Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εμφατική επιστροφή στα τρίποντα για Βόλο, 3-0 τη Λαμία  

εμφατική-επιστροφή-στα-τρίποντα-για-β-29653

Ο Βόλος σήμερα στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1 νίκησε με το εμφατικό 3-0 τη Λαμία με γκολ των Μπαρτόλο στο 71’, Ροσέρο στο 91’ και Φεράρι στο 95’, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από οκτώ ματς.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Σημαντικό είναι ότι οι άτυχοι του καλοκαιριού, Ριένστρα και Τριανταφύλλου, που είχαν υποστεί ρήξη χιαστών, πέρασαν ως αλλαγή, καταγράφοντας την πρώτη τους συμμετοχή φέτος.

Η διάταξη των δύο ομάδων

Οι γηπεδούχοι άρχισαν με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στο πλαίσιο και της αξιολόγησης που γίνεται στο ρόστερ, έχοντας τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Αλχο, Λογαρά, Σιελή, Φεράρι στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μεταξά, Μπαριέντος, Φερνάντες στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τους Μπαρτόλο, Κορέα στα άκρα και τον Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με τον Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια, τους Λούκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλο αμυντική τριπλέτα, τον Σιμόν στη δεξιά πλευρά, τον Μαρτίνεζ στην αριστερή, τους Τζανδάρη, Μπεχαράνο, Νούνιες στα χαφ, με τον τελευταίο σε οργανωτικό ρόλο, και τους Μανούσο, Καραμάνο επιθετικό δίδυμο.

Την πρωτοβουλία στο πρώτο ο Βόλος

Στο πρώτο μέρος ο Βόλος είχε την κυκλοφορία και έπαιξε στο μισό γήπεδο τη Λαμία, η οποία με σύστημα 3-5-2 ενδιαφερόταν μόνο να αμυνθεί. Η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 11’, με τον ιδιαίτερα κινητικό Φερνάντες να εκτελεί φάουλ από θέση πλάγια δεξιά, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά συμβολή των δοκών.

Ηρθαν τα γκολ στο δεύτερο

Στο 53’ η Λαμία ισοφάρισε τα δοκάρια, όταν μετά από μονομαχίες μέσα στην περιοχή ο Σιμόν από πλάγια δεξιά της μικρής περιοχής σούταρε στην αριστερή συμβολή των δοκών.

Ο Βόλος, μετά την επιθετικότητα που ανέπτυξε προσωρινά η Λαμία, βγήκε μπροστά και στο 71’ με ένα τρομερό σε εκτέλεση γκολ του Μπαρτόλο προηγήθηκε. Ο σκόρερ αξιοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά του Αλχο και με εναέριο βολ-πλανέ στο αριστερό παραθυράκι ανάμεσα από το πέναλτι και τη μικρή περιοχή σημείωσε το 1-0. Μάλιστα, στο 73’ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία και για το 2-0, με τον Φαν Βέερτ να ξεπερνά στο τετ-α-τετ τον Σαράνοφ, αλλά σε κενή εστία σούταρε στο αριστερό δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βύντρα έβαλε σωτήρια την κόντρα σε κοντινό σουτ του Ροσέρο, με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο 87’ ο Βόλος κινδύνευσε, αφού μετά από τραγικό λάθος του Κορέα, ο Σιμόν έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά το γύρισμά του στους αφύλακτους Μανούσο και Βέλλιο εντός περιοχής ήταν κακό και η μπάλα έφυγε άουτ.

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις η ομάδα του Κώστα Μπράτσου βρήκε δύο γκολ στο ανοιχτό γήπεδο. Στο 91’ ο Πουρίτα πάσαρε στον Ροσέρο, ο οποίος απέναντι από τον Σαράνοφ με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα δεξιά «κλείδωσε» τη νίκη με το 2-0, ενώ στο 95’ ο Κορέα, έχοντας πολύ χώρο μπροστά του άφησε για τον Φεράρι, που μέσα από την περιοχή ολομόναχος δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Αλχο, Λογαράς (68’ Τριανταφύλλου), Σιελής, Φεράρι, Μπαριέντος (77’ Ριένστρα), Μεταξάς, Φερνάντες (59’ Ροσέρο), Μπαρτόλο (77’ Πουρίτα), Κορέα, Φαν Βέερτ

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Σαράνοφ, Λούκας, Αντέτζο (68’ Βύντρα), Τζανετόπουλος (77’ Βέλλιος), Σιμόν, Μαρτίνεζ (80’ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (80’ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Νούνιες, Μανούσος, Καραμάνος (77’ Ρόμανιτς).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου