Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ της νέας χρονιάς για τον Βόλο

ξεκαθαρίζει-το-ρόστερ-της-νέας-χρονιά-903051

Άλλη μια προτελευταία υποχρέωση έχει αύριο ο Βόλος, που για την 6η μέρα των playouts της Super League 1 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, θέλοντας και την πρώτη νίκη στο Αγρίνιο, ενώ σιγά ξεκαθαρίζει και το ρόστερ της νέας χρονιάς όσον αφορά στους παίκτες που θα συνεχίσουν…και μ’ αυτούς θα αγωνιστεί η ομάδα του Κώστα Μπράτσου και στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ο Βόλος, που ετοιμάζεται και για την τέταρτη χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία, έχει ξεκινήσει με αρκετές λύσεις συμβολαίων παικτών, που δεν θα υπολογίζονται ασφαλώς, αλλά και έχοντας από καιρό εντοπίσει και κάποιους μεταγραφικούς στόχους, για να κάνουν τη διαφορά.

Στα πέντε παιχνίδια των playouts της Super League 1 έχουν χρησιμοποιηθεί 24 παίκτες, ενώ από αυτούς επτά έχουν ήδη αποχωρήσει από τον Βόλο και οι τρεις αγωνίστηκαν μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ενώ στο πρωτάθλημα για τον Βόλο αγωνίστηκαν 25 ποδοσφαιριστές, στα playouts έγιναν 28, καθώς σε 4 ματς χρησιμοποιήθηκε ο νεαρός Δημήτρης Μεταξάς (255’), ξεκινώντας μάλιστα στα τρία στη βασική ενδεκάδα, ενώ σε τρία παιχνίδια πήραν χρόνο ο Ολλανδός μέσος Ντάαν Ριένστρα (72’) και ο αμυντικός Θανάσης Τριανταφύλλου (45’), οι οποίοι επανήλθαν μετά τον τραυματισμό που είχαν στη διάρκεια της προηγούμενης καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Επίσης στο μίνι πρωτάθλημα έπαιξε σε τρία 90λεπτα ο 22χρονος διεθνής Κύπριος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Σιέλης, που ήρθε τον Γενάρη στον Βόλο και στην κανονική διάρκεια είχε τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές (12’), ενώ ένα ματς έπαιξε και ο Παύλος Λογαράς (68’), ο οποίος προηγουμένως κατέγραψε και 9 αγώνες με την Κ-19.

Στα playouts χρησιμοποιήθηκαν και παίκτες που ήδη αποτελούν παρελθόν, με τον Ρεγκατέν και τον Κορέα να συμμετέχουν σε τρεις αναμετρήσεις και μετά να ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας τους, κάτι που έγινε πιο πρόσφατα και με τον Αργεντινό δεξιό φουλ μπακ Εμιλιάνο Πουρίτα (επιλέχθηκε σε 4 αγώνες του μίνι πρωταθλήματος, έχοντας και 16 εμφανίσεις με 1048 λεπτά και στην κανονική διάρκεια), αλλά και τον Ελβετό αμυντικό Ζαν Πιερ Ρινέρ.

Ο τελευταίος είχε φέτος 15 παιχνίδια (τα δυο στο μίνι πρωτάθλημα), σε δύο είδαμε στα playouts τους Νίνη, Ρομέρο και σ’ ένα τον Αργεντινό Νικολάς Ορός (είχε συνολικά 18 ματς και 5 γκολ) και τον Πορτογάλο Άλεξ Σοάρες.

Ο Σωτήρης Νίνης στις δυο χρονιές στη βολιώτικη ομάδα έπαιξε σε 40 αγώνες (φέτος 19, τα 11 ως αλλαγή), σε 25 αγωνίστηκε ο Ουρουγουανός αμυντικός Φράνκο Ρομέρο (1992’), σε λιγότερα (10 παιχνίδια) ο Αργεντινός Χόρχε Κορέα, που ήταν μόνο σε 3 βασικός, ενώ με την αποχώρησή του έχασε την πρωτιά στις συμμετοχές ο Αντριάν Ρεγκατέν. Ο Γαλλομαροκινός έπαιξε σε 29 ματς (2160’) και τώρα τον ξεπέρασε, παίζοντας σε 30, ο Χούλιαν Μπαρτόλο (2104’), ο οποίος 6 φορές χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή…

Ο Αργεντινός, που τις δυο χρονιές στον Βόλο έχει καταγράψει συνολικά 59 συμμετοχές, αγωνίστηκε σε όλες τις αναμετρήσεις στα playouts, όπως και οι Πάολο Φερνάντες, Κέβιν Ροσέρο, ενώ λεπτό δεν έχασαν ο Φινλανδός Νικολάι Αλχο (από τον Γενάρη που ήρθε στον Βόλο έπαιξε 13 ολόκληρους αγώνες) και ο Ολλανδός επιθετικός Τομ Φαν Βέερτ, που έφτασε τις 29 συμμετοχές και τα 15 γκολ.

Ο Φράνκο Φεράρι με τα τέσσερα 90λεπτα στα playouts έφτασε τα 27 φετινά ματς και είναι ο ρέκορντμαν με τα συνολικά 89 παιχνίδια με τη φανέλα του Βόλου στη Super League, ενώ το ρεκόρ συμμετοχών στη μεγάλη κατηγορία έχει ο Τάσος Τσοκάνης (207, τις 74 με τον Βόλο), με τον Ελληνα μέσο στον αγώνα με τον Ατρόμητο να επανέρχεται στην ενδεκάδα μετά από 55 μέρες.

Σε 4 αγώνες στο μίνι πρωτάθλημα έπαιξαν και οι Μπαριέντος, Γκιουλέν, σε 3 ο Κλέιμαν σε 2 ο Παπαδόπουλος, αλλά και ο Ρινέρ, ενώ λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν ο γκολκίπερ Κότνικ (7 ματς στο πρωτάθλημα) και ο νεαρός επιθετικός Τερεζίου, που στην κανονική διάρκεια είχε 12 ολιγόλεπτες συμμετοχές με τελευταία …δυο μήνες πριν.

Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση των play outs της Super League 1 για τον Βόλο εκτός του ότι θέλει να είναι ανταγωνιστικός με στόχο πάντα τις νίκες για την καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία …οι αντίπαλοι του προκαλούν ένα επιπλέον κίνητρο!

Και στον αυριανό αγώνα στο Αγρίνιο και στο Πανθεσσαλικό στο φινάλε με τον ΟΦΗ θα επιδιώξει τις πρώτες φετινές νίκες επί των αντιπάλων του!

Δωρεάν η είσοδος για τις μητέρες στο Αγρίνιο

Στο ματς με τον Βόλο οι Αγρινιώτες θα τιμήσουν την ημέρα της μητέρας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η είσοδος θα είναι δωρεάν για τις μητέρες και τα παιδιά τους έως 12 ετών.

Αξιέπαινη κίνηση του Ρινέρ

O Ζαν Ρινέρ δεν συνεχίζει στον Βόλο, αφού ανακοινώθηκε προχθές η λύση του συμβολαίου του, ωστόσο φαίνεται πως λίγες ημέρες πριν φύγει από την ομάδα, προχώρησε σε μία όμορφη κίνηση.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος αμυντικός βρήκε κάποια κουτάβια στο ΕΑΚ του Βόλου και μαζί με φίλους του έσπευσε να τους προσφέρει τροφή, ενώ παράλληλα ανάρτησε στα social media έκκληση, ώστε όποιος μπορεί να τα βοηθήσει. «Θα είναι σημαντικό αν κάποιος τους φέρει νερό και τροφή. Ή και αν υιοθετήσει κάποιο και του συμπεριφερθεί όπως του αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου