Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Γκολ με διπλή σημασία για τον Φαν Βέερτ

γκολ-με-διπλή-σημασία-για-τον-φαν-βέερτ-903989

Ο Φαν Βέερτ με το άψογο αριστερό πλασέ στο παραθυράκι στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ατρόμητο, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο Πανθεσσαλικό, έφτασε στο 15ο τέρμα του. Ετσι, κατάφερε να πιάσει στην κορυφή των σκόρερ της Σούπερ Λιγκ 1 τον Κούρτιτς του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει σκοράρει στα playoffs.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Παράλληλα ο Ολλανδός επιθετικός έγινε και ο πρώτος ξένος σκόρερ του Βόλου στη σύντομη ιστορία των κυανέρυθρων, καθώς ξεπέρασε τον Πίτου Γκαρσία, που είχε βάλει 14, πριν ανέβει ο Βόλος στη Super League1.

Ο Μάντζης, που τώρα παίζει στον Ιωνικό, έχει πετύχει σε Γ’, Β’, Α’ Εθνική, αλλά και Κύπελλο Ελλάδος με τον Βόλο 36 τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ του αυτά τα χρόνια που υφίσταται η ομάδα.

Δεν φτάνει την

περσινή συγκομιδή

Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο έφερε τον Βόλο στους 36 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές για τη λήξη των playoffs το ανώτερο που μπορεί να φτάσει η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είναι οι 42 πόντοι.

Αρα, δεν υπάρχει η δυνατότητα να ισοφαριστεί τουλάχιστον, πόσο μάλλον να ξεπεραστεί, η περσινή συγκομιδή των 43 βαθμών, που είχε φέρει τον Βόλο στην 7η θέση του πρωταθλήματος και την 1η στα playoffs.

Παπαδόπουλος: «Οι μικροί

έχουν πάει αρκετά καλά»

Την έκτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα έκανε ο 22χρονος τερματοφύλακας του Βόλου, Συμεών Παπαδόπουλος, και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ανέφερε: «Η ομάδα μου έπαιξε αρκετά καλά. Είχαμε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Από και κει πέρα μία ατυχία μας οδήγησε να δεχθούμε το γκολ. Συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και πήραμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό.

Εχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες και οι μικροί έχουν ενταχθεί, μαζί με μένα φυσικά, στην ομάδα και με τη βοήθεια των μεγάλων που δίνουν τις σωστές συμβουλές. Οι μικροί έχουν πάει αρκετά καλά και σίγουρα τα περισσότερα παιδιά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σ’ αυτό το επίπεδο και με την κατάλληλη προπόνηση και πίστη από την πλευρά της ομάδας θα μπορούν να είναι μέλος της και στη συνέχεια.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό».

Από τη μεριά του ο Κώστας Μπράτσος ανέφερε: «Δεν είχαμε την εύστοχη τελική, για να διπλασιάσουμε τα γκολ και να κερδίσουμε τον αγώνα. Στο πρώτο μέρος, ενώ είχαμε την κυριαρχία, δεν είχαμε την ουσία, κάτι που είχε ο αντίπαλος σε μία ανύποπτη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές -και γι’ αυτό θέλω να τους συγχαρώ- μπήκαν αποφασισμένοι και με τον εγωισμό να αποδείξουν ότι αυτό που έγινε στο πρώτο μέρος δεν το άξιζαν. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν μας «κάθισε» ακόμη μία ευκαιρία, παρότι είχαμε κλασικές φάσεις, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παρολ’ αυτά δεν έχω παρά να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική τους εικόνα και αυτό το καρπώνεται η ομάδα».

Η 5η αγωνιστική

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Σούπερ Λιγκ 1 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Βόλος-Ατρόμητος 1-1

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 0-1

Ιωνικός-Απόλλων 5-1

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 0-2

Βαθμολογία playoffs

1. ΟΦΗ 41

  1. Αστέρας Τρίπολης 40
  2. Ιωνικός 39
  3. Βόλος 36
  4. Παναιτωλικός 36
  5. Ατρόμητος 32
  6. Λαμία 24
  7. Απόλλων 20

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου