Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για το πρώτο «διπλό» και στο «Βικελίδης»

για-το-πρώτο-διπλό-και-στο-βικελίδη-168538

Για το θετικό αποτέλεσμα και την πρώτη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Αρη θα αγωνιστεί σήμερα στις 19:30 (Tv: Novasports Prime) ο Βόλος στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1 για να παραμείνει στο «παιχνίδι» της κατάκτησης θέσης στην «εξάδα».

Ο Βόλος έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος για πρώτη φορά την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και για πρώτη φορά νίκησε και τον Παναθηναϊκό, ενώ σήμερα το κίνητρο των βαθμών δημιουργεί και την πρόκληση για μια πρώτη νίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου τα προηγούμενα δυο χρόνια η βολιώτικη ομάδα δεν είχε πετύχει ούτε γκολ.

Στον Βόλο έχουν γυρίσει σελίδα αφήνοντας πίσω τους το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Τετάρτη, και παρά την απώλεια βαθμών με την πρώτη ισοπαλία φέτος (1-1) η ομάδα παραμένει στο -5 από την 6η θέση και σήμερα κόντρα στον Άρη θα παίξει τις ελπίδες στην προσπάθειά της να βρεθεί στο τέλος στην εξάδα.

Στη βολιώτικη ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες παίζοντας απέναντι σε μια ομάδα που την περασμένη Τετάρτη πέτυχε μεγάλη νίκη εντός έδρας (2-1 την ΑΕΚ) ενώ λίγες μέρες πριν είχε και νίκη στο Αγρίνιο (1-2) επί του Παναιτωλικού.

Στο σημερινό ματς επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ της με 13 γκολ, ο Ολλανδός Φαν Βέερτ που εξέτισε την ποινή του, ενώ υπάρχουν και περισσότερες λύσεις για τον προπονητή Κώστα Μπράτσο έχοντας ετοιμοπόλεμο πλέον και τον Μπόρις Κλέιμαν, ενώ ο Μάτιτς Κόντικ ακόμη δεν είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη. Αυτοί είναι οι: Μπόρις Κλέιμαν, Νικολάι Αλχο, Φράνκο Φεράρι, Ζαν Ρινέρ, Λεβέντ Γκιουλέν, Τάσος Τσοκάνης, Ζαν Μπαριέντος, Χούλιαν Μπαρτόλο, Αντριάν Ρεγκατέν, Πάολο Φερνάντες, Τομ Φαν Βέερτ, Νικολάς Όρος, Φράνκο Ρομέρο, Κέβιν Ροσέρο, Σωτήρης Νίνης, Εμιλιάνο Πουρίτα, Άλεξ Σοάρες, Χρήστος Σιέλης, Χόρχε Κορέα, Συμεών Παπαδόπουλος.

Έτσι λείπουν μόνον οι Μάτιτς Κότνικ, Αλέξανδρος Τερεζίου, Παύλος Λογαράς και ο Δημήτρης Μεταξάς

Η βολιώτικη ομάδα έχοντας ώς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δύο ματς στο Πανθεσσαλικό και αλλά τέσσερα εκτός έδρας θέλει και βαθμούς μακριά από τον Βόλο, παίζοντας σήμερα με τον Αρη, ενώ πιο μετά έχει ματς και σε Περιστέρι, Ηράκλειο και Αγρίνιο αλλά οι ελπίδες για «εξάδα» θα διατηρηθούν με νίκη σήμερα…

Στην 22η αγωνιστική, που ο Βόλος παίζει με τον Αρη, ο ΠΑΣ παίζει στο Αγρίνιο, ο Αστέρας στη Λαμία και ο ΟΦΗ στο Περιστέρι, ενώ στην 23η υπάρχει το ματς ΟΦΗ – Βόλος και ο Αστέρας υποδέχεται Ιωνικό και ο ΠΑΣ στα Γιάννινα τον Άρη.

Στην 24η αγωνιστική ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΣΦΠ και στην Αθήνα παίζουν ο ΟΦΗ με τον Ιωνικό, ο Αστέρας με τον Ατρόμητο και ο ΠΑΣ με την ΑΕΚ. Στην προτελευταία αγωνιστική (25η) ο Βόλος πάει στο Αγρίνιο, ο ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης», ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Αρη και ο ΠΑΣ την Λαμία, ενώ στο φινάλε και στην 26η αγωνιστική που θα γίνει Κυριακή (6/3) με κοινή ώρα (19:00) ο Βόλος θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ τον Απόλλωνα και ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ο Αρης

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Ακη Μάντζιο να κάνει γνωστή την αποστολή των κίτρινων. Ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούμορ, ο οποίος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (2-1) δέχθηκε ένα χτύπημα. Από την άλλη, ο Σεΐχ Ντουκουρέ, που ανακοινώθηκε το περασμένο Σάββατο (29/1) συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη. Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Αρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Ιτούρμπε, Μπράμπεκ, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Εντιάγε, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπες, Γκάνεα, Ντουκουρέ, Πάλμα, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης.

Με διαιτητή Περράκη

Την αναμέτρηση Άρης-Βόλος θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Περράκης από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Δημήτρης Παγουρτζής (Πειραιά).

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών). Στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), και AVAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών).

Ο Τρεϊμάνις διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Λετονός, Αντρις Τρεϊμάνις, είναι ο διαιτητής που επέλεξε η κεντρική επιτροπή διαιτησίας για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Εκτός ορισμών, είτε ως πρώτος, είτε ως τέταρτος, είτε ως VAR, έμεινε ο Καραντώνης μετά τη διαιτησία του στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός την Τετάρτη. Αναλυτικά:

Σήμερα

19:30 Άρης-Βόλος

Διαιτητής: Περράκης

Βοηθοί: Κούλα Χασάν, Παγουρτζής

VAR: Σιδηρόπουλος, Απτόσογλου

19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

VAR: Τσαγκαράκης, Φωτόπουλος

Αύριο

15:00 ΑΕΚ-Απόλλων

Διαιτητής: Ευαγγέλου

VAR: Ζαμπαλάς, Σαμοΐλης

17:15 Ιωνικός-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Μανούχος

VAR: Τσακαλίδης, Κωσταράς

19:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Τρεϊμάνις

VAR: Μπέμπεκ, Τριανταφύλλου

19:30 Λαμία-Αστέρας

Διαιτητής: Βάτσιος

VAR: Γκάμαρης, Παπαδάκης

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/2

19:30 Ατρόμητος-ΟΦΗ

Διαιτητής: Γκορτσίλας

VAR: Γκάμαρης, Μπαλτάς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός 50
  2. ΠΑΟΚ 41
  3. ΑΕΚ 36
  4. Αστέρας Τρίπολης 32
  5. Παναθηναϊκός 30
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 30
  7. Aρης 29
  8. ΟΦΗ 29
  9. Βόλος 25
  10. Παναιτωλικός 21
  11. Λαμία 18
  12. Ιωνικός 18
  13. Ατρόμητος 10
  14. Απόλλων Σμύρνης 9

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου