Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για την πρώτη νίκη στο Αγρίνιο ο Βόλος

για-την-πρώτη-νίκη-στο-αγρίνιο-ο-βόλος-902579

Το προτελευταίο του παιχνίδι για τα playouts της Super League 1 δίνει σήμερα (19:30) ο Βόλος, που για την 6η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, θέλοντας και την πρώτη νίκη στο Αγρίνιο, αφού στις τέσσερις προηγούμενες φορές ως φιλοξενούμενος είχε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Βόλος παραμένει αήττητος για τέσσερα σερί παιχνίδια, με τη σημερινή αναμέτρηση να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ούτε γι’ αυτόν, ούτε για τον αντίπαλό του, με τον οποίον είναι ισόβαθμοι στους 36 πόντους.

Αγωνιστικά σήμερα στο Αγρίνιο σε σχέση με το προηγούμενο ο Βόλος θα έχει δύο παίκτες λιγότερους, αφού μέσα στην εβδομάδα λύθηκαν τα συμβόλαια των Πουρίτα και Ρινέρ και έτσι για τον Κώστα Μπράτσο διαθέσιμοι είναι οι εξής 16: Παπαδόπουλος, Άλχο, Φεράρι, Σιέλης, Γκιουλέν, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεταξάς, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ριένστρα, Λογαράς, Τριανταφύλλου, Ροσέρο και Κλέιμαν.

Μάλιστα, ενώ έχουν αποδεσμευτεί οι Ορός, Ρεγκατέν, Κορέα, Νίνης, Ρομέρο, Πουρίτα και Ρινέρ επίσημα, τη στιγμή που και ο Σοάρες δεν υπολογίζεται, δεν αναμένεται να σταματήσουν εδώ οι αποχωρήσεις. «Θα μείνουν μόνο όσοι μπορούν να βοηθήσουν του χρόνου», λένε οι άνθρωποι της ΠΑΕ, που βγάζουν πρόωρα τα διαζύγια για καθαρά οικονομικούς λόγους. Κάποια συμβόλαια που δεν ήταν μικρά, έχουν ήδη φύγει από τον προϋπολογισμό και από τη στιγμή που οι παίκτες δεν υπολογίζονταν για του χρόνου, βρέθηκε μία φόρμουλα και αποχαιρέτησαν πριν τη λήξη της σεζόν.

Εν τω μεταξύ, σταδιακά ο Βόλος θα ανεβάσει στροφές μεταγραφικά. Με τόσους παίκτες να φεύγουν, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως δεν θα είναι και λίγοι εκείνοι που θα αποκτηθούν και κάποιοι στόχοι έχουν ήδη «κλειδώσει».

Ο Παναιτωλικός

Σε ό,τι αφορά στην αποστολή του Παναιτωλικού είναι η εξής: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Νταγκό, Μόρσει, Παρδαλός, Μπακαδήμας, Λιάβας, Ανέστης.

Να σημειωθεί πως, επειδή αύριο Κυριακή 8 Μαΐου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ την τιμά προσφέροντας δωρεάν είσοδο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με τον Βόλο, σε όλες τις μητέρες και τα παιδιά τους έως 12 ετών.

Η μικρή παράδοση

Συνολικά, η παράδοση λέει από τη σεζόν 2019-20 πως ο Παναιτωλικός έχει μία νίκη παραπάνω (3 έναντι 2) ανεξαρτήτως έδρας στους αγώνες με τον Βόλο, ενώ τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η τελευταία αναμέτρηση με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό έγινε στις 26/2/22 (0-0), ενώ προηγήθηκαν τα ματς Παναιτωλικός-Βόλος 1-0 στις 7/3/21, Παναιτωλικός-Βόλος 1-0 στις 18/7/20 και Παναιτωλικός-Βόλος 1-1 στις 10/2/20.

Τσέτσιλας στο Αγρίνιο

Την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Βόλος στο Αγρίνιο (19:30) θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από τα Γρεβενά, που την περασμένη αγωνιστική ήταν 4ος στο Πανθεσσαλικό.

Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Μωυσιάδης και Θανάσης Θανασιάς από Γρεβενά και Ήπειρο αντίστοιχα και στο VAR θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος από την Αργολίδα.

Αναλυτικά:

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Θανασιάς (Ηπείρου)

Τέταρτος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Τρεϊμάνις στη Ριζούπολη

Ο Λετονός Τρεϊμάνις επιλέχθηκε να είναι διαιτητής στο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης-Λαμία για την 6η στροφή των πλέι άουτ. Αναλυτικά, οι άλλοι αγώνες και οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι οι εξής:

Σήμερα, Σάββατο 7/5

19:30 Απόλλων Σμύρνης-Λαμία

Διαιτητής: Τρεϊμάνις (Λετονία)

Βοηθοί: Γκουντερμάνις, Σπασβιονίκοβς (Λετονία)

Τέταρτος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

VAR: Γιουγκ (Σλοβενια), AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

19:30 Ατρόμητος-Ιωνικός

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαϊας)

Τέταρτος: Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Αύριο, Κυριακή 8/5

16:00 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

Βοηθοί: Σαμοΐλης, Νιδριώτης (Αθηνών)

Τέταρτος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΟΦΗ 41
  2. Αστέρας 40
  3. Ιωνικός 39
  4. Βόλος 36
  5. Παναιτωλικός 36
  6. Ατρόμητος 32
  7. Λαμία 24
  8. Απόλλων 20

* Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα με 37 βαθμούς, ο Αστέρας Τρίπολης με 35, ο Παναιτωλικός με 32, ο Βόλος με 30, ο Ιωνικός με 26, ο Ατρόμητος με 23, ενώ οι δυο ομάδες που μάχονται για παραμονή η Λαμία είχε 18 και ο Απόλλων 13.

Γιουγκ στο ΟΑΚΑ

Ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ επιλέχθηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ στο Άρης-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Φωτιάς, αλλά με VARίστα τον Βούλγαρο Ντιμιτρίου.

Αναλυτικά, όλοι οι αγώνες και ορισμοί:

Αύριο, Κυριακή 8/5

18.00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Κούλα (Ξάνθης)

Τέταρτος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Τρεϊμάνις (Λετονία), AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

19.30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Γιουγκ (Σλοβενία)

Βοηθοί: Βουκάν, Σάγκρκοβιτς (Σλοβενία)

Τέταρτος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Βιντάλι (Σλοβενία), AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου)

21.00 Αρης-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Τέταρτος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Ντιμιτρίου (Βουλγαρία), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου