Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κίνητρο και στη Ριζούπολη για τον Βόλο

κίνητρο-και-στη-ριζούπολη-για-τον-βόλο-14641

Να είναι ανταγωνιστικός έως το τέλος των playouts και το φινάλε της φετινής Super League είναι ο στόχος εδώ και λίγο καιρό για τον Βόλο και το ίδιο θα επιδιώξει και στο αυριανό παιχνίδι των playouts, που θα αγωνιστεί με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, όπου δεν έχει ποτέ ήττα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο αντίπαλος του Βόλου «καίγεται» για βαθμούς, όμως το ίδιο ίσχυε και το περασμένο Σάββατο, αλλά τελικά η βολιώτικη ομάδα κέρδισε και τη Λαμία, αποδεικνύοντας πως παίζει για τη νίκη σε όλα τα ματς και δεν θέλει να χαλάσει την καλή της εικόνα.

Ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία των playouts η επόμενη (4η) αγωνιστική γίνεται σε δυο δόσεις και αύριο Σάββατο 16 Απριλίου θα παίξουν Απόλλων Σμύρνης-Βόλος (16.00) και Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (19.30), ενώ την Κυριακή 17/4 Ατρόμητος- ΟΦΗ (15.30) και Λαμία-Ιωνικός (17.15).

Ο Βόλος μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του για 4η χρονιά στη Superleague 1, θέλει όμως την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση και τις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια και το ίδιο θέλει και αύριο στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έχει στόχο να προσπεράσει τη Λαμία κι ενώ στην 6η αγωνιστική θα υπάρξει και η μεταξύ τους μάχη.

Ο Βόλος έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος δύο φορές τον Απόλλωνα στην κανονική περίοδο, ενώ στην ομάδα υπάρχουν και τα ατομικά κίνητρα, αφού και πάλι ο Βολιώτης προπονητής Κώστας Μπράτσος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ηδη στο προηγούμενο ματς του Βόλου, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έπαιξε πρώτη φορά, δεν παραβιάστηκε για 5ο ματς φέτος η εστία του, καθώς πρώτη φορά ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, εκτός των Σιέλη, Λογαρά, και ο Μεταξάς, ενώ πρώτη φορά αγωνίστηκαν ο νεαρός Τριανταφύλλου και ο Ολλανδός Ριένστρα που ήταν άτυχοι στην προετοιμασία του περασμένου καλοκαιριού.

Έχοντας ξεκινήσει έτσι η αξιολόγηση του ρόστερ το σίγουρο είναι πως δεν υπολογίζονται και για τα επόμενα ματς οι Νικολάς Ορός και Αλεξ Σοάρες. Ο Αργεντινός που ήταν δανεικός θα επιστρέφει στη Ρασίνγκ Κλουμπ, ενώ ο Πορτογάλος θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Ο Βόλος με εξασφαλισμένη την παραμονή, έως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου με τα playouts έχει άλλα δυο ματς στο Πανθεσσαλικό με Ατρόμητο και ΟΦΗ και εκτός έδρας θα παίξει, εκτός από τη Ριζούπολη αύριο με τον Απόλλωνα, και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και η αξιολόγηση θα συνεχιστεί και για κάποιους άλλους παίκτες.

Στο ματς με τη Λαμία μάλιστα δεν αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Ρεγκατέν, ήταν εκτός αποστολής ο Νίνης, ενώ ο Ροσέρο επέστρεψε στα γκολ μετά απο καιρό!

Επίσης, στην ομάδα δεν θέλουν να ρισκάρουν με τους τραυματίες Τσοκάνη και Τερεζίου, υπήρξε η ατυχία με τον Φράνκο Ρομέρο, ενώ και ο γκολκίπερ Κότνικ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην ωμοπλάτη.

Για τον Βόλο και στη συνέχεια μέχρι την ολοκλήρωση των playouts ο στόχος θα είναι να είναι ανταγωνιστικός και ο προπονητής Κωνσταντίνος Μπράτσος θέλει να βλέπει τους νεαρούς παίκτες να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες.

Αλλωστε εκτός από το αυριανό και σε όλα τα ματς μπορεί να βρεθούν κι άλλα κίνητρα αφού για λόγους γοήτρου ο Βόλος και απέναντι στον ΟΦΗ θα θέλει πρώτη νίκη μια και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχασε και στον Βόλο και στην Κρήτη, κάτι που ισχύει και με τον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε κερδίσει στον Βόλο και στο Αγρίνιο οι δυο ομάδες έμειναν σε ισοπαλία, ενώ επιπλέον θα θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Αγρίνιο.

Δεν χάνει…

Ενα από τα κίνητρα για το αυριανό ματς είναι και το αήττητο που έχει η ομάδα απέναντι στον Απόλλωνα.

Φέτος στον α’ γύρο ο Βόλος είχε κερδίσει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 1-3 (65’ Ιωαννίδης – 4’ Φερνάντες, 49’ Φαν Βέερτ, 63’ Μπαρτόλο), και στο Πανθεσσαλικό (19/1/22 γιατί είχε αναβληθεί στις 19/12) υπήρξε και νέα νίκη με 1-0 (23’ Φαν Βέερτ), ενώ δεν έχει χάσει ποτέ σε 5 αγώνες από την αθηναϊκή ομάδα!

Πέρσι στο πρώτο παιχνίδι στις 30/11/20 αν και βρέθηκε να χάνει 3-0, η βολιώτικη ομάδα ισοφάρισε σε 3-3 (43’ Τσιλούλης, 48’ Ντομίνγκες, 55’ Μπεντινέλι – 60’ Δουβίκας, 79’ Μπαρτόλο, 90’ Κολόμπο). Στον Βόλο στις 21/2/21 είχε κερδίσει τον Απόλλωνα με 2-0 (34’ πεν. Δουβίκας, 52’ Ριένστρα), ενώ στα playouts στις 26/4/21 οι δυο αυριανοί αντίπαλοι έμειναν στο 0-0.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ενώ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε μόλις δυο νίκες (μια στη Ριζούπολη) τώρα στα playouts σε τρία ματς έχει επίσης δυο νίκες που τον έφεραν σε θέση να ελπίζει…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου