Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τιμή εκκίνησης τα 3 εκ. ευρώ

τιμή-εκκίνησης-τα-3-εκ-ευρώ-900985

Η πρόθεση του Αχιλλέα Μπέου να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Βόλος και από τον χώρο του ποδοσφαίρου έχει εκφραστεί δημόσια από τον ίδιο πριν λίγες μέρες, προκειμένου ν’ αφοσιωθεί, όπως δήλωσε, στα καθήκοντα του δημάρχου.

Ο Αχιλλέας Μπέος, που έχει προαναγγείλει μία συνέντευξη Τύπου με … ειδήσεις στο τέλος Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου, πουλά την κυανέρυθρη ΠΑΕ και δεν το κρύβει και σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπαίνει στη διαδικασία να ακούσει προσφορά που να είναι κάτω από τα 3 εκ. ευρώ και δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις.

Κανείς βεβαίως δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις, αφού και πέρσι είχε γραφτεί για ενδιαφέρον επενδυτών και μάλιστα από χώρα της Λατινικής Αμερικής, αλλά δεν προχώρησε κάτι.

Πάντως, το βέβαιο είναι ότι η νυν διοίκηση έχει σηκώσει μανίκια εδώ και καιρό και ανεξαρτήτως αν θα προκύψει κάποια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, προχωρά τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου με ταξίδια στο εξωτερικό των Τάκη Γιαννόπουλου και Ακη Πέτρου, ο οποίος αναχωρεί αυτές τις μέρες για Ισπανία.

Αρκετοί παίκτες έχουν αποδεσμευτεί, ενώ πάντα στο μυαλό των ιθυνόντων είναι η πώληση κάποιων παικτών. Σ’ αυτό το θέμα αναφέρθηκε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Βόλος, Μάνος Παναγιωτόπουλος, στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου», τονίζοντας: «Υπάρχει ένα ενδιαφέρον σε αρχικό επίπεδο από αρκετές ομάδες και για τον Φαν Βέερτ και για τον Φερνάντες. Αυτό δεν λέει και τίποτα, αν δεν υπάρξει κάτι ουσιαστικό, κάποια δηλαδή επίσημη πρόταση, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Ο Φαν Βέερτ είναι έμπειρος παίκτης με βιογραφικό, από την άλλη ο Φερνάντες αποκτήθηκε, γνωρίζοντας η διοίκηση ότι είναι ένας παίκτης εξελίξιμος. Και οι δύο βγήκαν και με το παραπάνω.

Βέβαια, μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος πώς, ενώ ο Φαν Βέερτ ήταν γνωστός, οι άλλες ομάδες δεν τον βρήκαν. Η απάντηση είναι ότι οι άλλες ομάδες δεν έχουν το τμήμα σκάουτινγκ του Βόλου ούτε το «μάτι» του προέδρου.

Σε μεγάλο ποσοστό ο Βόλος πετυχαίνει στις μεταγραφές του. Μπορεί κάποιοι παίκτες να αποχώρησαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοήθησαν. Απλώς σε κάποιες περιπτώσεις ο Βόλος αναζητά κάτι περισσότερο απ’ αυτό που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν οι παίκτες αυτοί.

Για παράδειγμα ο Ρεγκατέν βοήθησε, αλλά δεν βοήθησε τόσο όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του Βόλου. Ειδικά στις περιπτώσεις του Ορός και του Ρεγκατέν έγινε οικονομική υπέρβαση. Γι’ αυτό και περιμέναμε το κάτι παραπάνω.

Οι περισσότερες μεταγραφές θα ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της προετοιμασίας και μετά θα μπουν οι πινελιές.

Στο θέμα της οργάνωσης, επειδή το περνάμε στο … ντούκου , αυτό που έχει πετύχει ο Βόλος μέσα σε τέσσερα χρόνια είναι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα».

Η ανακοίνωση για την ελεύθερη

είσοδο στο ματς με τον ΟΦΗ

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος επιβεβαίωσε την απόφαση να υπάρξει ελεύθερη είσοδος των φιλάθλων στον αγώνα με τον ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική. Αναλυτικά: «Τον τελευταίο της αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας Interwetten δίνει το ερχόμενο Σάββατο (5.00 μ.μ.) η ομάδα του Βόλου που υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον ΟΦΗ.

Στον αγώνα του Σαββάτου η είσοδος στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους, ώστε να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη 2η πεζογέφυρα. Ραντεβού το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό».

Πρόβλημα με Λάμπρου,

Λυμπεράκη στον ΟΦΗ

O Λάζαρος Λάμπρου ακολούθησε για μία ακόμα μέρα θεραπεία και έμεινε εκτός της χθεσινής προπόνησης του ΟΦΗ, προσεχούς αντιπάλου του Βόλου. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: «Με τον Λάζαρο Λάμπρου να ακολουθεί για μία ακόμα μέρα θεραπεία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (10/5) στο ΒΑΚ η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Εκτός έμεινε λόγω τενοντίτιδας και ο Οδυσσέας Λυμπεράκης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και τεχνικής πάσας, παιχνίδι μεσαίων σχέσεων και στο τέλος ασκήσεις στο γυμναστήριο. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης 11/5 (σ.σ. σήμερα).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου