Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ισόπαλος με 1-1 ο Βόλος στη Ριζούπολη

ισόπαλος-με-1-1-ο-βόλος-στη-ριζούπολη-9069

Μετά από δύο νίκες επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην φετινή κανονική περίοδο και έπειτα από πέντε ματς με την ίδια ομάδα χωρίς ήττα, σήμερα στη Ριζούπολη ο Βόλος για την 4η αγωνιστική των playouts της Σούπερ Λιγκ 1 αναμετρήθηκε για έκτη φορά στην ιστορία του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Και τώρα οι κυανέρυθροι έμειναν αήττητοι, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, φτάνοντας τους 35 βαθμούς, με τον Πάολο Φερνάντες να ανοίγει το σκορ στο 59’ και τον Ντάουντα να διαμορφώνει το αποτέλεσμα στο 81’.

Ο Βόλος ξεκίνησε με τον Ρεγκατέν στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Πουρίτα ως αριστερό μπακ στην ενδεκάδα του και στο πρώτο μέρος, η πιο αξιόλογη και πιο επικίνδυνη τελική προσπάθεια ανήκε στους φιλοξενούμενους και καταγράφηκε στο 14’. Τότε έγινε το σουτ του Φαν Βέερτ έξω από τη μικρή περιοχή στο πρώτο δοκάρι μετά τη σέντρα του Μπαρτόλο από τα αριστερά, με την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας.

Σ’ αυτό το διάστημα ήταν φανερό ότι οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου ήταν πιο επιθετικοί και απασχόλησαν περισσότερο την άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς να φτάσουν όμως στην πολύ μεγάλη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη «διαφορά» ήταν η … αλλαγή ενδυμασίας του Κώστα Μπράτσου, που μάλλον ζεσταινόταν και άλλαξε το μακρυμάνικο πουκάμισο με ένα κοντομάνικο της ομάδας του.

Στη συνέχεια όμως και συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό υπήρξε και αλλαγή στο σκορ, αφού ο Βόλος προηγήθηκε. Ο Ρεγκατέν από θέση μέσα αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Μπαρτόλο στον άξονα άφησε πανέξυπνα την μπάλα κάτω από τα πόδια του και μ’ αυτήν την ενέργεια έβγαλε τετ-α-τετ τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος με θαυμάσιο αριστερό πλασέ εντός περιοχής στη δεξιά γωνία του Σότσαν έκανε το 0-1.

Στο 66’ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ γκολ του Ντάουντα, που ήταν εμφανώς εκτεθειμένος, όταν δέχθηκε την μπάλα, ενώ στο 71’ ο Πάολο Φερνάντες έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο προσωπικό τέρμα. Όμως, η μπάλα στο φάουλ που εκτέλεσε ο Ισπανός, μετά από παρέμβαση του Σότσαν, πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Το 0-2 δεν έγινε σ’ αυτό το σημείο, αλλά δέκα λεπτά αργότερα (81’) σημειώθηκε το 1-1 με τον Ντάουντα να παίρνει την κεφαλιά στην κίνηση έξω από τη μικρή περιοχή σε σέντρα του Βιτλή από την αριστερή πλευρά, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Μάλιστα, ο Ντάουντα απείλησε και στο 84’ με κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 90’ ο Κλέιμαν έσωσε τον Βόλο αποκρούοντας με τα πόδια στο σουτ του Εμπακογκού, που είχε ξεφύγει με ωραία ντρίμπλα και είχε βγει στο τετ-α-τετ, με το 1-1 να μην αλλάξει ως τη λήξη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Σότσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Μπρούνο Άλβες (73’ Τσιμπσάχ), Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Φατιόν, Κάστρο (73’ Μανουέλ Φερνάντεζ), Σλίβκα (60’ Εμπακογκού), Μαρτίνες (87’ Κραγιόπουλος), Ντάουντα

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Πουρίτα (77’ Κορέα), Σιέλης, Γκιουλέν, Μεταξάς (60’ Ριένστρα), Πάολο Φερνάντες (88’ Τριανταφύλλου), Ρεγκατέν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου