Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Αλλάζει χέρια ο Βόλος»

αλλάζει-χέρια-ο-βόλος-895750

Σε μία ιδιαίτερη κατάσταση βρίσκεται ο Βόλος λόγω των διαπραγματεύσεων που ακόμη γίνονται για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Άπαντες έχουν πέσει έξω φυσικά ως προς το χρονοδιάγραμμα και είναι εμφανές πως ακόμη κάτι εκκρεμεί.

Αν δεν υπήρχε η διαπραγμάτευση για αλλαγή, η ΠΑΕ Βόλος, όπως έχει δείξει όλα τα χρόνια, θα είχε προχωρήσει στον σχεδιασμό της και θα είχε ανακοινώσει εκτός από μεταγραφές πρόγραμμα προετοιμασίας και φιλικών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έλεγε πως τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου επ’ αυτού του θέματος αλλά πέρασαν αρκετές μέρες και αυτό θα γίνει, όταν υπάρξει οριστική συμφωνία και υπογραφές!

Ο κ. Μπέος μιλώντας πρόσφατα στη ΓΣ της ΕΠΟ ανέφερε πως η βολιώτικη ΠΑΕ βαδίζει σε αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ενώ καλεσμένος στη Θεσσαλία TV το είπε πιο ξεκάθαρα, δηλώνοντας «αλλάζει χέρια ο Βόλος».

Ο Αχιλλέας Μπέος μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι είναι πολύ κοντά στο να πωληθεί η ΠΑΕ Βόλος και πως θα στενοχωρήσει κάποιους και θα παραμείνει στην πολιτική.

Σε ερώτηση που του έγινε για τον Αλέκη Κούγια είπε: «Καλή επιτυχία στον Αλέξη Κούγια που θέλει να πουλήσει τα χρέη της ΑΕΛ. Βέβαια για την ΑΕΛ είναι λυπηρό να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Στη ζωή ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

Για Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου σχολίασε: «Η Νίκη είναι σε καλύτερη μοίρα, στον Ολυμπιακό Βόλου κοροϊδεύουν τον κόσμο, δεν αξίζει τέτοια τύχη στην ομάδα».

«Είμαστε πολύ κοντά»

Πάντως, χθες ο κ. Μπέος βγήκε και στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Ο κόσμος των ΣΠΟΡ» και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, τονίζοντας:

«Ένας ξένος, μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος, όχι στοιχηματζήδες, ενδιαφέρεται για την ομάδα του Βόλου. Πρόκειται για εταιρία του εξωτερικού με Έλληνες συνεργάτες που θα τρέξουν την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και το μόνο που μένει είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και να πάρει την αδειοδότηση από την Ε.Ε.Α.. Αυτή τη στιγμή το τρέχουν οι δικηγόροι και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα κληθούμε να βάλουμε τις υπογραφές.

Για μένα θα είναι ακόμη μία τεράστια επιτυχία, γιατί μία ομάδα από το πουθενά δημιούργησε μία σταθερότητα κι ένα όνομα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και μεταβιβάζεται σε υγιείς επιχειρηματίες, οι οποίοι θα επενδύσουν και στην πόλη αυτή. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος μ’ αυτό το κατόρθωμα».

Πάντως στην ΠΑΕ Βόλος υπάρχουν τρεις μεταγραφικές προσθήκες, αυτές του Αντώνη Οικονομόπουλου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, του Βίκτορ Φερνάντες από την ισπανική Κορνεγιά και του Στάθη Τάχατου από τον ΠΑΟΚ Β’.

Υπάρχει ακόμη προπονητής, ο Οσβάλντ Τανσό, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί, γιατί υφίσταται το ενδεχόμενο να μην αναλάβει καθήκοντα, στην περίπτωση που αλλάξει χέρια η ΠΑΕ, ενώ κλεισμένος είναι και ο Ζορντάν Λεμπόρν, που επίσης ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου