Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο Βόλος αλλάζει, αλλά και ετοιμάζεται

ο-βόλος-αλλάζει-αλλά-και-ετοιμάζεται-895072

Στην ΠΑΕ Βόλος όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει η μεταβίβαση της σε επενδυτικό fund από το εξωτερικό κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, που τόνισε πως οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, αφού δώσει το «ok» και η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, ενώ παράλληλα έχουν γίνει κινήσεις για την προετοιμασία και τα φιλικά…

Χθες ο Βόλος ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει φέτος το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, μια προετοιμασία που όπως δείχνουν οι ημερομηνίες των αγώνων θα γίνει Εν Ελλάδι.

Η ομάδα του Βόλου εκτός απο το τουρνουά στο Πανθεσσαλικό, που φιλοξενεί τους ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τόσο τον Παναθηναϊκό, στις 24 Ιουλίου, όσο και την ΑΕΚ στις 13 Αυγούστου, με την πρώτη συγκέντρωση να ορίζεται παράλληλα για τις 27 του τρέχοντος μήνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 7.30μ.μ. και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η ομάδα του Βόλου θα δώσει 7 φιλικά αρχής γεννωμένης από τον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς στις 10 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν Ιωνικός, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας ή ΟΦΗ και ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα φιλικά προετοιμασίας του Βόλου είναι τα εξής:

10/7 Βόλος-Θησέας Αγριάς

17/7 Βόλος-Ιωνικός

20/7 Βόλος-Ατρόμητος

24/7 Παναθηναϊκός-Βόλος

7/8 Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα

9/8 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης ή ΟΦΗ

13/8 Βόλος-ΑΕΚ».

Πάντως η ΠΑΕ Βόλος μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να αλλάξει χέρια περνώντας σε ξένο επενδυτικό όμιλο που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από δύο γνωστούς Έλληνες μάνατζερ τους κ.κ. Τραυλό και Κόντη.

Ο πρόεδρος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε συζητήσεις με τους υποψήφιους αγοραστές της ΠΑΕ Βόλος και όπως ο ίδιος είπε, οι επαφές προχώρησαν και όλα δείχνουν ότι το deal θα κλείσει και ότι η ομάδα της Μαγνησίας θα μεταβιβαστεί σε επενδυτικό όμιλο.

Ο κ. Μπέος μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε: «Την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πιστεύω πως η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα και ένας ξένος, σοβαρός επενδυτικός όμιλος που ενδιαφέρεται για την ομάδα του Βόλου, με Έλληνες συνεργάτες, θα τρέξει την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και το μόνο που μένει είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που είναι η αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα λοιπά. Το τρέχουν οι δικηγόροι και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα κληθούμε να βάλουμε τις υπογραφές.

Για μένα θα είναι ακόμα μια τεράστια επιτυχία. Μια ομάδα από το μηδέν δημιούργησε μια σταθερότητα και ένα όνομα στο ποδόσφαιρο και μεταβιβάζεται σε υγιείς επιχειρηματίες που θα επενδύσουν και στην πόλη. Αισθάνομαι ικανοποιημένος γι’ αυτό το κατόρθωμα. Αν ολοκληρωθεί, θα δοθεί μια συνέντευξη Τύπου, όπου θα εξηγήσουμε με λεπτομέρειες και θα μάθετε τα πρόσωπα και τα πάντα».

Με τις οριστικές εξελίξεις πάντως να πηγαίνουν από βδομάδα, έχουμε φτάσει μέσα Ιουνίου και στην ΠΑΕ δεν έχουν σταματήσει να τρέχουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν στη Super League.

Το θέμα είναι μόλις ολοκληρωθεί η πώληση της ΠΑΕ να δούμε αν οι νέοι επενδυτές θα «κρατήσουν» ότι έχει ετοιμαστεί ή αν έχουν ένα διαφορετικό μοντέλο στο μυαλό τους ακόμη και στο θέμα προπονητή καθώς με τον Γάλλο Οσβάλντ Τανσό, η συμφωνία ήταν με τη νυν διοίκηση και γι’ αυτό δεν έχει ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Πάντως στην ΠΑΕ Βόλος υπάρχουν και τρεις μεταγραφικές προσθήκες που είναι ο 24χρονος αμυντικός Αντώνης Οικονομόπουλος από τον ΠΑΣ, ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Βίκτορ Φερνάντες, που πέρσι αγωνίστηκε στην ισπανική Κορνεγιά και ο Στάθης Τάχατος που την χρονιά που πέρασε αγωνίζονταν στη Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β’.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου