«Σε Αμερικανούς επενδυτές πουλάει ο Μπέος»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-13, 21:48:11
«Σε Αμερικανούς επενδυτές πουλάει ο Μπέος»

Για ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος κάνει λόγο δημοσίευμα του betcosmos.gr και σύμφωνα μ’ αυτό το deal δεν μπορεί να χαλάσει…

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει: «Τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν, μιας και ο δήμαρχος Βόλου δηλώνει κουρασμένος με το ελληνικό ποδόσφαιρο και ακούγεται πολύ έντονα πως ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινώσει την αποχώρησή του και την πώληση της ΠΑΕ.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίες και επτά λήξεις συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, πριν καν ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν.  Φυσικά η προσπάθεια πώλησης του Βόλου δεν είναι κάτι καινούργιο, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και έναν χρόνο πριν, με τη βοήθεια του Ζήση Βρύζα, ο Αχιλλέας Μπέος είχε σχεδόν συμφωνήσει, ώστε να παραχωρήσει τις μετοχές σε Ισπανούς επενδυτές, με το deal να χαλάει την τελευταία στιγμή.

Όπως, πάντως, διαρρέεται ο δήμαρχος της πόλης φέτος έχει πιο… έτοιμη συμφωνία. Ο λόγος για επενδυτές από τις ΗΠΑ που είναι έτοιμοι να αγοράσουν την ομάδα, με πολλούς να αναφέρουν πως αυτή τη φορά το deal δεν μπορεί να χαλάσει».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=