Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Οσβάλντ Τανσό: «Φιλοδοξία μου να αναγνωριστεί η δουλειά μου στον Βόλο»

οσβάλντ-τανσό-φιλοδοξία-μου-να-αναγν-888013

Με τη φιλοδοξία να αναγνωριστεί η δουλειά του στον Βόλο και με την ομάδα να φτάσει ψηλά ήρθε στην πόλη ο Γάλλος προπονητής Οσβάλντ Τανσό, τον οποίο παρουσίασε χθες ο Αχιλλέας Μπέος αναφέροντας πως: «Είναι φιλόδοξος προπονητής που με έπεισε για τις ικανότητές του και σίγουρα θα πετύχει στην Ελλάδα. Τη σχολή της Ισπανίας και της Γαλλίας την προτιμάμε. Μας αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο» και τόνισε πως «κάθε χρόνο ψάχνουμε το βήμα παραπάνω».
Ο Γάλλος προπονητής Οσβάλντ Τανσό δήλωσε πως ο Βόλος θα συνεχίσει να είναι επιθετική ομάδα, πως έχει ενημέρωση για τη σωστή λειτουργία της και τις φιλοδοξίες όπως και ότι συνεχίζει να βλέπει πολύ ελληνικό ποδόσφαιρο…
«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο. Με έχουν υποδεχτεί πολύ ευγενικά και χαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα να αναλάβω την ομάδα. Είμαι ταπεινός, αλλά με μεγάλη διάθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω πάρει πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα και τους ποδοσφαιριστές. Είναι σοβαρή ομάδα ο Βόλος με φιλοδοξίες» ανέφερε αρχικά υπογραμμίζοντας πως η νέα του ομάδα είναι και μια πρόκληση: «Είναι η πρώτη μου φορά εκτός Γαλλίας. Έχω διάθεση, ταπεινότητα και ελπίζω να συνεργαστούμε καλά, μου αρέσει αυτή η πρόκληση. Ξέρω τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Θέλω να δω αγώνες για να ασχοληθώ σε βάθος. Είναι πρωτάθλημα με τεχνική και ποιότητα το ελληνικό. Ο Βόλος είναι επιθετική ομάδα, θέλω να το συνεχίσω αυτό. Η ομάδα μου θέλω να είναι επιθετική και με ένταση με ή χωρίς την μπάλα. Θέλω να είναι γνώρισμα της ομάδας αυτό».
Όσο για τις δικές του φιλοδοξίες ανέφερε: «Με ενδιαφέρει η δουλειά. Δεν θέλω να κάνω μεγάλες δηλώσεις, θέλω να αναγνωστεί η δουλειά μου και να πάμε ψηλά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλυτέρα και θέλω να μιλήσει η δουλειά μου».

Ο Τανσό και οι συνεργάτες του

Ο 48χρονος Γάλλος προπονητής Οσβάλντ Τανσό έχει θητεία στους πάγκους ομάδων της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από ομάδες της τρίτης κατηγορίας, όπως τη Λα Βιτρίν και την Βέντε Πουαρέ. Το 2016 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χάβρης, στην οποία έμεινε για μια τριετία. Στον πάγκο της Χάβρης σε 119 ματς είχε 51 νίκες, 32 ισοπαλίες και 36 ήττες, ενώ στην Αμιάν σε 35 αναμετρήσεις είχε 11 νίκες, 12 ισοπαλίες και 12 ήττες. Τελευταίος σταθμός της προπονητικής του καριέρας στη χώρα του ήταν η Αμιάν στην οποία ανέλαβε πρώτος προπονητής τον Σεπτέμβριο του 2020 και παρέμεινε στον πάγκο της ως το καλοκαίρι του 2021, τερματίζοντας στην 7η θέση της Β’ Γαλλίας.
Στο τεχνικό τιμ του Βόλου βρίσκεται από χθες και ο Γάλλος Σεμπαστιάν Ζαν Εντουάρντ Μελκίτ, ενώ γυμναστής της ομάδας ανέλαβε ο Παναγιώτης Κονομάρας.
Αμεσος συνεργάτης του Οσβάλντ Τανσό θα είναι ο Βολιώτης Κώστας Μπράτσος, ενώ στο τεχνικό τιμ παραμένει ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος ως προπονητής τερματοφυλάκων και ο Κώστας Παρασκευόπουλος ως β’ γυμναστής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου