Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φινάλε χρονιάς για τον Βόλο

φινάλε-χρονιάς-για-τον-βόλο-894160

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα (17:00) ο Βόλος, στοχεύοντας να μετατρέψει σε γιορτή του ποδοσφαίρου το ματς που ολοκληρώνει τα playouts της Super League 1. Αντίπαλος θα είναι ο ΟΦΗ, με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπράτσου να θέλουν το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο που θα βρεθεί μαζικά στο Πανθεσσαλικό, καθώς υπάρχει και ελεύθερη είσοδος.

Η διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ πήρε αυτήν την απόφαση, δίνοντας την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό να δει για τελευταία φορά φέτος την ομάδα και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές για την πορεία που είχαν όλη τη χρονιά.

«Να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα», αναφερόταν στην πρώτη ανακοίνωση, ενώ με νεότερη χθεσινή η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει πως στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ θα βραβευτεί ο Φράνκο Φεράρι και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά: «Το Σάββατο (σ.σ. σήμερα) 14/5 στις 5.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου κόντρα στον ΟΦΗ.

Η διοίκηση του Βόλου καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου, προκειμένου να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας τη φετινή χρονιά.

Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε, όπως ορίσει ελεύθερη είσοδο στον αγώνα του Σαββάτου.

Παράλληλα, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, η διοίκηση του Βόλου θα βραβεύσει τον Φράνκο Φεράρι, ο οποίος συμπληρώνει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα απονεμηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην γυναικεία ομάδα του Βόλου, που κατέκτησε τον τίτλο στη Γ’ Εθνική και ταυτόχρονα την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ραντεβού όλοι στο Πανθεσσαλικό».

Ο Φεράρι στις τρεις χρονιές που είναι στον Βόλο έπαιξε σε 89 ματς πρωταθλήματος και 10 κυπέλλου και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές με την ομάδα, ενώ τα κορίτσια στην πρώτη τους χρονιά ήταν πρωταθλήτριες στη Γ’ Εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Να «κλείσει» με νίκη

Όσον αφορά πάντως το ματς με τον ΟΦΗ στην ολοκλήρωση των play outs της Super League 1, ο Βόλος θέλει να είναι ανταγωνιστικός με στόχο πάντα τη νίκη για την καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία, ενώ θα επιδιώξει και την πρώτη του νίκη φέτος απέναντι στους Ηρακλειώτες, εφόσον έχασε και στα δύο παιχνίδια, 0-2 στο Πανθεσσαλικό στις 20/11/21 (12’, 50’ Τοράλ) και 2-1 στις 13/2/22 στο Ηράκλειο (19’ Βούρος, 33’ Τοράλ-51’ Φερνάντες).

Και σήμερα ο Βόλος έχει τις ελλείψεις του, αφού ως γνωστόν έχουν λυθεί τα συμβόλαια αρκετών παικτών (Ρεγκατέν, Κορέα, Νίνης, Ρομέρο, Ορός, Σοάρες Πουρίτα, Ρινέρ), ενώ τραυματίες είναι οι Κότνικ και Τερεζίου και έτσι για τον Κώστα Μπράτσο διαθέσιμοι είναι οι Παπαδόπουλος, Άλχο, Φεράρι, Σιέλης, Γκιουλέν, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεταξάς, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ριένστρα, Λογαράς, Τριανταφύλλου, Ροσέρο και Κλέιμαν.

Ο ΟΦΗ

Με απουσίες ήρθε στον Βόλο και ο ΟΦΗ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λάζαρος Λάμπρου, που ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, όπως οι Οδυσσέας Λυμπεράκης και Βαχίντ Σελίμοβιτς, που έκανα θεραπεία. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Εκτός αποστολής είναι και οι Νίκος Κοροβέσης, Ντεβί Επασί, Μπόι Βάτερμαν. Οι δύο τελευταίοι είναι τερματοφύλακες, συνεπώς, είναι πιθανόν να κάνει ντεμπούτο ο Χρήστος Μανδάς κάτω από τα δοκάρια.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Σωτηρίου, Μανδάς, Σηφάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Ουές, Πασαλίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Τοράλ, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Φελίπε.

Ο Νίκος Νιόπλιας από τη μεριά του δήλωσε στο ΟΦΗ TV: «Θέλουμε να μείνουμε πρώτοι. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές. Θα χρησιμοποιηθούν παίκτες που δεν έχουν τόσα λεπτά συμμετοχής. Σκεφτόμαστε, όμως, ότι πρέπει να πάμε να κερδίσουμε. Δεν είναι ένα φιλικό, αλλά ένα παιχνίδι με έναν καλό αντίπαλο. Θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τη σεζόν. Και οι αντίπαλοί μας δίνουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες. Θα το κάνουμε και εμείς. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητα. Θέλουμε όμως να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

Το πρόγραμμα

Σήμερα για την τελευταία αγωνιστική των play outs γίνεται μόνο το ματς Βόλος-ΟΦΗ (17.00), ενώ τα άλλα θα γίνουν αύριο Κυριακή 15 Μαΐου και είναι:

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης (19.30)

Ιωνικός-Παναιτωλικός (19.30)

Λαμία-Ατρόμητος (19.30)

Η βαθμολογία σε 6 αγώνες έως τώρα έχει ως εξής:

  1. ΟΦΗ 44
  2. Ιωνικός 42
  3. Αστέρας Τρίπολης 40
  4. Παναιτωλικός 37
  5. Βόλος 37
  6. Ατρόμητος 32
  7. Λαμία 25
  8. Απόλλων 21

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου