Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συμφωνία με Μεσκίδα για Βόλο

συμφωνία-με-μεσκίδα-για-βόλο-889804

Με διπλό ενδιαφέρον γίνεται αύριο το ξεκίνημα της ομάδας του Βόλου στην τέταρτη συνεχόμενη περίοδο στη Super League 1. Κι αυτό γιατί εκτός από την πρώτη προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό, νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος θα αναλύσει το αύριο της βολιώτικης ΠΑΕ, που φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον 30χρονο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Γκαμπριέλ Νικολάς Μεσκίδα, ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια αγωνιζόταν στο MLS.

Περιμένοντας τις σχετικές ανακοινώσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς μέσω της αυριανής συνέντευξης Τύπου που αναμένεται πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον, δεν είχε διαρρεύσει κάτι συγκεκριμένο παρά μόνο ότι υπάρχει φημολογία πως η ΠΑΕ Βόλος θα αλλάξει χέρια, περνώντας σε ξένο επενδυτικό όμιλο που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από δύο γνωστούς Έλληνες μάνατζερ, τους κ.κ. Τραυλό και Κόντη.

Επίσης είχε γραφτεί πως οι επενδυτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Βόλος είναι από την Αμερική και μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει και στη γαλλική Χάβρη, όπου έχει εργαστεί και ο προπονητής που θα παρουσιαστεί αύριο.

Πάντως στην όποια αλλαγή θα πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» και από την ΕΕΑ, που δεν είχε κάποιο τέτοιο θέμα στις συνεδριάσεις της και έτσι η αυριανή συνέντευξη, που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ξενία», αποκτά ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θα ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον της ομάδας και δεν αποκλείονται και εκπλήξεις… πέρα από την παρουσίαση του νέου προπονητή, Οσβάλντ Τανσό.

Με πιο ξεκάθαρο τοπίο το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 7.30 μ.μ. και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Μάλιστα υπάρχει και σχετικό κάλεσμα της νεοσύστατης Λέσχης Φίλων Βόλου, που με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο της ομάδας στην πρώτη προπόνηση.

Η σχετική ανακοίνωση: «Δευτέρα 27 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 7:30 μ.μ. όλοι στο Πανθεσσαλικό, να δώσουμε βροντερό παρών! Είμαστε ο «12ος παίχτης» της ομάδας μας και θα είμαστε εκεί. Η παρουσία όλων μας, είναι σημαντική.

Να δώσουμε ένα μήνυμα σε παίχτες και διοίκηση ότι και φέτος θα είμαστε δίπλα τους… όλοι εκεί λοιπόν αδέρφια!».

Κλείνει Γκαμπριέλ Μεσκίδα

Στο μεταξύ πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Βόλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 30χρονο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Γκαμπριέλ Νικολάς Μεσκίδα, ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια αγωνιζόταν στο MLS.

O Μεσκίδα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες τον Βόλο και σήμερα Κυριακή αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Εφόσον μάλιστα κυλήσουν όλα ομαλά, τότε ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στην «πρώτη» του Βόλου το απόγευμα της Δευτέρας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Μεσκίδα τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στην Κολοράντο Ράπιντς, έχοντας 82 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ τα προηγούμενα 6 χρόνια είχε φορέσει 101 φορές τη φανέλα του Βανκούβερ, σημειώνοντας 12 τέρματα.

Πριν… μετακομίσει στο MLS, είχε αγωνιστεί στην Ουρουγουάη σε Πενιαρόλ, Φένιξ και Ράμπλα καθώς και στις νορβηγικές Μπραν και Λίλεστρομ.

Εφοσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μεσκίδα στον Βόλο, θα πρόκειται για μία σπουδαία προσθήκη για τους «κυανέρυθρους» στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ηδη έχουν αποκτηθεί ο δεξιός μπακ από τον ΠΑΣ Γιάννινα Αντώνης Οικονομόπουλος, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Βίκτορ Φερνάντες, ο ακραίος αμυντικός Στάθης Τάχατος και ο Σέρβος φορ Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, ενώ αρκετές από τις συμφωνίες να γίνουν γνωστές αύριο Δευτέρα.

Στην ΠΑΕ Βόλος πάντως εκτός του ότι έχει οριστεί πρώτη συγκέντρωση, έχουν ανακοινωθεί και τα φιλικά με «άρωμα» Super League 1 και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η ομάδα του Βόλου θα δώσει επτά, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς στις 10 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν Ιωνικός, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας ή ΟΦΗ και ΑΕΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου