Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ολοκλήρωσαν με το 12Χ12 οι γυναίκες του ΝΠΣ Βόλος

ολοκλήρωσαν-με-το-12χ12-οι-γυναίκες-του-νπ-901997

Με τη 12η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια μετά το 0-2 επί των Λεόντων Τυρνάβου, ολοκλήρωσαν τη σεζόν οι γυναίκες του ΝΠΣ Βόλος, που αναδείχθηκαν σήμερα (8/5) πανηγυρικά πρωταθλήτριες Γ’ Εθνικής και ανέρχονται στη Β’ Εθνική.

Οι παίκτριες του Γιώργου Πλατανιά μάλιστα κατέγραψαν τρομερά στατιστικά, αφού πέτυχαν 62 γκολ και δέχθηκαν μόλις 6, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα,

Παράλληλα, οι κυανέρυθρες είχαν στη σύνθεσή τους και τις δύο πρώτες σκόρερ της κατηγορίας. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Πλατανιά με 18 γκολ και δεύτερη η Πούλιου με 17 γκολ.

Στον τελευταίο φετινό αγώνα η ομάδα του Βόλου χθες πέτυχε μεγάλο διπλό με σκορ 0-2 μέσα στον Τύρναβο επί των τοπικών Λεόντων, που πήραν τη δεύτερη στη βαθμολογία.

Το σκορ άνοιξε στο 54’ η Ζωή Ζέγλη από το Κιλκίς με δυνατό σουτ, ενώ στο 72’ το δεύτερο τέρμα πέτυχε η 15χρονη Κωνσταντίνα Πλατανιά με εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή…

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι μετά τη λήξη οι δύο καλύτερες ομάδες και βασικές αντίπαλες για την άνοδο, όχι μόνο φωτογραφήθηκαν μαζί αλλά και η καθεμία χειροκρότησε στο άκουσμα του ονόματος της άλλης, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός ενώνει και οι ομάδες είναι αντίπαλες μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όσο διαρκεί ο κάθε αγώνας…

Για τον ΝΠΣ Βόλος ήταν μια χρόνια ορόσημο, αφού στην πρώτη του παρουσία στο γυναικείο πρωτάθλημα πέτυχε μία σειρά από διακρίσεις, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό και στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

ΒΟΛΟΣ (Πλατανιάς): Θεοχάρη, Τράικου, Σταμόπουλου, Μακεδών, Πέτση, Χουβαρδά, Μποτζαρ, Λουκοπούλου (63’ Ασαρίδου), Ζέγλη, Πούλιου, Πλατανιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου