Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ξεκαθαρίζει το ιδιοκτησιακό και αρχίζει προετοιμασία

ξεκαθαρίζει-το-ιδιοκτησιακό-και-αρχί-889192

Μέρα Βόλου είναι η σημερινή, καθώς από τη μια στις 13.00 στο «Ξενία» ο Αχιλλέας Μπέος θα ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο της ΠΑΕ Βόλος και τι μέλλει γενέσθαι με το ιδιοκτησιακό της καθεστώς, αφού βρίσκονται εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για την πώληση της ομάδας, και από την άλλη θα λάβει χώρα στο Πανθεσσαλικό στις 19.30 η «πρώτη» των κυανέρυθρων, οι οποίοι αρχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν 2022-23.

Σε ό,τι αφορά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Βόλου και δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου, δεν θα αναφερθεί μόνο στο μέλλον της ΠΑΕ και αν θα αλλάξει χέρια, αλλά και θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή, τον Γάλλο Οσβάλντ Τανσό.

Το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό, το ενδιαφέρον θα είναι εστιασμένο κυρίως στα νέα πρόσωπα και σ’ αυτά συγκαταλέγονται και οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αλλά και σε κάποια άλλα που ενδεχομένως να αποτελέσουν έκπληξη και παρουσιαστούν σήμερα στον κόσμο.

Ενα απ’ αυτά αναμένεται να είναι και ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Γκαμπριέλ Νικολά Μεσκίδα, που έχει κλείσει, και κάποια άλλα που δεν έχουν δει ακόμη τα ονόματά τους το φως της δημοσιότητας.

Σήμερα στην «πρώτη» της ομάδας θα βρίσκονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι 12 «παραμένοντες» από το περσινό ρόστερ Πάολο Φερνάντες, Μπαριέντος, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Μεταξάς, Αλχο, Παπαδόπουλος, Κλέιμαν, Κότνικ, Σιέλης, Φεράρι και Φαν Βέερτ, με τον τελευταίο να έχει συμφωνήσει με την ιταλική ΣΠΑΛ, αλλά έχει διετές συμβόλαιο και αποτελεί παίκτη του Βόλου.

Από κει και πέρα το παρών θα δώσουν και οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί, ο δεξιός μπακ από τον ΠΑΣ Γιάννινα Αντώνης Οικονομόπουλος, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Βίκτορ Φερνάντες, ο ακραίος αμυντικός Στάθης Τάχατος και ο Σέρβος φορ Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς.

Ωστόσο, δεν θα είναι εκεί σε σχέση με την περσινή ομάδα ο Σωτήρης Νίνης, οι Αργεντινοί Νικολάς Ορος, Εμιλιάνο Πουρίτα, Χούλιαν Μπαρτόλο, Χόρχε Κορέα, ο Μαροκινός Αντριάν Ρεγκατέν, ο Ουρουγουανός Φράνκο Ρομέρο, ο Πορτογάλος Αλεξ Σοάρες, ο Ελβετός Ζαν Ρινέρ, ο Κολομβιανός Κέβιν Ροσέρο, ο Ολλανδός Νταν Ριένστρα και ο Παύλος Λογαράς, που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Για σήμερα υπάρχει και κάλεσμα της νεοσύστατης Λέσχης Φίλων Βόλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «7:30 μ.μ. όλοι στο Πανθεσσαλικό, να δώσουμε βροντερό παρών! Είμαστε ο «12ος παίχτης» της ομάδας μας και θα είμαστε εκεί. Η παρουσία όλων μας, είναι σημαντική. Να δώσουμε ένα μήνυμα σε παίχτες και διοίκηση ότι και φέτος θα είμαστε δίπλα τους… όλοι εκεί λοιπόν αδέρφια!».

Θυμίζουμε ότι η σημερινή πρώτη προπόνηση στο Πανθεσσαλικό είναι ανοιχτή στο κοινό και πως ο Βόλος έχει κλείσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και επτά φιλικά αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς στις 10 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν αυτά με Ιωνικό, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα ή ΟΦΗ και ΑΕΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου