Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τα εύσημα στον Κλέιμαν από τον Μπράτσο  

τα-εύσημα-στον-κλέιμαν-από-τον-μπράτσο-901953

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του σαββατιάτικου ματς στο Αγρίνιο, ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε η τύχη και ο Κλέιμαν, για να έρθει η λευκή ισοπαλία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας.

Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά είχε καλές ευκαιρίες και ο αντίπαλος.

Στο δεύτερο μέρος εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που δείξαμε την ποιότητα μας επιθετικά, στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία του αγώνα ο Παναιτωλικός και εμείς προσπαθούσαμε σε κάθε περίπτωση να αμυνθούμε κι αν μας δινόταν η ευκαιρία για μία δύο-φάσεις να τις αξιοποιήσουμε.

Δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στα νέα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σ’ αυτό το παιχνίδι. Τελικά έστω και με τύχη θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα το 0-0.

Πάνω απ’ όλα μετράει η αγωνιστικότητα των παιδιών και η πίστη στο πλάνο που σχεδιάζουμε. Αυτά υπήρχαν σήμερα και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος.

Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε εμείς να αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα (σ.σ. Γιαννιώτης του Ατρομήτου), σ’ αυτό το ματς έχει ο Παναιτωλικός να αντιμετωπίσει τον δικό μας εξαιρετικό τερματοφύλακα».

Το 0-0 να τονιστεί ότι διατήρησε την ισοβαθμία ανάμεσα στις δύο ομάδες, που έχουν πλέον από 37 πόντους, ενώ ο Βόλος έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς αήττητος, έχοντας στη διαδικασία των playouts τέσσερις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα.

Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι στον πάγκο για τον Βόλο, που πήγε με αποστολή ανάγκης στο Αγρίνιο, ήταν μόλις τέσσερις παίκτες, οι Παπαδόπουλος, Ριένστρα, Μπαρτόλο, Λογαράς, αφού ο Φεράρι ήταν τραυματίας, όπως και οι Τερεζίου και Κότνικ εδώ και καιρό.

Αναστασίου: «Δεν βάλαμε

την μπάλα στα δίχτυα»

Ως πρόβλημα που υπάρχει όλη τη χρονιά χαρακτήρισε την αδυναμία στο σκοράρισμα ο Γιάννης Αναστασίου, τεχνικός του Παναιτωλικού. Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ρισκάραμε πάρα πολύ, στο τέλος ειδικά. Το θέλαμε, φαινόταν ότι είχαμε πιο πολλές δυνάμεις και είχαμε κλείσει τον αντίπαλο, αλλά στην ουσία πληρώνουμε ό,τι και όλη τη χρονιά. Ενώ δημιουργούμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν τις τελειώνουμε και σ’ αυτό το κομμάτι δεν δείξαμε την ανάλογη σταθερότητα.

Είναι κρίμα, τη στιγμή που παίζουμε καλά και δημιουργούμε φάσεις, να μην τις τελειώνουμε, όπως πρέπει, και να φεύγουμε απογοητευμένοι, ενώ θα μπορούσαμε σε πολλά παιχνίδια να έχουμε διαφορετικές καταστάσεις.

Σίγουρα είναι θετικό ότι κρατήσαμε για ένα ακόμη παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα. Ιδιαίτερα, στο δεύτερο ημίχρονο μετά το πρώτο δεκάλεπτο κυριαρχήσαμε κι αυτό δείχνει και την ποιότητα της ομάδας μας κι ότι είμαστε γυμνασμένοι και βγάζουμε τρομερή ενέργεια ειδικά αυτή την περίοδο.

Η εμφάνισή μας έδειξε τη θέληση και το πάθος που είχαμε. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο με μία νίκη, αλλά δυστυχώς έπρεπε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα και σήμερα (σ.σ. προχθές) δεν το κάναμε».

Τσοκάνης: «Χάσαμε και

οι δύο πολλές ευκαιρίες»

Ο αρχηγός του Βόλου, Τάσος Τσοκάνης, τόνισε από την πλευρά του: «Ηρθαμε εδώ να παίξουμε χωρίς άγχος και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εγινε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και χάσαμε και οι δύο πολλές ευκαιρίες και από κει και πέρα ήρθε ένα δίκαιο 0-0».

Για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε αναγκαστικά σε ρόλο αριστερού μπακ χαφ είπε: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ζητηθεί μέσα στο γήπεδο. Τη θέση του αριστερού μπακ την ξέρω και βρήκα εύκολα τα πατήματά μου».

Για τα νέα παιδιά που παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής: «Στο σημείο που έχουμε φτάσει θέλουμε να παίξουν και τα νέα παιδιά, να τα στηρίξουμε και να βγάλουμε καινούργιους ποδοσφαιριστές. Κάποια παίζουν για πρώτη φορά στη Super League. Οφείλουμε να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε και αν δουλέψουν, όπως πρέπει, με σκυμμένο το κεφάλι, είναι όλο το μέλλον δικό τους».

Για το φινάλε με τον ΟΦΗ: «Σίγουρα έχουν φύγει κάποιοι παίκτες, αλλά θέλουμε να τελειώσουμε ωραία τη χρονιά. Να είμαστε πάνω από όλα υγιείς και να περάσει και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην έδρα μας και από κει και πέρα οι υπεύθυνοι της ομάδας θα ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για την καινούργια χρονιά, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Λάρσον: «Απογοητευτικό

που δεν σκοράραμε»

Ο στόπερ του Παναιτωλικού, τέλος, Γιάκομπ Λάρσον, δήλωσε: «Ως αμυντικός αυτό που θέλω είναι να κρατούμε ανέπαφη την εστία μας. Είναι κάπως απογοητευτικό που δεν καταφέραμε να δώσουμε τη χαρά της νίκης και των τριών βαθμών στους φιλάθλους μας στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας τη φετινή σεζόν.

Ασφαλώς με την κατοχή της μπάλας που είχαμε και τις ευκαιρίες που χάσαμε αξίζαμε κάτι περισσότερο. Είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί δεν σκοράραμε σήμερα. Ισως είχαμε ένα έλλειμμα συγκέντρωσης. Πιστεύω ότι σήμερα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, για να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ.

Θέλουμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιωνικό να κερδίσουμε και να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με μία ευχάριστη νότα. Είμαι εδώ μισό χρόνο και με τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στα καλά στοιχεία που εμφανίσαμε αυτή τη σεζόν».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου