Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ευχαριστημένοι στον Βόλο με το ντεμπούτο του νεαρού Μεταξά

ευχαριστημένοι-στον-βόλο-με-το-ντεμπο-52787

Θετικότατο ήταν το ντεμπούτο του γεννημένου στις 16/12/2003, Δημήτρη Μεταξά, με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή να μπαίνει στο γήπεδο στο ίδιο λεπτό με τον Μαροκινό Ρεγκατέν στο 54’ και να παίζει ως αμυντικός μέσος δίπλα στον Μπαριέντος, έχοντας την εντολή να κρατά τη θέση του, για να μη χάνονται οι ισορροπίες, και να επικεντρωθεί στον ανασταλτικό του ρόλο, κάτι που έκανε με επιτυχία, δικαιώνοντας την τεχνική ηγεσία, που πήρε το ρίσκο της χρησιμοποίησής του.

Ο πιτσιρικάς, που έχει έρθει στον Βόλο από τον Ταμυναϊκό Εύβοιας, έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και μία εμφάνιση ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πασερραϊκό στις Σέρρες τη φετινή σεζόν.

Την απόδοση του νεαρού κλήθηκε να σχολιάσει και ο προπονητής του, Κώστας Μπράτσος, στις δηλώσεις του, επισημαίνοντας τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο Δημήτρης πήρε μία ευκαιρία που την αξίζει και δεν του την έδωσε κανείς. Είπαμε ότι ο στόχος μας σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα των playouts είναι μέσα από σωστές διαδικασίες να δίνουμε χρόνο στα παιδιά, να αξιολογήσουμε το ρόστερ και να προετοιμάσουμε τη νέα σεζόν. Σιγά-σιγά αυτό αποκτά οντότητα και η συμμετοχή του Δημήτρη είναι ένας άλλος λόγος να είμαστε χαρούμενοι».

Ο ίδιος ο Μεταξάς, που στις 10/8/21 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ανέφερε στην κάμερα του OTE TV: «Προσπάθησα να το απολαύσω πρώτα απ’ όλα όσο μπορώ. Μου έδωσε την ευκαιρία ο προπονητής μου και έδωσα τα πάντα. Ελπίζω να πήγαν όλα καλά. Ημουν πολύ χαρούμενος, γιατί προσπάθησαν οι προπονητές μου να με στηρίξουν. Ηταν η πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος και προσπάθησαν να μου δώσουν οδηγίες, ώστε να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα γίνεται. Προσπάθησα να το ζήσω όσο πιο έντονα γίνεται. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη με τη φάση στο τέλος του Τομ (σ.σ. Φαν Βέερτ). Θα συνεχίσουμε να παίζουμε, για να κερδίσουμε και πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Εύχομαι στον συμπαίκτη μου καλή ανάρρωση και τον περιμένουμε ακόμη πιο δυνατό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου