Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Δεν έχει τελειώσει το θέμα των διαπραγματεύσεων στον Βόλο

δεν-έχει-τελειώσει-το-θέμα-των-διαπραγ-895988

Τη στιγμή που παραμένει ανοικτό το θέμα να υπάρξει νέος επενδυτής για την ΠΑΕ Βόλος, που μπορεί να φέρει και αλλαγή ιδιοκτησίας και διοίκησης, σε μια μεταγραφική επένδυση προχώρησαν οι κυανέρυθροι, αποκτώντας τον 21χρονο Στάθη Τάχατο από τον ΠΑΟΚ.

Οι Βολιώτες, έχοντας το προηγούμενο δεκαήμερο κάνει γνωστές τις δύο πρώτες της μεταγραφές, τον 24χρονο αμυντικό Αντώνη Οικονομόπουλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον συνομήλικό του Ισπανό μεσοεπιθετικό Βίκτορ Φερνάντες, που πέρσι αγωνίστηκε στην ισπανική Κορνεγιά, χθες προχώρησαν σε μια ακόμη προσθήκη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Στάθη Τάχατου, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ 2 με τον ΠΑΟΚ Β’.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση Τάχατου: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ακραίου αμυντικού Ευστάθιου Τάχατου. Ο Ευστάθιος Τάχατος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Β’, από τον οποίο αποκτήθηκε ως ελεύθερος, υπογράφοντας στην ομάδα του Βόλου τριετές συμβόλαιο. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Ευστάθιο Τάχατο στην οικογένειά της».

Ο νεαρός (γεννημένος στις 12/08/2001) ποδοσφαιριστής Στάθης Τάχατος αγωνίζεται ως δεξί μπακ, έχει πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα με την U19 του ΠΑΟΚ και την περίοδο 2021-2022 ήταν αρχηγός του ΠΑΟΚ Β’ με 20 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Τάχατος, που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ταχύτητα και ευελιξία, ξεκίνησε από την ακαδημία ποδοσφαίρου «Οι Αετοί» και αρκετά μικρός εντάχτηκε στον ΠΑΟΚ. Εκεί με το ταλέντο του και τις καλές επιδόσεις στους αγώνες κατάφερε να φτάσει γρήγορα στην U19 και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ στο δεύτερο μισό της περιόδου 20-21 δόθηκε δανεικός στα Τρίκαλα, παίζοντας άλλα 10 ματς στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το μέχρι τώρα «δείγμα» με τις επίσημες μεταγραφικές ανακοινώσεις του Βόλου είναι πως στόχος είναι να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών του ρόστερ.

Άλλωστε και από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Βόλο μόνο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και έχει παίξει στην Αλ-Φαϊχά της Σαουδικής Αραβίας, στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, σε Σάλκε, Λεβερκούζεν Αμβούργο και Λειψία στη Γερμανία και στον ΟΣΦΠ, είναι στην ηλικία των 30 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί παίκτες είναι λίγο πριν από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, τη στιγμή που έχει γίνει γνωστή και η συμφωνία με τον 26χρονο Γάλλο μέσο, με ρίζες από τη Γουαδελούπη, Ζορντάν Λεμπόρν, που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ροντέ και αποτελεί εισήγηση του νέου επίσης Γάλλου προπονητή Οσβάλντ Τανσό, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Η μη επίσημη ανακοίνωση του νέου προπονητή, που είχε έρθει στην πόλη του Βόλου, δημιουργεί ερωτήματα και για το πόσο έχουν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιους επενδυτές για την αλλαγή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της βολιώτικης ΠΑΕ.

Επίσης, ενώ υπάρχει η δημοσίως εκφρασθείσα επιθυμία του Αχιλλέα Μπέου να απεμπλακεί από την ομάδα του Βόλου και το ποδόσφαιρο, δεν έχει γίνει η συνέντευξη Τύπου που είχε προαναγγείλει για τις αρχές του Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι σχετικά με τη «μεταβίβαση»…

Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή πάντως αρκετοί το συνδέουν με τους Αμερικανούς υποψήφιους επενδυτές, που έχουν ήδη εμπλακεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την αγορά της γαλλικής Χάβρης, στην οποία ήταν για τρία χρόνια τεχνικός ο Τανσό, έχοντας και παίκτη τον Γάλλο Λεμπόρν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal με τους Αμερικανούς ούτε είναι προ υπογραφών, ούτε όμως έχει χαλάσει, ενώ και ο Άλεξ Χαντιτάγκι εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενος, αλλά μέχρι εκεί.

Έτσι ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, στην περίπτωση που δεν υπάρξει «αλλαγή», η ΠΑΕ Βόλος παρά τη φαινομενική στασιμότητα, θα είναι έτοιμη για μαζικές μεταγραφικές ανακοινώσεις και το ρόστερ θα έχει «γεμίσει» έως την έναρξη της προετοιμασίας στο τέλος του μήνα, καθώς τον Ιούλιο η ομάδα θα ανεβεί στο Πήλιο και από τις 15/7 θα πάει στην Ολλανδία. Επίσης και φέτος τον Αύγουστο θα διοργανωθεί το φιλανθρωπικό τουρνουά με άρωμα Super League 1 στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να φιλοξενεί τους ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος, η ΠΑΕ Βόλος έχοντας τελευταία «κερδίσει» φιλάθλους, θα ανακοινώσει σύντομα και τις κάρτες διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα είναι και πάλι σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας να μπορέσει να γίνει κάτοχός τους και να κλείσει θέση στο Πανθεσσαλικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου