταριά, επισκέφθηκε την ομάδα ο Αχιλλέας Μπέος, που μίλησε για λίγο στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο ξενοδοχείο Πορταριά.

Πρώτη συγκέντρωση για Κ-19

Αύριο Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στο Βασδέκειο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για την Κ19 του Βόλου, με σκοπό να γίνει μία αρχική ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές από το τεχνικό τιμ, με τους Λευτέρη Καλογήρου και τον βοηθό του Θοδωρή Πολυχρόνη να συνεχίζουν και φέτος.

Θα ακολουθήσουν την Παρασκευή και το Σάββατο εργομετρικά τεστ πεδίου, όπως ονομάζονται, καθώς θα γίνουν στο γήπεδο του Βασδέκειου, ενώ από την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσουν τα βάσανα για τους νεαρούς παίκτες, που θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Από πέρσι συνεχίζουν δέκα ποδοσφαιριστές, 14 παιδιά προωθούνται από την Κ17, ενώ τέσσερις παίκτες αποκτήθηκαν από τα δοκιμαστικά που έγιναν τον Μάιο στο Πανθεσσαλικό με αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Οι δύο από τους τέσσερις που έπεισαν τους ιθύνοντες του Βόλου, ώστε να τους εντάξουν στο δυναμικό τους είναι Βολιώτες, ο Καφετζή της Αγίας Αννας και ο Νταϊλάνι της Α.ΠΟ.Β. Από κει και πέρα η τεχνική ηγεσία θα περιμένει και την απόφαση του Οσβάλντ Τανσό για το αν θα κρατήσει στην πρώτη ομάδα τους Μαλαμούλη, Ιννο και Παπαθανασίου, που προωθήθηκαν από την Κ19.

Να σημειωθεί ότι τη μεθεπόμενη Δευτέρα θα αρχίσει προετοιμασία και η Κ17, ενώ στα μέσα Αυγούστου θα κάνει το ίδιο και η Κ15, που δημιουργείται για πρώτη φορά με αποκλειστικά ντόπιους παίκτες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου