Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να παραμείνει για έκτο ματς αήττητος με Απόλλωνα

να-παραμείνει-για-έκτο-ματς-αήττητος-μ-11931

Πολλές ήταν οι αγωνιστικές που δεν είχε πάρει νίκη ο Βόλος, αλλά το 3-0 απέναντι στη Λαμία το προηγούμενο Σάββατο επανέφερε τα χαμόγελα στο κυανέρυθρο στρατόπεδο, με την ομάδα να αποδεικνύει ότι παίζει όλα τα ματς στα ίσια.

Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και σήμερα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στις 16.00 (COSMOTE SPORT 3 HD). Απέναντί τους οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts έχουν ακόμη μία ομάδα, που «καίγεται» για βαθμούς, η οποία θέλει να πάρει τη 3η συνεχόμενη νίκη της, έχοντας καταφέρει εκεί που εθεωρείτο δεδομένος ο υποβιβασμός της, να ανανεώσει τις ελπίδες παραμονής της με δύο σερί τρίποντα με Παναιτωλικό και ΟΦΗ.

Ο Βόλος από την πλευρά του επιδιώκει να συνεχίσει τον αήττητο σερί του κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, αφού σε πέντε αγώνες έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του δείχνει ικανός να κάνει το θαύμα, παραμένοντας μεν τελευταίος, αλλά έχοντας μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την 13η Λαμία.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τον σημερινό αγώνα και ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Από την αποστολή απουσιάζουν ο Μπαριέντος λόγω πνευμονίας, ο Τσοκάνης λόγω πυρετού και οι Κότνικ, Τσοκάνης και Ρομέρο εξαιτίας τραυματισμών.

Από εκεί και πέρα οι Νίνης, Σοάρες και Ορός βρίσκονται γι’ άλλο ένα ματς εκτός αποστολής με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον τους. Αναλυτικά η 18μελής αποστολή: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, Λογαράς, Ρινέρ, Φερράρι, Ριένστρα, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Μεταξάς, Κορέα, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλων Σμύρνης, όπως είχε συμβεί και κόντρα στον Παναιτωλικό, έβαλε γενική είσοδο 10 ευρώ στα εισιτήρια, τα οποία θα διαθέσει μόνο για τους φίλους της ομάδας από τα γραφεία της στο γήπεδο. Πάντως, σε εξωαγωνιστικό επίπεδο η αθηναϊκή ΠΑΕ είδε να της επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 16 χιλ. ευρώ μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο λόγος είναι η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η “Ελαφρά Ταξιαρχία” στο ματς με τον Παναθηναϊκό και χαρακτήριζε «Άγγλο ασθενή» τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Σενάρια για τον επόμενο

προορισμό του Ορός

Παρελθόν από τον Βόλο αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκολας Ορός, καθώς η ομάδα δεν αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν απόκτησης του 75% των δικαιωμάτων του που διατηρεί (έναντι 750.000 ευρώ), όπως προέβλεπε η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι κυανέρυθροι τον απέκτησαν δανεικό από τη Ρασίνγκ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός τα πήγε καλά στον Βόλο (19 ματς, 5 γκολ, 1 ασίστ), όμως παίρνει το δρόμο της επιστροφής προς της Αργεντινή. Σύμφωνα με όσα λένε στην πατρίδα του σκοπός του Ορός δεν είναι να μείνει στη Ρασίνγκ, αλλά να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε να είναι ένας πιθανός μελλοντικός προορισμός, καθώς ενδιαφέρεται ζεστά για εκείνον.

Το πρόγραμμα

και οι διαιτητές

στη Σούπερ Λιγκ 1

Σήμερα και αύριο γίνονται για τη Σούπερ Λιγκ 1 η 4η αγωνιστικής για τα playouts και η 5η για τα playoffs. Το πρόγραμμα:

Playouts (4η αγωνιστική)

Σήμερα 16/4

16.00: Απόλλων Σμύρνης-Βόλος

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
Τέταρτος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας). AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

19.30: Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Αύριο Κυριακή

15.30: Ατρόμητος-ΟΦΗ

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
17.15: Λαμία-Ιωνικός

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βαθμολογία playouts

  1. ΟΦΗ 40
  2. Αστέρας Τρίπολης 39
  3. Βόλος 34
  4. Ιωνικός 33
  5. Παναιτωλικός 32
  6. Ατρόμητος 30
  7. Λαμία 21
  8. Απόλλων 19

Πλέι οφ (5η αγωνιστική)

Αύριο Κυριακή

19.30: Άρης-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Γκοντίνιο (Πορτογαλία)

21.30: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)

Μ. Δευτέρα 18/4

18.00: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βαθμολογία playoffs

  1. Ολυμπιακός 70
  2. ΠΑΟΚ 59
  3. Αρης 50
  4. ΑΕΚ 48
  5. Παναθηναϊκός 48
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 42

Βγαίνει το υπόλοιπο πρόγραμμα

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των πλέι οφ και πλέι άουτ θα προκύψει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας 1 μέσω τηλεδιάσκεψης, που προγραμματίστηκε για τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022… Αυτό είναι και το πιο σημαντικό θέμα, όπως και η τροποποίηση σειράς κανονισμών, που θα προταθούν στην ΕΠΟ…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου