Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Δανόπουλος: «Αποχωρώ γεμάτος»

δανόπουλος-αποχωρώ-γεμάτος-899785

Την αποχώρησή του από την ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστή ο προπονητής Γιώργος Δανόπουλος, ευχαριστώντας όσους συνεργάστηκε και τονίζοντας πως για αυτόν ήταν ένα μεγάλο σχολείο και ότι φεύγει γεμάτος.

Αναλυτικά: «Ενας κύκλος τριών ετών έφτασε στο τέλος του, ένας κύκλος με πολλές εμπειρίες και ένα μεγάλο σχολείο για μένα, ένας κύκλος με πολλές φιλίες.

Κάθε μέρα δούλευα με πολύ πάθος, με πολλή όρεξη και το μόνο μου μέλημα ήταν η εξέλιξη των παιδιών. Πολλές φορές το πάθος σε παρασύρει σε λάθη, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα δεις και να τα διορθώσεις, κοιτώντας την επομένη μέρα όπως και κάναμε. Στο τέλος όμως μένει η τεράστια εξέλιξη της ομάδας και ότι ήμασταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια.

Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για την αφοσίωση, την τεράστια θέληση και υπομονή που επέδειξαν. Ήταν μεγάλη μου τιμή να δουλεύω με αυτή την ομάδα.

Να ευχαριστήσω τον Χρήστο Οικονόμου, που ήταν εκεί για όλα τα προβλήματα, τον Αντώνη Μπέο ως υπεύθυνο της ομάδας και περισσότερο τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στο υψηλότερο επίπεδο του πρωταθλήματος, έστω και από την κατηγορία της Κ17.

Θα είναι πάντα από τις πιο όμορφες εμπειρίες μου και τις πιο δύσκολες παράλληλα, λόγω του επιπέδου του πρωταθλήματος.

Το οικογενειακό κλίμα και η θέληση για εξέλιξη ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας, γι’ αυτό και φεύγω γεμάτος και πολύ ευτυχισμένος.

Θα είμαι πάντα φίλος αυτής της ομάδας και θα παρακολουθώ ακόμα περισσότερο την εξέλιξή της και θα χαίρομαι μαζί της. Ευχαριστώ πολύ για όλα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου