Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μπέος: «Σε 5-10 μέρες η μεταβίβαση ή όχι της ΠΑΕ Βόλος»

μπέος-σε-5-10-μέρες-η-μεταβίβαση-ή-όχι-της-888633

Τον προπονητή Οσβάλντ Τανσό παρουσίασε πριν από λίγη ώρα στο ξενοδοχείο «Ξενία» η ΠΑΕ Βόλος. Παρών από τον πρόεδρο της κυανέρυθρης ΠΑΕ και δήμαρχο Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος καλωσόρισε τον Γάλλο τεχνικό.

Ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε μετά την τοποθέτηση του Γάλλου τεχνικού για το θέμα της ΠΑΕ Βόλος: «Το θέμα που παίζει έντονα είναι η αποχώρησή μου. Κουράστηκα με αποκορύφωμα τις τελευταίες εκλογές της Super League. Εχω παραγγείλει σε οίκο μόδας επτά φουστανέλες… μετά από αυτές τις εκλογές.

Στο θέμα που κυριαρχεί και στον κόσμο «αν φύγει ο Μπέος» κι «αν πουληθεί η ομάδα», υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από 6-7 επενδυτές. Οι 4 κόπηκαν γιατί είχαν άλλες δυνατότητες και προοπτικές. Όμως δύο εταιρίες με έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό με ανθρώπους που βρίσκονται στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή συνεχίζουν το ψάξιμο για το πως θα επιτευχθεί η συμφωνία. Το οικονομικό είναι το τελευταίο. Το θέμα είναι η διάδοχη κατάσταση και πως θα συνεχίσει να υπάρχει και να βελτιώνεται η ομάδα σε όλα τα επίπεδα για να κερδίζει όχι μόνο στον Βόλο. Τις επόμενες 5-10 ημέρες θα υπάρχει κατάληξη για τη μεταβίβαση ή όχι των μετοχών».

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου και η παρουσίαση του Τανσό σε video:

Ο προπονητής Οσβάλντ Τανσό

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου