Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να ξαναγευτεί τη χαρά της νίκης απέναντι στη Λαμία

να-ξαναγευτεί-τη-χαρά-της-νίκης-απέναν-33466

Το τρίτο παιχνίδι για τα playouts της Super League 1 δίνει σήμερα (16:00 Cosmote Sport 2 HD) ο Βόλος, που θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τη Λαμία και όπως σε όλα τα παιχνίδια θέλει να είναι ανταγωνιστικός.

Επιπλέον, οι κυανέρυθροι επιθυμούν να συνεχίσουν και τη μικρή παράδοση που έχουν δημιουργήσει χωρίς ήττα έδρας με την ομάδα της Φθιώτιδας και όχι μόνον, αφού κύριος στόχος είναι η νίκη.

Εξάλλου, επτά αγώνες μακριά από τα τρίποντα είναι πολλοί για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η οποία επιδιώκει σήμερα να φτάσει στην 9η νίκη της στη σεζόν για τη Super League 1 και να πανηγυρίσει εκ νέου μία νίκη μετά την τελευταία επί του Αρη με 0-2 στις 5/2.

Ο Βόλος στα δύο φετινά ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν έχασε από τη Λαμία, ενώ συνολικά όλες τις χρονιές έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια μόνο ήττα κι αυτή στη Λαμία.

Από το σημερινό ματς θα λείψουν ο Ουρουγουανός αμυντικός Φράνκο Ρομέρο, που είχε τον τραυματισμό στη Νίκαια με βαριά διάσειση, αλλά και οι τραυματίες Τσοκάνης, Κότνικ και Τερεζίου. Εκτός επιλογών Μπράτσου βρίσκονται και πάλι οι Ορός, Σοάρες, που δεν θα είναι τη νέα χρονιά στον Βόλο, ενώ τώρα εκτός αποστολής έμεινε και ο Σωτήρης Νίνης, ωστόσο είναι σημαντικό ότι σ’ αυτήν είναι για πρώτη φορά ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας Ντάαν Ριένστρα. Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα στηριχθεί σήμερα η τεχνική ηγεσία είναι: Κλέιμαν, Άλχο, Φεράρι, Ρινέρ, Γκιουλέν, Μπαριέντος, Μεταξάς, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, Πουρίτα, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λογαράς, Ριένστρα, Κορέα, Ροσέρο και Παπαδόπουλος.

Η προϊστορία

Θετική είναι η μικρή προϊστορία του Βόλου με τη Λαμία. Στη φετινή πρεμιέρα (12/9/21) κέρδισε 2-1 (8’ Μπαρτόλο, 41’ Φαν Βερτ – 52’ Τιρόνε) και στην έναρξη του β’ γύρου στις 15/12/21 δεν υπήρξε νικητής στη Λαμία, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2 (59’ πεν. Αραμπούλι, 61’ Μπεχαράνο – 32’, 54’ Φαν Βέερτ). Τη μοναδική του ήττα ο Βόλος τη γνώρισε στις 4/11/19 με 1-0 (80’ Τουράμ). Την ίδια περίοδο (2019-20) είχαμε στις 1/2/20 Βόλος-Λαμία 1-0 (49’ Μάντζης) και στα playouts στις 29/6/20 Βόλος -Λαμία 0-0.

Την περσινή περίοδο στον α’ γύρο στις 5/10/20 ο Βόλος ήταν νικητής στη Λαμία με 1-2 (48’ Μπιανκόνι-24’, 64’Δουβίκας) και στον Βόλο στις 17/1/21 υπήρξε ισοπαλία με 1-1 (51’Δουβίκας-52’Ντέλετιτς), κάτι που έγινε και στα playouts στις 3/4/21 στο ματς Λαμία – Βόλος 1-1 (88’ πεν. Ντέλετιτς-85’ Κρητικός).

Παλιότερα με τις ομάδες σε διαφορετικές κατηγορίες υπήρξε συνάντηση και στο Κύπελλο και συγκεκριμένα στις 30/10/18 το Λαμία-Βόλος 1-1 (14’ Καραμάνος-44’ Ρούσσος).

Ο Τζήλος διαιτητής

Ο Θανάσης Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας θα διευθύνει τη σημερινή (9/4) αναμέτρηση Βόλος-Λαμία.

Ο Τζήλος φέτος ήταν ο διαιτητής του αγώνα Βόλος-Ατρόμητος 3-0, ενώ έχει σφυρίξει και την περσινή περίοδο (13/9/20) ματς με τον Ατρόμητο, με τη βολιώτικη ομάδα να φεύγει νικήτρια (0-2) από το Περιστέρι.

Το 2019 ήταν διαιτητής σε δυο ήττες, στην Ξάνθη (3-1) και στο Χαριλάου (4-0), ενώ πέρσι στο 1-1 στην Τρίπολη, όπου άδικα είχε αποβάλει τον Φεράρι, και στην ήττα 3-1 στην Τούμπα.

Φέτος ο Λαρισαίος ρέφερι είχε και δυο διεθνή παιχνίδια, το Πούσκας Ακαντέμια-Ιντερ Τούρκου 2-0 για το Conference League και το Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Σλόβαν Μπρατισλάβα 1-3 για το Europa League.

Στο σημερινό ματς ο Τζήλος θα έχει βοηθούς τους Ανδρέα Φωτόπουλο από την ΕΠΣ Αθηνών και Μιχαήλ Νιδριώτη από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Ιστβάν Βαντ από την Ουγγαρία και AVAR ο Δημήτρης Σαμοΐλης από την ΕΠΣ Αθηνών.

Αναλυτικά οι ορισμοί στα playouts:

16:00 Βόλος-Λαμία

Διαιτητής: Tζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Νιδριώτης (Αθηνών)

Τέταρτος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Βαντ (Ουγγαρία), AVAR: Σαμοϊλής (Αθηνών)

18:15 ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Βεργέτης (Αργολίδας)

Τέταρτος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Μάντεν (Σκωτία), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Τέταρτος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

20:30 Παναιτωλικός-Ατρόμητος

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Σακκάς (Θεσσαλίας)

Τέταρτος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Περέιρα (Πορτογαλία), AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου