Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εν αναμονή οριστικών εξελίξεων στον Βόλο

εν-αναμονή-οριστικών-εξελίξεων-στον-β-894539

Η βδομάδα που άρχισε σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Βόλος ή όχι, με τον ίδιο τον πρόεδρό της και δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, να προαναγγέλλει την περασμένη Πέμπτη πως οι κυανέρυθροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με έναν μεγάλο ξένο επιχειρηματικό όμιλο, ο οποίος έχει Ελληνες συνεργάτες.

Μάλιστα, προσδιόρισε την επισημοποίηση του deal με υπογραφές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, αν και εφόσον η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δώσει το ΟΚ, και μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου, για να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες.

Ετσι άπαντες περιμένουν να μάθουν αν η ΠΑΕ Βόλος αλλάξει χέρια και ποια είναι η ταυτότητα των αγοραστών (σ.σ. πάντως όχι ο Αλεξ Χαντιτάγκι της Καβάλας, καθώς διέψευσε με προσωπική του δήλωση κάθε ενδιαφέρον) και αν ο Αχιλλέας Μπέος κάνει πράξη όσα είπε για αποχώρηση από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ενασχόλησή του μόνο με την πολιτική.

Προς το παρόν εξακολουθεί να είναι ένας ενεργός ποδοσφαιρικός παράγοντας και εκτός του ότι παρακολούθησε προχθές Σάββατο τον αγώνα Λαμία-Βέροια, σήμερα στις 12.00 στα γραφεία της ΕΠΟ θα δώσει το παρών σε συνάντηση με μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ του νέου προέδρου της, Τάκη Μπαλτάκου, και των οχτώ «μικρών» της Superleague.

Από τη συνάντηση θα απουσιάζουν ο νεοφώτιστος Λεβαδειακός και τα μέλη της Big 5, αλλά αυτό που έχει σημασία ότι σ’ αυτήν πρωτοστατεί ο Αχιλλέας Μπέος. Στο σημερινό ραντεβού θα τεθούν επί τάπητος διάφορα θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ακόμη και η αύξηση των ομάδων στις 16.

Κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα ένας … πρώην

Ανάμεσα στους πολλούς παίκτες που αποχώρησαν από τον Βόλο ήταν και ο Ντάαν Ριένστρα, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ολλανδός μέσος έχει δεχθεί κρούση από τους Γιαννιώτες, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών) κατά τη διάρκεια της περσινής προετοιμασίας των Βολιωτών, με την αποθεραπεία του να… τραβάει αρκετά. Ο Ριένστρα έμεινε εκτός κοντά εννιά μήνες και επέστρεψε στα play outs, καταγράφοντας πέντε συμμετοχές με τη φανέλα των «κυανέρυθρων».

Στα Γιάννενα διατηρούν έναν προβληματισμό για την πορεία της αποθεραπείας του και πλέον κάνουν και δεύτερες σκέψεις. Η πρόταση που του έχει κατατεθεί είναι εξαιρετική, ωστόσο για να προχωρήσει η μεταγραφή, ο Ολλανδός χαφ θα πρέπει να περάσει με επιτυχία από εξονυχιστικές εξετάσεις.

Πάντως, τον Βόλο τον τελευταίο που τον νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι πού θα καταλήξουν οι παίκτες που αποχώρησαν από το ρόστερ του, αφού όλα κινούνται στους ρυθμούς της πώλησης της ΠΑΕ.

Αυτή έχει φέρει μία φαινομενική στασιμότητα σε όλον τον προγραμματισμό της ομάδας, η οποία έχει ολοκληρώσει …. μόνο, για την περίοδο που διανύουμε, τρεις μεταγραφές, των Οικονομόπουλου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, του Βίκτορ Φερνάντες από την ισπανική Κορνεγιά και του Στάθη Τάχατου από τον ΠΑΟΚ Β’, αλλά είναι βέβαιο ότι με την οριστική κατάληξη της υπόθεσης που έχει σχέση με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, θα υπάρξει σωρεία μεταγραφικών ανακοινώσεων.

Πάντως, το ερώτημα που τίθεται είναι αν η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών θα φέρει στην ομάδα ιδιοκτήτες που έχουν συναινέσει και εκείνοι στην πρόσληψη του Οσβάλντ Τανσό ή θα θελήσουν να φέρουν δικό τους προπονητή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου