Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σε Αλεξάνδρεια, Καρδίτσα και Βεργίνα οι μικροί του Βόλου  

σε-αλεξάνδρεια-καρδίτσα-και-βεργίνα-ο-898517

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από αγώνες και εμπειρίες ακόμη και εκτός γηπέδου ήταν αυτό που πέρασε για τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Βόλου, που συμμετείχαν σε τουρνουά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας αλλά και στην Καρδίτσα, ενώ επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου:

«Το Σάββατο 4 Ιουνίου οι ομάδες Κ-11 και Κ-12 του Βόλου μετέβησαν στην Αλεξάνδρεια, όπου συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου με συμμετοχή 12 ομάδων.

Η Κ-12, που αναδείχθηκε και πρώτη στη κατηγορία της, αγωνίστηκε με τις ομάδες της Αλεξάνδρειας, της ΑΕΛ και της Λαμίας, ενώ η Κ-11, που κατέλαβε την 3η θέση, αντιμετώπισε κατά σειρά τις ομάδες της Κοζάνης, της Λαμίας και της Βέροιας.

Οι μικροί του Βόλου έπαιξαν με την ψυχή τους, χάρηκαν το ποδόσφαιρο και γέμισαν με εικόνες και εμπειρίες. Όμως, η εκδρομή των μικρών του Βόλου είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και μετά το τέλος των αγώνων, όλη η αποστολή μετέβη στη Βεργίνα, στην αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Εκεί οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βόλου ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Βεργίνας και στους βασιλικούς τάφους, αποκομίζοντας ταυτόχρονα σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία της χώρας μας. Σκοπός εξάλλου των υπευθύνων της ακαδημίας, πέρα από το αθλητικό κομμάτι, είναι δώσουν εφόδια ζωής στους αυριανούς πρωταγωνιστές της κοινωνίας μας.

Την Κυριακή (5/6), άλλοι 60 μικροί αθλητές της ακαδημίας και συγκεκριμένα οι ομάδες Κ-13, Κ-14, και Κ-16 μετέβησαν στην Καρδίτσα, όπου έλαβαν μέρος σε άλλο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας, μαζί με τα Τρίκαλα, τον Απόλλωνα Λάρισας και τη Βέροια.

Οι τρεις ομάδες του Βόλου έδωσαν από τρία φιλικά παιχνίδια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο αγωνιστικά με την απόδοση όλων των τμημάτων, αλλά και οργανωτικά, αφού η ακαδημία του Βόλου λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, πάντα σε αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος.

Μάλιστα, τους αγώνες παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς των αθλητών του Βόλου, οι οποίοι μόνο ευχαριστημένοι μπορεί να είναι με την αγωνιστική εικόνα των παιδιών τους, αλλά και από τις εμπειρίες και τα εφόδια που αποκτούν οι νεαροί αθλητές από τη συμμετοχή τους στον αθλητισμό και στην ακαδημία του Βόλου.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως ο σύλλογος του Βόλου, που συνεχίζει τις αθλητικές εξορμήσεις, συμμετείχε φέτος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ με αντίστοιχα τμήματα. Η ακαδημία μετράει ήδη 180 αθλητές, ενώ συνεχώς οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές αυξάνονται, αφού αρχίζει και φαίνεται η δουλειά που γίνεται και το βάρος που δίνεται στην ακαδημία».

Οι αρχηγοί της ομάδας Κ11 του Βόλου και της Λαμίας στο τουρνουά της Αλεξάνδρειας

Η Κ12 με το Κύπελλο στο τουρνουά της Αλεξάνδρειας

Η Κ11 του Βόλου με την ομάδα της Κοζάνης

Η Κ12 του Βόλου με την οικοδέσποινα Αλεξάνδρεια στο τουρνουά στην πόλη της Ημαθίας

Οι ομάδες Κ-13, Κ14, Κ16 του Βόλου στην Καρδίτσα

Η Κ13 του Βόλου με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας

Η Κ14 του Βόλου με την αντίστοιχη του Απόλλωνα Λάρισας

Η Κ16 του Βόλου με τη Βέροια

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου