Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στις ανακοινώσεις το ενδιαφέρον

στις-ανακοινώσεις-το-ενδιαφέρον-900627

Σε αναμονή για την επόμενη μέρα είναι ο Βόλος, που με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου ευχαρίστησε τον κόσμο και μάλιστα η ΠΑΕ ανέφερε πως η ομάδα θα διατηρήσει ψηλά τον πήχη, τονίζοντας πως θα μεγαλώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο.

Για την 4η παρουσία του Βόλου στη μεγάλη κατηγορία υπάρχει ένας αρχικός σχεδιασμός, αλλά η αναμονή είναι ότι όλοι περιμένουν την ημερομηνία που ο Αχιλλέας Μπέος θα ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα διατηρήσει τη θέση του στην ηγεσία της ΠΑΕ Βόλος ή θα υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Στη βολιώτικη ΠΑΕ παρατηρείται κινητικότητα αν και μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο αποχωρήσεις και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις αρχές Ιουνίου.

Ο Βόλος σίγουρα μετά τις αρκετές αποχωρήσεις θα προχωρήσει πιθανόν σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών, ενώ θα αξιοποιήσει και το κέρδος που είχε τη συμμετοχή αρκετών νεαρών στα παιχνίδια των playouts της Super League 1.

Επίσης στον Βόλο εκκρεμούν και άλλες ανακοινώσεις, όπως η έναρξη της προετοιμασίας καθώς πέρσι τέτοια εποχή ήταν γνωστό ότι είχε επιλεγεί η Ολλανδία.

Οι δεύτερες κίτρινες

και οι κόκκινες κάρτες

Εκτός από τα πέναλτι, στα playoffs και τα playouts είχαμε και λιγότερες αποβολές ποδοσφαιριστών. Στην κανονική περίοδο οι αποβολές, είτε με κόκκινη απευθείας, είτε με δεύτερη κίτρινη, ήταν 34, είχαμε δηλαδή περίπου μια αποβολή κάθε 5 αγώνες με τον Μπαριέντος του Βόλου να αποβάλλεται δυο φορές αν και τη μια ήταν στον πάγκο!

Αντίθετα στα playoffs είχαμε μια αποβολή κάθε 7,5 αγώνες, ενώ στα playouts μια αποβολή κάθε 14 αγώνες!

Αποβολές

Κανονική περίοδος: 34 σε 182 αγώνες, 0,19 αποβολές ανά αγώνα

Playoffs: 4 σε 30 αγώνες, 0,13 αποβολές ανά αγώνα

Playouts: 2 σε 28 αγώνες, 0,07 αποβολές ανά αγώνα

Σύνολο: 40 σε 240 αγώνες, 0,17 αποβολές ανά αγώνα

Από δύο αποβολές

Ο Ζαν Πιέρ Μπαριέντος του Βόλου και ο Αλέξις Ρομαό του Ιωνικού αποβλήθηκαν φέτος από δύο φορές ο καθένας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η μια αποβολή του Μπαριέντος ήταν με 2 κίτρινες στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ενώ την άλλη αποβολή την δέχτηκε ως αναπληρωματικός στον πάγκο και ήταν στον επεισοδιακό αγώνα με τον Αρη.

Αλλοι 36 ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν από μια φορά και από τον Βόλο ήταν ο Φαν Βέερτ με 2 κίτρινες στο ματς με την ΑΕΚ , ενώ ο Γκρίλο είχε αποβληθεί στο ματς με τον Άρη.

Ο Ιγκλέσιας έπιασε τον Ερακ

Στην τελευταία αγωνιστική των playouts αποβλήθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας, φτάνοντας τις εννέα κόκκινες κάρτες στην πολυετή καριέρα του στη Super League. Εγινε ο δεύτερος ξένος ποδοσφαιριστής που φτάνει σε αυτό τον αριθμό, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Σέρβου Πρέντραγκ Έρακ.

Οι ξένοι με τις περισσότερες αποβολές

(σε παρενθέσεις ο αριθμός των αγώνων τους και οι ομάδες τους)

9 αποβολές (204): Πρέντραγκ Ερακ

(Ηρακλής, Απόλλων, Άρης)9 αποβολές (311): Ματίας Ιγκλέσιας (ΑΕΛ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης)

8 αποβολές (118): Πολ Κεϊτά

(ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή, Ατρόμητος, Κέρκυρα)

7 αποβολές (149): Σουλεϊμάν Όμο

(Αιγάλεω, Πανιώνιος, Λαμία, Λεβαδειακός)

7 αποβολές (165): Ιφεάνι Ουντέζε

(Καβάλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ)

7 αποβολές (170): Άντι Λίλα

(Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα)

7 αποβολές (171): Αλτίν Χάτζι

(Παναχαϊκή, Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Εργοτέλης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου