Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τιμητική πρόσκληση για Κώστα Μπράτσο  

τιμητική-πρόσκληση-για-κώστα-μπράτσο-905281

Ο Βόλος, μετά την πασχαλινή ξεκούραση, επέστρεψε στις προπονήσεις, με σκοπό να προετοιμαστεί για το ματς της 5ης αγωνιστικής των play outs της Super League 1 με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 20.30.

Ο Κώστας Μπράτσος προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών του, βλέποντας τους Φεράρι, Μπαριέντος και Τσοκάνη, που είχαν προβλήματα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα, να συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.

Ο Βόλος έχει 18 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές μετά τις αποδεσμεύσεις που έχουν γίνει και εφόσον ο 19ος, ο νεαρός Τερεζίου, κάνει ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, έχει να προπονηθεί κανονικά γύρω στον έναν μήνα, κάτι που σημαίνει ότι έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση και ίσως, ακόμη και αν ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση, να θεωρηθεί ανέτοιμος να χρησιμοποιηθεί έως τη λήξη της σεζόν.

Ο Κώστας Μπράτσος, που χθες είχε γενέθλια και έκλεισε τα 45 του χρόνια, πρέπει να σημειωθεί ότι αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση που του έγινε να συμμετέχει ως ένας από τους βασικούς ομιλητές σε διαδικτυακό σεμινάριο ποδοσφαίρου, το 2οFootball 360 Summit, στο οποίο θα πάρουν μέρος καταξιωμένοι τεχνικοί και επιστήμονες του αθλητισμού σε υψηλού επιπέδου ομάδες ανά τον κόσμο.

Το σεμινάριο που επιμελείται ο οργανωτής συνεδρίων και προπονητής ποδοσφαίρου, Παντελής Μπούσιας, έχει σκοπό ν’ αναδείξει τις κορυφαίες τάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και να δώσει πολύπλευρες γνώσεις στον προπονητή και τους επιστημονικούς συνεργάτες του.

Το 1ο Football 360 Summit πέρσι, με 950 εγγραφές και 24 διεθνείς καταξιωμένους ομιλητές, ανάμεσά τους και τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρη Γιαννίκη, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και το ίδιο αναμένεται να γίνει με το δεύτερο, που θα διεξαχθεί στις 4-6 Ιουνίου 2022.

Άλλοι ομιλητές πέρσι, για να καταδειχθεί το υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου, ήταν οι Νίκος Νταμπίζας (τεχνικός διευθυντής), Νίκος Μιχελής (ποδοσφαιριστής της Μίλαν), Αντώνης Νικοπολίδης (επικεφαλής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ19), Μέλβιν Μπόελ (προπονητής της Κ18 της Φέγενορντ), Τόμας Γκρόνεμαρκ (throw-in coach της Λίβερπουλ), Σάσα Γιοβάνοβιτς (προπονητής της Εθνικής Κύπρου Κ19), Μαριέλα Νισωτάκη (Lead Scout της Νόργουϊτς), Σωτήρης Συλαϊδόπουλος (βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό), Γιώργος Σίμος (πρώην προπονητής του ΟΦΗ και νυν της Εθνικής Ελπίδων), Άλεν Βέλιτς 9 (performance analyst της Μπράγκα) και πολλοί ακόμα.

Το θέμα που θα αναπτύξει στο σεμινάριο ο Κώστας Μπράτσος θα είναι: «Η ανάλυση απόδοσης και η στατιστική σ’ έναν προπονητικό μικρόκυκλο» (σ.σ. οι προπονήσεις που γίνονται μεταξύ δύο αγώνων), ενώ θα δεχθεί και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Επίσης ομιλητές φέτος θα είναι ο Ελτσο Σατορί, Ολλανδός προπονητής με θητεία στη χώρα του, στη Σαουδική Αραβία και την Ινδία, ο Μπεν Μπάρτλετ, επικεφαλής της Ακαδημίας της Φούλαμ, ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής, Θόδωρος Ελευθεριάδης (έχει περάσει από τα κλιμάκια της Εθνικής, από την ακαδημία του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κ.α.), το μέλος του προπονητικού τιμ της Αντβερπ, Πίτερ Κατέου, και της Χιμπέρνιαν, Βαλέριο Ζούντας, ο προπονητής της Κ15 του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος, ο γυμναστής των Ρέιντζερς Γλασκόβης, Παρασκευάς Πολυχρονόπουλος, κ.α.

Φιλικό με την Κ19

Τη Μεγάλη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου της Κ19 του Βόλου με την πρώτη ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Κώστας Μπράτσος είχε μία σύντομη συνομιλία με τους παίκτες της Κ19 δίνοντας τους τα εύσημα για την αγωνιστική τους παρουσία.

Την ομάδα της Κ19 κοουτσάρισε ο προπονητής της Κ17 Γιώργος Δανόπουλος εξαιτίας της απουσίας του Λευτέρη Καλογήρου, που έδωσε το παρών για μία εβδομάδα στις προπονήσεις της Κρίσταλ Πάλας, η οποία αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Μνηστήρες» για Νίνη

Ο Σωτήρης Νίνης ήταν ο τελευταίος παίκτης, που ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας του με τον Βόλο. Αυτό έγινε την περασμένη Παρασκευή και αμέσως έγιναν γνωστοί οι πρώτοι «μνηστήρες», για να τον αποκτήσουν, που είναι ο ΟΦΗ και η Καλλιθέα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου