Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλανθρωπικό τουρνουά και φέτος από την ΠΑΕ Βόλος

φιλανθρωπικό-τουρνουά-και-φέτος-από-τ-897648

Φιλανθρωπικό τουρνουά με άρωμα Super League 1 θα διεξαχθεί και φέτος τον Αύγουστο στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να φιλοξενεί ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Η διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι η παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα στη θέση του Ατρομήτου.

Ο Βόλος, θέλοντας να καθιερώσει το τουρνουά και δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού τα έσοδα θα διατεθούν σε Ορφανοτροφείο και ΕΛΕΠΑΠ, το φετινό καλοκαίρι θα έχει την ευκαιρία λίγες μέρες πριν από τη σέντρα της Super League 1, που κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου, να «τεστάρει» και την ετοιμότητά του απέναντι σε δυνατές ομάδες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Βόλος για το φιλανθρωπικό τουρνουά: «Το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Βόλος, με τη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Συγκεκριμένα, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου στον Βόλο, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε δύο ιδρύματα της πόλης και συγκεκριμένα στο Ορφανοτροφείο Βόλου και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Αυγούστου και εκτός από τον Βόλο, θα συμμετάσχουν ο ΟΦΗ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Λεπτομέρειες του τουρνουά τόσο για τη διάθεση των εισιτηρίων όσο και για το πρόγραμμα των αγώνων θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες».

Θυμίζουμε ότι πέρυσι το τουρνουά είχε κατακτήσει η ομάδα του Αστέρα, που είχε κερδίσει στον τελικό 1-0 (45+ Μπενίτο) τον Βόλο. Στα δυο πρώτα ματς είχαμε Αστέρας-Ατρόμητος 4-1 και Βόλος-ΟΦΗ 2-1 (45’ Ορός, 60’ Μπαρτόλο-64΄Νέιρα), ενώ ο μικρός τελικός ήταν ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-1.

Η ΠΑΕ Βόλος από αυτή την εβδομάδα άρχισε και τις πρώτες της μεταγραφικές ανακοινώσεις, με την πρώτη κίνηση να είναι από την Ελλάδα και να αφορά στον 24χρονο δεξιό μπακ Αντώνη Οικονομόπουλο, που αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τον Οικονομόπουλο, ο Βόλος ανακοίνωσε και τον Βίκτορ Φερνάντες, με τον οποίο οι κυανέρυθροι είχαν φτάσει από μέρες σε συμφωνία. Ο 24χρονος Ισπανός εξτρέμ έχει περάσει από τη Νιούκαστλ, είχε παίξει στη Ρουμανία και τελευταία ήταν στην Ισπανία και στην Κορνεγιά, έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ακόμη ο Βόλος έφτασε σε συμφωνία και με τον 26χρονο Γάλλο κεντρικό μέσο, με ρίζες από τη Γουαδελούπη, Ζορντάν Λεμπόρν, που αγωνιζόταν στη Ροντέ της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας και αποτελεί εισήγηση του νέου προπονητή Οσβάλντ Τανσό.

Ο Λεμπόρν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες, για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, να βάλει την υπογραφή του και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Βόλο.

Επίσης ανοικτό παραμένει και το θέμα με το όνομα που έγινε γνωστό -μέσω Ρουμανίας-και αφορά στον 25χρονο Ισπανο χαφ Έντερ Γκονθάλεθ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μαγιόρκα και προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Ρουμανία με τη Σέπσι, ενώ από Δευτέρα αναμένεται να είναι εβδομάδα άφιξης παικτών από την Αργεντινή.

Οι υπεύθυνοι της βολιώτικης ΠΑΕ έχουν στα χέρια τους μία λίστα από ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχουν παρακολουθήσει και από κοντά. Οι συζητήσεις με αρκετούς είναι στο τελικό στάδιο και άμεσα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Ακόμη στον Βόλο υπάρχει σχεδιασμός και προγραμματισμός έναρξης προετοιμασίας, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στον Βόλο από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου, ξεκινώντας με τις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου ή την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Μέχρι τότε θα έχουν προχωρήσει αρκετά από τα μεταγραφικά ζητήματα, ενώ όσον αφορά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα διεξαχθεί και φέτος στην Ολλανδία. Η αποστολή θα μεταβεί στη χώρα της τουλίπας στις 15 Ιουλίου, αλλά πριν την Ολλανδία ο Βόλος θα «ανεβεί» και στο Πήλιο, ενώ τις επόμενες ήμερες θα κλειστούν οι υπόλοιποι φιλικοί αγώνες και θα γίνει γνωστό- πέραν του τουρνουά με ΟΦΗ, Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα- και το πρόγραμμά τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου