Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Προαναγγελία μεταβίβασης μετοχικού κεφαλαίου

προαναγγελία-μεταβίβασης-μετοχικού-899409

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στην ομάδα του Βόλου και πολλά θα εξαρτηθούν από τη συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγείλει ο Αχιλλέας Μπέος κι ενώ ήδη υπήρξαν κάποιες επαφές με Γάλλο προπονητή, χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία.

Πάντως χθες στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. που συμμετείχε ο Αχιλλέας Μπέος, ανέφερε ότι η βολιώτικη ομάδα είναι σε διαδικασία μεταβίβασης του Μετοχικού της Κεφαλαίου σε νέο ιδιοκτήτη!

Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε τον λόγο στη ΓΣ της ΕΠΟ και τόνισε μεταξύ άλλων ότι κουράστηκε με το ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον Βόλο και μίλησε με σκληρά λόγια για ΕΠΟ, αλλά και FIFA-UEFA!

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στη Γ.Σ. της ΕΠΟ είπε:

Για τα όσα ακούστηκαν στον απολογισμό της ΕΠΟ: «Αισθάνομαι τον εαυτό μου σαν να ήρθε από το φεγγάρι (σ.σ. μ’ αυτά που άκουσε). Σαν να μην ζω στην Ελλάδα. Σήμερα θέλω να κάνω μία ευχή. Να είναι η τελευταία φορά σε Γ.Σ. της ΕΠΟ, γιατί η ομάδα που εκπροσωπώ είναι σε διαδικασία μεταβίβασης του Μετοχικού της Κεφαλαίου και για νέο ιδιοκτήτη. Κουράστηκα. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Για όσους δεν θέλουν να πουν την αλήθεια, η αλήθεια είναι αυτή. Αναρωτιέμαι τι κάνουμε εδώ κάθε χρόνο. Ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξής μας; Έχει αναλογιστεί κανείς το ποιος ευθύνεται; Δεν έχουμε μερίδιο ευθύνης όλοι μας; Άλλος λίγο και άλλος πολύ;

Το καλοκαίρι εν ριπή οφθαλμού και με διαδικασία εξπρές αποφάσισε ο Υπουργός αναδιάρθρωση της Β’ κατηγορίας. Πού ήταν η ΕΠΟ και οι διεθνείς Ομοσπονδίες; Ποιος τηρούσε τις προϋποθέσεις που προβλέπονται και πόσες ομάδες συμμετείχαν; Πολιτική παρέμβαση καθαρή και το κατάπιανε. Με 34 ομάδες αποφάσισαν να ανεβαίνει ένας. Μέχρι τον Οκτώβριο τρέχανε στα πολιτικά δικαστήρια και ομάδες που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο».

Επίσης αναφέρθηκε στην επαγγελματική διαιτησία και τις FIFA-UEFA: «Ποιον ρώτησε ο Υπουργός για την επαγγελματική διαιτησία; Ποιον ρώτησε; Και εγώ συμφωνώ. Τι είστε; Μαριονέτες; Συμμετέχουμε πού; Συμμετέχουμε κάπου και αποφασίζουν άλλοι;

Εγώ είμαι αντίθετος με τον κ. Κλάτενμπεργκ, αλλά δεν έχω πρόβλημα να μείνει, όχι για έναν μήνα, αλλά για δέκα χρόνια. Αυτές τις αποφάσεις τις έπαιρναν στη Χούντα. Ποιος είναι ο Θεοδωρίδης που δηλώνει ευθέως ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ. Άρα τι κάνετε εδώ; Για να κάνετε κανένα ταξίδι;

Έχουμε τεράστια ευθύνη, γιατί επιτρέπουμε σε εξωγενείς παράγοντες να αποφασίσουν για εμάς. Σε έκθεση των διεθνών Ομοσπονδιών που μου παρουσίασαν μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πτώση. Θα έλεγα στις FIFA / UEFA «ελάτε να διοικήσετε εσείς ή βάλτε τεχνοκράτες». Αλλιώς συμμετέχετε στη διαπλοκή. Όπου σας βολεύει να μιλάτε με την Κυβέρνηση και όπου όχι να μιλάμε για αυτονομία. Καλή η θεωρία και τις περισσότερες φορές είστε στη θεωρία. Και εγώ γελάω με τον τελικό του Champions League. Με το πώς το διοργανώσατε. Τηρήστε το αυτοδιοίκητο. Να ευχηθώ καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά να αλλάξουμε νοοτροπία. Το ποδόσφαιρο διοργανώνεται με το ποιος ελέγχει την ελληνική Ομοσπονδία. Είτε λέγεται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Πάντως για την ΠΑΕ Βόλος, πριν ο Αχιλλέας Μπέος ανοίξει τα χαρτιά του, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο ούτε και το ότι νέος προπονητής θα είναι ο Γάλλος, που μπορεί να βρέθηκε στον Βόλο, αλλά το θέμα του «κυανέρυθρου» πάγκου παραμένει ανοιχτό.

Μάλιστα, ενώ λέγεται πως οι επαφές μεταξύ των Αμερικανών και του Αχιλλέα Μπέου συνεχίζονται, σε περίπτωση που αλλάξει χέρια η ΠΑΕ, μπορεί να αλλάξει και το οργανόγραμμά της σε θέσεις και πρόσωπα.

Αν πάλι κάτι δεν αλλάξει, στην ΠΑΕ Βόλος θεωρείται πως είναι έτοιμοι να… πατήσουν γκάζι στον αγωνιστικό σχεδιασμό και στη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Και σ’ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Ο Κώστας Μπράτσος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από τη στιγμή που ανέλαβε μέσα στη σεζόν και όλοι στον Βόλο ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με το έργο του. Ωστόσο, μένει να φανεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες αν προχωρήσει άλλη περίπτωση τεχνικού, με τον οποίο οι Βολιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις.

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος

Με 59 ψήφους υπέρ, σε σύνολο 65 ψηφισάντων, ο Τάκης Μπαλτάκος είναι από χθες ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η Ειδική Εκλογική Συνέλευση της ΕΠΟ επικύρωσε την εκλογή του έμπειρου νομικού, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία της ομοσπονδίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου