Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μπαράζ ανακοινώσεων από την ΠΑΕ Βόλος

μπαράζ-ανακοινώσεων-από-την-παε-βόλος-887996

Λίγο πριν από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση του Βόλου η κυανέρυθρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα, ενώ νωρίτερα είχε κάνει γνωστές τις μεταγραφές των Τσέλιου και Αυγερινού και σήμερα αναμένεται συνέχεια…

Όσον αφορά στον 30χρονο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα.

Ο Μεθκίδα τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στην Κολοράντο Ράπιντς έχοντας 82 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ τα προηγούμενα 6 χρόνια είχε φορέσει 101 φορές τη φανέλα του Βανκούβερ έχοντας σημειώσει 12 τέρματα.

Πριν… μετακομίσει στο MLS είχε αγωνιστεί στην Ουρουγουάη σε Πενιερόλ, Φένιξ και Ράμπλα, καθώς και στις νορβηγικές Μπραν και Λίλεστρομ. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα».

Τσέλιος και Αυγερινός

Χθες άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Ηλίας Τσέλιος και ο 19χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Αυγερινός βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα του Βόλου και το απόγευμα έδωσαν το παρών στην «πρώτη» της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Τσέλιου και του 19χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτη Αυγερινού.

Ο Ηλίας Τσέλιος αγωνιζόταν στην Ξάνθη, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Εργοτέλη, Λαμίας και ΑΕΚ. Ο Παναγιώτης Αυγερινός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και πέρυσι αγωνιζόταν στον Αήττητο Σπάτων. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τους Ηλία Τσέλιο και Παναγιώτη Αυγερινό».

Συνέχεια με Ντέλετιτς

Ο Βόλος συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και σήμερα πρόκειται να ολοκληρώσει ακόμη μία σημαντική μεταγραφή στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο λόγος για τον Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με τον Βόλο.

Ο 28χρονος Σέρβος εξτρέμ αποχώρησε από την ΑΕΚ καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση, με την οποία πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με πέντε γκολ και δύο ασίστ. Ο Ντέλετιτς ανήκε στην ΑΕΚ από το 2019, αλλά πραγματοποίησε μόλις 9 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σκοράροντας και ένα γκολ. Εκτός από την Ανόρθωση, την τελευταία τριετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Απόντες Αλχο και Σιέλης

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε η χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Το παρών έδωσαν παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές, όπως και μικρότεροι από την Κ19 του συλλόγου. Αντίθετα δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Αλχο και Σιέλης λόγω άδειας που πήραν, αφού είχαν έξτρα υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της Φινλανδίας και της Κύπρου.

Στη χθεσινή «πρώτη» το παρών από το περσινό ρόστερ έδωσαν οι: Πάολο Φερνάντες, Μπαριέντος, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Μεταξάς, Παπαδόπουλος, Κλέιμαν, Κότνικ, Φεράρι και Φαν Βέερτ κι από τους «νέους», ο δεξιός μπακ από τον ΠΑΣ Γιάννινα Αντώνης Οικονομόπουλος, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Βίκτορ Φερνάντες, ο ακραίος αμυντικός Στάθης Τάχατος, ο Σέρβος φορ Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, αλλά και οι Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα, Παναγιώτης Αυγερινός, Ηλίας Τσέλιος, που ανακοινώθηκαν χθες.

Σημειώνεται πως ο Βόλος έχει κλείσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και επτά φιλικά αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς στις 10 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν αυτά με Ιωνικό, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα ή ΟΦΗ και ΑΕΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου