Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Προχωρά ο σχεδιασμός, πρωτιά από τον κόσμο στον Φαν Βέερτ

προχωρά-ο-σχεδιασμός-πρωτιά-από-τον-κό-898267

Ο Βόλος έχει μπει πλέον σε φάση υλοποίησης του σχεδιασμού της νέας χρονιάς και αφού έφτασε σε συμφωνία με τον 48χρονο Γάλλο προπονητή, Οσβάλντ Τανσό, ξεκίνησε και το επόμενο βήμα στον αγωνιστικό σχεδιασμό για την 4η χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο νέος τεχνικός των κυανέρυθρων, Οσβάλντ Τανσό, ήρθε στην πόλη, είδε τις εγκαταστάσεις, μίλησε με ανθρώπους της ΠΑΕ και απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε να αναλάβει την ομάδα και πλέον οι μεταγραφές είναι σε εξέλιξη, με τον Ισπανό Βίκτορ Φερνάντες και τον Αντώνη Οικονομόπουλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα να αποτελούν ουσιαστικά τις πρώτες προσθήκες της βολιώτικης ομάδας, που δεν σταματά εδώ.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι, στο τέλος του μήνα θα έχει γεμίσει κατά 90% το ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές του Βόλου από τις 27 Ιουνίου θα αρχίσουν να περνούν από εργομετρικά, ενώ η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί είτε στις 30 Ιουνίου, είτε την 1η Ιουλίου.

Όσο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μετά το Πήλιο, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως αυτό θα γίνει και πάλι στην Ολλανδία, με την ομάδα να αναχωρεί στις 15/7, ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστά και τα φιλικά παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους.

Επίσης, όπως και πέρσι έτσι και για φέτος, έχει «κλειστεί» το διάστημα 7-9 Αυγούστου το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα του Βόλου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μάλιστα από την ΠΑΕ ΟΦΗ, που και πέρσι είχε συμμετάσχει σε αυτό, έγινε γνωστό πως αποδέχτηκε την πρόσκληση του Βόλου για συμμετοχή και στο φετινό φιλανθρωπικό τουρνουά που θα διοργανώσει η ομάδα της Μαγνησίας.

Ο σχεδιασμός στον Βόλο έχει γίνει και πέρα από τα αγωνιστικά και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Ο Βόλος έχοντας τελευταία «κερδίσει» κόσμο θα ανακοινώνει σύντομα και τις κάρτες διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα είναι και πάλι σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας να μπορέσει να γίνει κάτοχός τους και να κλείσει θέση στο Πανθεσσαλικό.

Πρώτος και από τον

κόσμο ο Τομ Φαν Βέερτ

Ο Ολλανδός επιθετικός Τομ Φαν Βέερτ, στην πρώτη του χρονιά στον Βόλο και στην Ελλάδα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν με 17 γκολ, που είναι και τα περισσότερα που σημειώνει σε μια χρονιά παίκτης της βολιώτικης ομάδας, ενώ και από τον κόσμο σε ψηφοφορία αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς!

Ο Τομ Φαν Βέερτ, που ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στον Βόλο και πιο πριν η καριέρα του πάντα είχε γκολ, πήρε κι άλλο ένα ρεκόρ, αυτό του παίκτη με τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν.

Στην ψηφοφορία της Super League αναδείχτηκε και από τον κόσμο Player Of the Club του Βόλου, αφήνοντας πίσω Φερνάντες και Φεράρι.

Η Super League ανακοίνωσε χθες τα αποτελέσματα των τριών πρώτων ποδοσφαιριστών σε ψήφους, του διαγωνισμού Interwetten Player Of the Club του Βόλου.

  1. Τ. Φαν Βεερτ 33,33%
  2. Π. Φερνάντες 13,15%
  3. Φ. Φερράρι 11,47%

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι Interwetten Player of the Club του Βόλου ήταν οι Μπαρτόλο, Ροσέρο, Όροζ, Ρεγκατέν, Μπαριέντος, Τσοκάνης και Κλέιμαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου