Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ελεύθερη είσοδος στον αγώνα Βόλος-ΟΦΗ

ελεύθερη-είσοδος-στον-αγώνα-βόλος-οφη-901496

Ο Βόλος έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι χαρακτήρα το περασμένο Σάββατο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, απ’ όπου έφυγε με τον βαθμό και με τη λευκή ισοπαλία, παρά τις πολλές απουσίες, που τον ανάγκασαν να έχει αποστολή 15 παικτών.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αυτό ήταν το πέμπτο ματς που παρέμεινε αήττητη η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η οποία μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στην 1η αγωνιστική των playouts δεν έχει ξαναχάσει.

Ενώ μένει μία υποχρέωση για τη λήξη της σεζόν, αυτή με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο στις 17.00 στο Πανθεσσαλικό, ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά είναι αυτός που ενδιαφέρει πλέον περισσότερο από το αγωνιστικό κομμάτι.

Φεύγει για Ισπανία ο Πέτρου

Τις προηγούμενες μέρες ο Τάκης Γιαννόπουλος πήγε στη Γαλλία, για να τσεκάρει κάποιους παίκτες, μετά από ενάμιση μήνα, που είχε ξαναβρεθεί στην ίδια χώρα, ενώ χθες ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή του.

Μέσα στη βδομάδα που διανύουμε θα αναχωρήσει ο Άκης Πέτρου για την Ισπανία, για να εξετάσει παίκτες που έχουν προταθεί και εξετάζονται. Δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό και κάτι που να έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, για να βγουν προς τα έξω περισσότερες λεπτομέρειες, όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά με δεδομένο ότι έχουν μείνει λίγοι παίκτες στο ρόστερ, όλοι μπορούν να καταλάβουν πού πονάει. Ετσι μοιάζει βέβαιο ότι κοιτάζει για κεντρικούς αμυντικούς, για μπακ απ του Αλχο, για δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς, αλλά και για οκτάρι και δεκάρι και … όχι μόνο.

Χωρίς εισιτήριο με ΟΦΗ

Την είδηση ότι η είσοδος στον αγώνα με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο έδωσε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Βόλος, Μάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Η Ωρα του Βόλου» στο TRT, με την επίσημη ανακοίνωση να βγαίνει σήμερα.

«Είναι μία καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος να δει για τελευταία φορά την ομάδα φέτος, να χειροκροτήσει τους παίκτες και να τελειώσει όσο γίνεται καλύτερα το φετινό πρωτάθλημα με μία νίκη και μία καλή εμφάνιση», ήταν το σχόλιο του κ. Παναγιωτόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας σεζόν, επισημαίνοντας: «Η ομάδα έχει πλέον αλλάξει επίπεδο. Κανείς από τη διοίκηση δεν θα πει «πάμε για να σωθούμε» και πάλι οι στόχοι θα είναι υψηλοί.

Πάμε για την υπέρβαση και κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα την πετύχουμε. Φέτος, μόνο βαθμολογικά είμαστε χειρότεροι από πέρσι, αλλά όχι βάσει εικόνας, γιατί ήταν καλύτερη από την περσινή. Η διαφορά φέτος ήταν ότι όλες οι ομάδες ήταν πολύ πιο δυνατές και το πρωτάθλημα πολύ πιο ανταγωνιστικό».

Επιασε … 13αρι ο Κλέιμαν

Ο Μπόρις Κλέιμαν αγωνίστηκε για 41η φορά σε αγώνα Σούπερ Λιγκ 1 στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Βόλο, ενώ έχει παίξει και δύο παιχνίδια Κυπέλλου.

Στις 43 συμμετοχές ο Ισραηλινός τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν ο βασικός «υπεύθυνος» για τη λευκή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση στο Αγρίνιο, κράτησε το περασμένο Σάββατο για 13η φορά το μηδέν για λογαριασμό της ομάδας του, όταν αγωνίζεται ο ίδιος.

Τα άλλα δώδεκα ματς που συμμετείχε ο Κλέιμαν και ο Βόλος δεν δέχτηκε γκολ ήταν τα εξής (σ.σ. το χαρακτηριστικό είναι ότι τα τρία ήταν με τον Παναιτωλικό):

13/12/20: Βόλος-Παναιτωλικός 0-0

4/1/21: Βόλος-Ατρόμητος 1-0

24/1/21: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 0-1

30/1/21: ΑΕΛ-Βόλος 0-0

21/2/21: Βόλος-Απόλλων Σμ. 2-0

4/3/21 (ΚΥΠ): Βόλος-ΑΕΚ 1-0

14/3/21: Βόλος-ΑΕΚ 1-0

20/3/21: Βόλος-ΟΦΗ 0-0

23/9/21: Βόλος-Ατρόμητος 3-0

5/2/22: Αρης-Βόλος 0-2

26/2/22: Παναιτωλικός-Βόλος 0-0

6/3/22: Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ο Κλέιμαν έχει δεχτεί στη διετή παρουσία του στον Βόλο 55 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο.

Υποψήφιος για καλύτερο γκολ ο Μπαρτόλο

Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Interwetten Best Goal της 4ης αγωνιστικής Playoffs και 3ης Playouts. Ενας από τους πέντε υποψήφιους παίκτες είναι και ο Μπαρτόλο του Βόλου για το γκολ που σημείωσε στον νικηφόρο με σκορ 3-0 αγώνα με τη Λαμία. Ο Μπαρτόλο στο 71ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης αξιοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά του Αλχο και με εναέριο βολ-πλανέ στο αριστερό παραθυράκι ανάμεσα από το πέναλτι και τη μικρή περιοχή είχε σημειώσει το 1-0.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Μπείτε στο vote.slgr.gr και ψηφίστε το Interwetten Best Goal για την 4η αγωνιστική των playoffs και την 3η των playouts.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 15:00. Tα υποψήφια Interwetten Best Goal της 4ης αγωνιστικής Playoffs και 3ης Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten είναι τα ακόλουθα:

  1. Ζ. Μπαρτόλο-Βόλος
  2. Α. Φατιόν-Απόλλων Σμύρνης
  3. Ε. Κουλούρης-Ατρόμητος Αθηνών
  4. Λ. Ρότα-Α.Ε.Κ.
  5. Ο. Ρέαμπτσιουκ-Ολυμπιακός».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου