Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φαν Βέερτ και Φερνάντες στο «κάδρο» των πωλήσεων του Βόλου  

φαν-βέερτ-και-φερνάντες-στο-κάδρο-τω-900017

Τα γνωστά σενάρια πώλησης για Τομ Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους σε ό,τι αφορά στον Βόλο, με το αγαπημένο θέμα αυτής της εποχής να είναι τα μεταγραφικά νέα.

Κι όλ’ αυτά τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, θέμα για το οποίο αναμένεται να δοθούν διαφωτιστικές απαντήσεις στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, χωρίς πάντως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για το πότε και το πού θα λάβει χώρα το γεγονός.

Όπως και να ‘χει ο προγραμματισμός δεν σταματά, ανεξαρτήτως διοικητικών εξελίξεων, με το σενάριο που απλώς ακούστηκε τελευταία και με το οποίο κανείς δεν έχει ασχοληθεί να είναι αυτό της ενασχόλησης του Χαντιτάγκι, διοικητικού ηγέτη της Καβάλας, που υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, με την ΠΑΕ Βόλος.

Με τα πράγματα να μην έχουν ξεκαθαρίσει αν η ΠΑΕ Βόλος θα πωληθεί ή όχι, είναι φυσικό να μην έχουμε άλλες ειδήσεις, τη στιγμή που πέρσι την 1η Ιουνίου η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει πότε θα γίνει η πρώτη της ομάδας, πού θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και τα πρώτα φιλικά, ενώ επίσης πέρσι στις 17 Μαΐου είχε ανακοινωθεί ο νέος προπονητής και ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος σε τηλεοπτική συνέντευξη την ίδια μέρα είχε κάνει γνωστή την απόκτηση των Κότνικ, Φερνάντες και Φαν Βέερτ, που είχαν υπογράψει για δύο χρόνια.

Οι δύο τελευταίοι αποδείχθηκαν «λίρα εκατό» αγωνιστικά και μόνο ως απόλυτα επιτυχημένες μπορούν να χαρακτηριστούν οι κινήσεις απόκτησής τους, αφού έναν χρόνο μετά η ΠΑΕ Βόλος ξέρει πως αποτελούν τα δύο κυριότερα περιουσιακά της στοιχεία, τα οποία μπορούν να της αποφέρουν σημαντικά ποσά στα ταμεία της μέσω της πώλησής τους, με τον Ολλανδό στράικερ να έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας με 17 γκολ, ενώ ο Ισπανός ακραίος επιθετικός χαφ να έχει δώσει το στίγμα του με την τεχνική του, αλλά και τη δημιουργική και εκτελεστική του δεινότητα (6 γκολ, 3 ασίστ μεταξύ άλλων).

Σχεδόν καθημερινές είναι οι αναφορές σε πιθανή αποχώρηση των δύο παικτών από πολλά ΜΜΕ, με τον Βόλο να περιμένει από μέρα σε μέρα κάποια πρόταση για τους δύο παίκτες. Μάλιστα, έχει ακουστεί και το σενάριο πως ακόμη κι αν τελικά η ΠΑΕ πωληθεί, ο Αχιλλέας Μπέος θα διατηρήσει τα δικαιώματα του Τομ Φαν Βέερτ και θα διαπραγματευθεί ο ίδιος μια μεταγραφή του, αφήνοντας εκτός deal με κάποιον πιθανό αγοραστή της ομάδας τον Ολλανδό.

Σε ό,τι αφορά τον Φερνάντες όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες πως θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα την επόμενη σεζόν με την ΠΑΕ Βόλος να ικανοποιείται φυσικά οικονομικά. Αν οι δύο πωλήσεις ολοκληρωθούν, τότε θα επαναληφθεί η ιστορία του περσινού καλοκαιριού, όταν ο Βόλος είχε καταφέρει να δώσει έναντι διόλου ευκαταφρόνητων ποσών τόσο τον Μήτογλου στην ΑΕΚ όσο και τον Δουβίκα στην Ουτρέχτη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου