Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Καλύτερος από τον Ατρόμητο, αλλά έμεινε στο 1-1 ο Βόλος

καλύτερος-από-τον-ατρόμητο-αλλά-έμειν-904299

Σε ένα ακόμη ματς ο Βόλος ήταν καλύτερος του αντιπάλου του στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 στο Πανθεσσαλικό με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική των playouts της Σούπερ Λιγκ 1, ωστόσο έμεινε για 4O συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος.

Ενώ στο πρώτο μισάωρο ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία και ήταν πιο δημιουργικός και επιθετικός, χωρίς ωστόσο την πολύ μεγάλη φάση, στο τέλος του πρώτου 45λεπτου δέχθηκε το γκολ.

Ο Φεράρι στο 42’ «χάρισε» με ένα τακουνάκι την μπάλα στον Κιβρακίδη κι αυτός με μακρινή μεταβίβαση από την άμυνα στην επίθεση βρήκε τον Κουλούρη, που προχώρησε και μπήκε στην περιοχή.

Ο Γκιουλέν τον έκοψε προσωρινά, αλλά η μπάλα κόντραρε στον παίκτη του Ατρομήτου, ο οποίος ευνοήθηκε και βγήκε μόνος με τον Παπαδόπουλο, νικώντας τον με συρτό σουτ, για να γίνει έτσι το 0-1.

Στην αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47’ ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 0-2, με τον Μουνίθ να «σπάει» για τον επερχόμενο Ροτάριου, ο οποίος φάτσα με το γκολ μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω στον Γκιουλέν, με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στην επόμενη καλή φάση της αναμέτρησης, ο Βόλος ισοφάρισε. Από ολέθριο σφάλμα του Καστεγιάνο στο 51’, ο Φαν Βέερτ έκλεψε και με άψογο αριστερό πλασέ στο αριστερό παραθυράκι έκανε το 1-1.

Στο 71’ το σουτ του Φερνάντες πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 72’ χάθηκε μοναδική ευκαιρία για το 2-1, με το κοντινό πλασέ του Ροσέρο μετά από συνεργασία του με τον Μπαρτόλο να περνά λίγο άουτ.

Στο 80’ ο Γιαννιώτης απέτρεψε το 2-1 με το πόδι σε καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου σε κόρνερ Σιέλη, ενώ στο 86’ πάλι ο πορτιέρε του Ατρομήτου έκανε σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία μετά το σουτ εντός περιοχής του Φεράρι, που είχε ντριμπλάρει τον Αλιμπέκ.

Στο 89’ ο Βασιλαντωνόπουλος άφησε προς τα πίσω για τον Κουλούρη, που από θέση βολής είδε το σουτ που επιχείρησε, να πηγαίνει πάνω σε σώματα σε μία πολύ καλή στιγμή για τον Ατρόμητο σε κόντρα επίθεση, με το 1-1 να μένει έως το τέλος.

Να σημειωθεί ότι δείγμα της ανωτερότητας του Βόλου ήταν το γεγονός ότι είχε τριπλάσιες τελικές (18-6).

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης, Γκιουλέν (70’ Τριανταφύλλου), Φεράρι, Μεταξάς (70’ Ροσέρο), Μπαριέντος, Τσοκάνης (62’ Ριένστρα), Μπαρτόλο (83’ Πουρίτα), Φερνάντες, Φαν Βέερτ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (77’ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Έρλινγμαργκ, Καστεγιάνο (76’ Κουλούρης), Χαρίσης, Καρτάλης (76’ Αλιμπέκ), Σάλομον, Μουνίθ (84’ Ντένιτς), Κλωναρίδης (28’ Ροτάριου), Κουλούρης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου