Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αποκτά Βίκτορ Φερνάντες και Οικονομόπουλο ο Βόλος

αποκτά-βίκτορ-φερνάντες-και-οικονομό-898775

Ο Βίκτορ Φερνάντες και ο Αντώνης Οικονομόπουλος θα αποτελέσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ισπανός ακραίος μεσοεπιθετικός, που έπαιζε στη Γ’ Ισπανίας με την Κορνεγιά, και ο Ελληνας αμυντικός, που αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν έρθει σε συμφωνία με τον βολιώτικο σύλλογο και αν περάσουν τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ερχόμενοι αμφότεροι στον Βόλο μεθαύριο Δευτέρα, τότε θα βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο συνεργασίας με την κυανέρυθρη ΠΑΕ.

Ο Βίκτορ Φερνάντες ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισπανική Κορνεγιά και από πολύ μικρός έδειξε το ταλέντο του. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που σε ηλικία 18 χρόνων πήρε μεταγραφή στη αγγλική Νιούκαστλ, όπου και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια.

Την περίοδο 2020-21 αγωνίστηκε στις ρουμάνικες Βιτορούλ και Μποτοσάνι, ενώ πέρυσι επέστρεψε στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε στην Κορνεγιά, έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ.

Από το βιογραφικό του λοιπόν, είναι σαφές ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει ταλέντο και αρκετά προσόντα -εξ ου και η μεταγραφή του στη Νιούκαστλ- τα οποία θα κληθεί να αναδείξει στον Βόλο.

Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ωστόσο η φυσική του θέση είναι στην αριστερή πτέρυγα παίζοντας με το «ανάποδο» καλό του πόδι, το δεξί.

Εκτός από τον Βίκτορ Φερνάντες, οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει σε συμφωνία, όπως αναφέρθηκε, και με τον 24χρονο αμυντικό Αντώνη Οικονομόπουλο, που ήταν παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Οικονομόπουλος καλύπτει τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ σε κάποια ματς είχε και ρόλο στόπερ. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας καταγράψει 31 συμμετοχές, τέσσερις στη Β’ Εθνική, 26 στην Α’ και μία στο Κύπελλο, ενώ στις 14 φετινές συμμετοχές του με τους Γιαννιώτες σε έξι αναμετρήσεις ήταν βασικός.

Ο Οικονομόπουλος, που είναι γεννημένος στις 9/5/1998, να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, για να δοθεί εν συνεχεία δανεικός σε Σπάρτη και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, λοιπόν, άρχισε και θα συνεχίσει να υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς, με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι θέμα χρόνου να γίνουν, κάτι που ισχύει και για τον 48χρονο Γάλλο προπονητή, Οσβάλντ Τανσό, ο οποίος θ’ αναλάβει την ομάδα στην 4η χρονιά της Super League. Αμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Κώστας Μπράτσος, που έχει μιλήσει με τον Τανσό και θα παραμείνει για 3η χρονιά στο τεχνικό τιμ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου