Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ετοιμος ο φάκελος Γιαννόπουλου

ετοιμος-ο-φάκελος-γιαννόπουλου-3560

Το ταξίδι στην Αργεντινή ολοκληρώθηκε, ο απεσταλμένος του Βόλου, Τάκης Γιαννόπουλος, επέστρεψε και σχεδόν έχει έτοιμο τον φάκελο για το πού μπορεί να κινηθεί η ομάδα από τη συγκεκριμένη αγορά.

Πρόκειται για μια αγορά αγαπημένη για την ομάδα του Βόλου, μια και ήδη φέτος είναι στο ρόστερ οι Φεράρι, Πουρίτα, Ορός, Μπαρτόλο, Κορέα, χωρίς βέβαια να έχουν έρθει όλοι κατευθείαν από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Από όποιο πρωτάθλημα όμως και αν έχουν αφιχθεί, καταδεικνύει την αγάπη που υπάρχει στη Μαγνησία για την Αργεντινή και πως κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού η αναζήτηση του Βόλου θα έχει έντονο αργεντίνικο χρώμα.

Εξάλλου, με τους Ορός και Σοάρες να είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας και κάποιους άλλους παίκτες να είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσουν, όπως οι Κλέιμαν, Μπαρτόλο, Φερνάντες, που είναι όλοι ενδεκαδάτοι, μοιάζει βέβαιο ότι θα γίνει προσπάθεια αντικατάστασής τους με άλλους ισάξιους ή καλύτερους ποδοσφαιριστές κυρίως από τη χώρα του τανγκό.

Μάλιστα χθες η κυανέρυθρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων της με τους ποδοσφαιριστές Αντριάν Ρεγκατέν και Χόρχε Κορέα, τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ομάδα.

«Το πιστώνεται ο Μπράτσος»

Αναμφίβολα, ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει για τα καλά, αλλά η ομάδα ακόμη δεν έχει τελειώσει τα playouts της Σούπερ Λιγκ 1, οπότε υπάρχει και μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον, χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό άγχος, με τους κυανέρυρθους να τα καταφέρνουν αρκετά καλά στα τρία τελευταία ματς.

Και αυτό γιατί έχουν μία νίκη με τη Λαμία και δύο ισοπαλίες εκτός έδρας με Ιωνικό και Απόλλωνα Σμύρνης, παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα και να κερδίσουν. Η θετική εικόνα μετά την κακή εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα των αγώνων κατάταξης σίγουρα χρεώνεται σε έναν μεγάλο βαθμό και στον προπονητή Κώστα Μπράτσο, που μπορεί και δίνει κίνητρο στους παίκτες του, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η ομάδα έχει σωθεί και δεν κυνηγά τίποτα.

Τη συμβολή του 45χρονου Βολιώτη τεχνικού επεσήμανε στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Βόλος, Μάνος Παναγιωτόπουλος, που ανέφερε σχετικά: «Είναι πολύ δύσκολο να πείσει ένας ποδοσφαιριστής τον εαυτό του ότι το παιχνίδι με τη Λαμία ή τον Απόλλωνα είναι σημαντικό.

Σ’ αυτόν τον τομέα ο Κώστας Μπράτσος τα έχει καταφέρει περίφημα, καθώς, με εξαίρεση το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στα υπόλοιπα τρία η ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική. Είναι δύσκολο να πείσεις έναν παίκτη να αγωνιστεί με το 100% των δυνατότητων, όταν η ομάδα δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Παρ’ όλα αυτά ο Κώστας Μπράτσος τα έχει καταφέρει και πρέπει να του το πιστώσουμε»

Εμαθε το πρόγραμμα

Πάντως, χθες Μ. Τρίτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ 1 βγήκε και το πρόγραμμα έως το τέλος της σεζόν και ο Βόλος έμαθε ότι για την 5η αγωνιστική των playouts θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Απριλίου τον Ατρόμητο στις 20.30 στο Πανθεσσαλικό, για την 6η θα παίξει στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό την Κυριακή 8 Μαΐου στις 16.00, ενώ στο φινάλε θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ το Σάββατο 14 Μαΐου στις 17.00. Κοινή ώρα έναρξης θα έχουν και οι αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμίας στα πλέι άουτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των playouts μετά το Πάσχα και έως τη λήξη της φετινής σεζόν έχει ως εξής:

5η αγωνιστική

Σάββατο (30/4)

ΟΦΗ-Παναιτωλικός (17.30)

Βόλος-Ατρόμητος (20.30)

Δευτέρα (2/5)

Ιωνικός-Απόλλων Σμ. (19.30)

Αστέρας Τρίπ.-Λαμία (19.30)

6η αγωνιστική

Σάββατο (7/5)

Απόλλων Σμ.-Λαμία (19.30)

Ατρόμητος-Ιωνικός (19.30)

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπ. (19.30)

Κυριακή (8/5)

Παναιτωλικός-Βόλος (16.00)

7η αγωνιστική

Σάββατο (14/5)

Βόλος-ΟΦΗ (17.00)

Κυριακή (15/5)

Αστέρας Τρίπ.-Απόλλων Σμ. (19.30)

Ιωνικός-Παναιτωλικός (19.30)

Λαμία-Ατρόμητος (19.30)

Το πρόγραμμα των playoffs

Χθες έγινε γνωστό και το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγωνιστικών των playoffs.

Σε ό,τι αφορά το εξ αναβολής ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 4 Μαΐου, ενώ κοινή ώρα έναρξης τις 20.00 θα έχουν τα ματς στις δύο τελευταίες «στροφές» των πλέι οφ.

Αναλυτικά:

6η αγωνιστική

Κυριακή (1/5)

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (17.00)

Παναθηναϊκός-Άρης (19.00)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (21.00)

4η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Τετάρτη (4/5)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19.00)

7η αγωνιστική

Κυριακή (8/5)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (18.00)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19.30)

Άρης-Ολυμπιακός (21.00)

8η αγωνιστική

Τετάρτη (11/5)

ΠΑΟΚ-Άρης (18.30)

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19.30)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21.00)

9η αγωνιστική

Σάββατο (14/5)

Άρης-ΑΕΚ (20.00)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20.00)

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (20.00)

10η αγωνιστική

Τρίτη (17/5)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20.00)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20.00)

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (20.00).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου