Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Οι αποστολές Βόλου και Λαμίας για το μεταξύ τους ματς

οι-αποστολές-βόλου-και-λαμίας-για-το-με-33660

Αύριο Σάββατο (9/4) στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος φιλοξενεί τη Λαμία στις 16.00 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Θα λείψουν ο Ουρουγουανός αμυντικός Φράνκο Ρομέρο, που είχε τον τραυματισμό στη Νίκαια με βαριά διάσειση, αλλά και οι τραυματίες Τσοκάνης, Κότνικ και Τερεζίου. Εκτός επιλογών Μπράτσου βρίσκονται και πάλι οι Ορός, Σοάρες, που δεν θα είναι τη νέα χρονιά στον Βόλο, ενώ τώρα εκτός αποστολής έμεινε και ο Σωτήρης Νίνης, ωστόσο είναι σημαντικό ότι σ’ αυτήν είναι για πρώτη φορά ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας Ντάαν Ριένστρα. Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα στηριχθεί σήμερα η τεχνική ηγεσία είναι: Κλέιμαν, Άλχο, Φεράρι, Ρινέρ, Γκιουλέν, Μπαριέντος, Μεταξάς, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, Πουρίτα, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λογαράς, Ριένστρα, Κορέα, Ροσέρο και Παπαδόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στη Λαμία, ο Ελευθεριάδης παραμένει στα πιτς με τραυματισμό, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Αραμπούλι, Μπανγκουρά. Από εκεί και πέρα ωστόσο δεν υπάρχουν απουσίες που επηρεάζουν άμεσα την ενδεκάδα. Εκτός πλάνων παρέμειναν οι Σκόνδρας, Μαζουλουξής, Μανουσάκης, Τσούκαλος και Νινούα.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Λούκας, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Βέλλιος και Μανουσάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου