Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σενάριο για τον Σερβιλάκη του Εργοτέλη στον Βόλο

σενάριο-για-τον-σερβιλάκη-του-εργοτέλ-5616

Τρίτο συνεχόμενο ματς με θετικό πρόσωπο στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1 και με βαθμολογικό όφελος ήταν αυτό του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για τον Βόλο, που φροντίζει με όσες απουσίες και να έχει να μη δίνει δικαιώματα.

«Μπορεί σε κάποια παιχνίδια να χάσει, αλλά σε κάθε ματς στόχος του Βόλου είναι η νίκη και το αναγνωρίζουν αυτό και οι αντίπαλοι. Πλην του Αλέξη Κούγια δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος Ελληνας ποδοσφαιρόφιλος, ο οποίος έχει να προσάψει κάτι στον Βόλο για τα παιχνίδια του», ήταν το σχόλιο του υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος μιλώντας χθες στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» χαρακτήρισε «αποκάλυψη» και «λίρα εκατό» τον σκόρερ της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, Πάολο Φερνάντες, και τόνισε χαρακτηριστικά: «Πολύ σύντομα θα απασχολήσει μεταγραφικά πολλές ομάδες, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, χωρίς να υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν».

Η δήλωση αυτή αν μη τι άλλο δείχνει ότι με τη γενικότερη παρουσία του ο Φερνάντες έχει τραβήξει βλέμματα πάνω του. Ο Βόλος έκανε άλλη μία καλή επιλογή και στο κλαμπ είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο εν όψει καλοκαιριού. Η αίσθηση που επικρατεί είναι πως κρούσεις από ενδιαφερόμενους θα υπάρξουν. Το κατά πόσο αυτές θα μετουσιωθούν σε ικανοποιητικές προτάσεις, είναι κάτι άλλο.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ο Πάολο Φερνάντες τα μισά του γκολ τα έχει βάλει στη Ριζούπολη. Στη δεύτερη επίσκεψη της ομάδας του στη Ριζούπολη, ο βιρτουόζος παίκτης το περασμένο Σάββατο πέτυχε δεύτερο γκολ. Ο Ισπανός ήταν ο καλύτερος παίκτης στο Απόλλων Σμύρνης-Βόλος, δείχνοντας για άλλη μία φορά φέτος την ποιότητά του.

Στην πρώτη του σεζόν στη Super League 1 ο 23χρονος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Το μόνο που του έλειψε ορισμένες φορές ήταν η αποτελεσματικότητα. Είχε και κάποιους μικροτραυματισμούς που δεν τον βοήθησαν να βρει ρυθμό πιο γρήγορα.

Το «κοντέρ» έχει γράψει έως τώρα τέσσερα γκολ (και μία ασίστ) και όλα τους έχουν σημειωθεί εκτός έδρας. Τα μισά, όμως, είναι στη Ριζούπολη. Σ’ αυτό το γήπεδο άνοιξε «λογαριασμό» στις 19/9/21 (νίκη με 1-3) με πολύ ωραίο σουτ, εκεί σκόραρε και το περασμένο Σάββατο (16/4) μετά από ωραίο συνδυασμό. Τα δύο άλλα γκολ του 23χρονου έχουν σημειωθεί κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και στη Νίκαια με τον Ιωνικό για τα πλέι άουτ.

Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος χθες στην «Ωρα του Βόλου» συμπλήρωσε με νόημα ότι τα βαριά χαρτιά του Βόλου στις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού ήταν ο Ορός και ο Ρεγκατέν, οι οποίοι, όπως είπε, δεν βοήθησαν όσο θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας. Βέβαια, ο πρώτος είναι ήδη εκτός ομάδας ουσιαστικά και δεν αγωνίζεται, αφού επιστρέφει στην Αργεντινή και δεν θα ανανεωθεί ο δανεισμός του από τη Ράσινγκ, ενώ ο δεύτερος, που συνεχίζει να παίζει βασικός, φαίνεται ότι είναι κοντά στο να αποτελέσει παρελθόν μετά τη λήξη της σεζόν.

Στα του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν, μία από τις πολύ πιθανές αλλαγές στο ρόστερ θα αφορά στον Μπόρις Κλέιμαν. Ο Ισραηλινός πορτιέρε φέτος ήδη μετρά 20 ματς κάτω από τα δοκάρια, εκ των οποίων τα 17 για τη Super League 1.

Με τη Λαμία ήταν στον πάγκο αλλά στο 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης πήρε και πάλι γάντια βασικού. Το μέλλον του, ωστόσο, στον Βόλο δεν φαίνεται και σίγουρο. Ο πριν λίγα χρόνια διεθνής με το Ισραήλ, Μπόρις Κλέιμαν, μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Βόλο, αλλά αυτό δεν καθιστά δεδομένη τη θέση του για την επόμενη σεζόν, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο ατζέντης του φέρεται να τον έχει προτείνει και σε άλλες ομάδες στην Ελλάδα.

Στον Βόλο πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάνουν τα πάντα για να κλείσουν την πρώτη μεταγραφή από τώρα για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο στόχαστρο βρίσκεται ο 25χρονος Γιώργος Σερβιλάκης, που παίζει αριστερό μπακ αλλά και αριστερός χαφ, καταγράφοντας με τον Εργοτέλη φέτος 26 ματς/4 ασίστ στη Σούπερ Λιγκ 2.

Έχει γεννηθεί στις 18 Μαΐου του 1997 και έχει ύψος 1,75μ. Το ποδόσφαιρο το πρωτοξεκίνησε στις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και έπειτα πήγε σ’ αυτές του «Ρέθυμνο ΠΣ». Σε ηλικία 13 χρόνων εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, περνώντας τις πύλες της Παιανίας παίζοντας σε όλες τις ομάδες «Κ».

Το 2016 έγινε επαγγελματίας με την ομάδα του τριφυλλιού και το 2017 αποδεσμεύθηκε για να πάρει μεταγραφή στον AOX-Κισσαμικό. Από εκεί μετέβη στην Επισκοπή και τελευταίος σταθμός πριν τον Εργοτέλη ήταν ο Θεσπρωτός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου