Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σε ανοιχτή γραμμή με ΣΠΑΛ και ΑΠΟΕΛ

σε-ανοιχτή-γραμμή-με-σπαλ-και-αποελ-874680

Ο Βόλος, σύμφωνα και με δημοσιεύματα σε Κύπρο και Ιταλία, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη ΣΠΑΛ και τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να πουλήσει τους Φαν Βέερτ και Φεράρι.

Για τον Ολλανδό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1, γίνονται αναφορές στον ιταλικό τύπο πως η ΣΠΑΛ βρίσκεται σε ανοικτή διαπραγμάτευση με τον Βόλο για την απόκτηση του Τομ Φαν Βέερτ.

Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα Resto del Carlino, κάνει λόγο για τα παζάρια που γίνονται για τον 32χρονο Ολλανδό επιθετικό, ο οποίος, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, θέλει να πάρει μεταγραφή.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες πάλι στην Ιταλία γράφτηκε πως ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με τη ΣΠΑΛ. Ωστόσο, το διετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Φαν Βέερτ κάνει αναγκαστική μία οικονομική συμφωνία με τον Βόλο, ο οποίος δεν πρόκειται να αφήσει τον Ολλανδό χωρίς ικανοποιητικά ανταλλάγματα.

Οι Ιταλοί προσθέτουν πως ο Βόλος είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις και δεν επιθυμεί να κάνει εκπτώσεις, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων να είναι σε εξέλιξη. Πάντα κατά τους Ιταλούς, υπάρχει αισιοδοξία πως το deal στο τέλος θα προχωρήσει.

Σε ό,τι αφορά στον Φεράρι, είναι γνωστό ότι δύο φορές μία ανάσα από τη μεταγραφή, αλλά δεν τα κατάφερε, την πρώτη στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2021 και τη δεύτερη στον Παναθηναϊκό πέρσι το καλοκαίρι.

Ο βραχύσωμος αριστερός μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2023 με ρήτρα στις 350.000 ευρώ, αλλά εξ αρχής αυτό το ποσό είναι δύσκολο να το δώσει κάποιος και σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τόσο ψηλά ο ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον παίκτη να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει παραστάσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός εδώ και καιρό το είχε πάρει απόφαση να φύγει. Γι’ αυτό, άλλωστε, μιλούσε και με διαφορετικούς μάνατζερ, για να του βρουν ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει την κίνησή του και εκείνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τους «κυανέρυθρους» του Βόλου, όπως λένε στους κύκλους των ατζέντηδων.

Σύμφωνα επίσης με το κυπριακό σάιτ goal.philenews.com, o ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φράνκο Φεράρι, αναφέροντας τα εξής: «Ο αντικαταστάτης του Φακούντο Σαμπάλα στο αριστερό άκρο της άμυνας των γαλαζοκιτρίνων πολύ πιθανόν να είναι και πάλι Αργεντινός, αφού η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών για τη μετεγγραφή του 30χρονου αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού.

Ο Φεράρι αγωνίζεται στον Βόλο από το καλοκαίρι του 2019 και είναι βασικός και αναντικατάστατος την τελευταία τριετία, κατά την οποία κατέγραψε 80 συμμετοχές, όλες στην ενδεκάδα!

Μάλιστα, κατά καιρούς είχε μπει στη μετεγγραφική λίστα τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αξιολογεί θετικά την περίπτωσή του πέρσι το Καλοκαίρι, αλλά εν τέλει οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν.

Το συμβόλαιο του ύψους 1.67μ. ποδοσφαιριστή με τον Βόλο έχει ισχύ μέχρι τον Μάη του 2023, επομένως θα πρέπει να ικανοποιηθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η ελληνική ομάδα, για να δώσει τη συγκατάθεσή της στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο 29χρονος άσος γεννήθηκε στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής. Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στις Ντεπορτίβο Σανταμαρίνα και Ατλέτικο Μίτρε, ομάδες Β’ κατηγορίας».

Σήμερα η πρώτη

συγκέντρωση

για την Κ19

Σήμερα Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στο Βασδέκειο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για την Κ19 του Βόλου, για μία αρχική ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές από το τεχνικό τιμ, με τους Λευτέρη Καλογήρου και τον βοηθό του Θοδωρή Πολυχρόνη να συνεχίζουν και φέτος.

Θα ακολουθήσουν την Παρασκευή και το Σάββατο εργομετρικά τεστ, ενώ από την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου