Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζει να «παίζει» τις ελπίδες του

συνεχίζει-να-παίζει-τις-ελπίδες-του-170087

Συνέχεια στο κυνήγι των ελπίδων του θέλει να δώσει ο Βόλος, ο οποίος παρά την προχθεσινή απώλεια και την πρώτη ισοπαλία φέτος στο Πανθεσσαλικό (1-1 με Ιωνικό) παραμένει στο -5 από την 6η θέση και ήδη έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο επόμενο ματς που δεν αργεί, αφού αύριο για την 22η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 1 θα αγωνιστεί στο Χαριλάου με τον Αρη.

Στο αυριανό ματς επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (13 γκολ), ο Ολλανδός Φαν Βέερτ, που εξέτισε την ποινή του, και στο κυανέρυθρο στρατόπεδο αισιοδοξούν πως μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βόλος, έχοντας έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δύο ματς στο Πανθεσσαλικό και αλλά τέσσερα εκτός έδρας, θέλει και βαθμούς μακριά από τον Βόλο παίζοντας σε Χαριλάου, Περιστέρι, Ηράκλειο και Αγρίνιο, αλλά οι ελπίδες του για την «εξάδα» θα διατηρηθούν με νίκη αύριο…

Μπράτσος: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό, ο προπονητής Κώστας Μπράτσος τόνισε πως οι γηπεδούχοι αδίκησαν τον εαυτό τους, ενώ αναφέρθηκε και στο λάθος του Παπαδόπουλου, από το οποίο ήρθε η ισοφάριση του Ιωνικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 44χρονου τεχνικού: «Είμαι απογοητευμένος, γιατί θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς φάση από τον αντίπαλο εκεί που εμείς είχαμε την κυκλοφορία και προσπαθούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, για να εξασφαλίσουμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ απ’ αυτά που δεν μπορείς να τα σχολιάσεις».

Για το λάθος του Παπαδόπουλου στο γκολ του Ιωνικού: «Λάθη κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, απλώς στον τερματοφύλακα μπορεί να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σταθούμε στα γενικά σημεία του αγώνα. Για ακόμη μία φορά αποδώσαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα λόγω και της αξίας του αντιπάλου. Είχαμε απέναντι μας μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τουλάχιστον μεσοεπιθετικά, η οποία βγάζει φάσεις, δημιουργεί ευκαιρίες, πετυχαίνει γκολ».

200άρης ο Τσοκάνης

200 αγώνες στη Super League έφτασε προχθές στο Πανθεσσαλικό ο Τάσος Τσοκάνης. Ο 31 ετών μέσος από τα Ψαχνά, παίζει για 10η σεζόν ανελλιπώς στην κατηγορία. Έχει 21 συμμετοχές με την Κέρκυρα, 24 με τον Απόλλωνα, 32 με τον Αστέρα Τρίπολης, 56 με τον Παναιτωλικό και έφτασε και τις 67 στην τρίτη του χρονιά στον Βόλο.

100 συμμετοχές στη Super League συμπλήρωσε προχθές στο Βόλο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο 35χρονος Ουκρανός έχει φέτος 17 αγώνες με τον Ιωνικό, ενώ είχε άλλους 83 με την ΑΕΚ τα προηγούμενα πέντε χρόνια.

Η «μάχη» για τα play off

Προχθές με το 1-1 στο Πανθεσσαλικό μπορεί ο Βόλος να απώλεσε πολύτιμο έδαφος, αλλά η απόσταση του από την 6η θέση δεν μεγάλωσε, αλλά μειώθηκε, αφού από την 4η μέχρι την 8η θέση και σε απόσταση 3 βαθμών «στριμώχνονται» πέντε ομάδες και οι κυανέρυθροι είναι στο -5 από τα play off.

Βέβαια, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΟΦΗ και ο Αρης ήταν κερδισμένοι στη «μάχη» που γίνεται για είσοδο στους αγώνες κατάταξης. Οι Αρκάδες έκαναν 5η σερί νίκη, κέρδισαν τον ΠΑΣ Γιάννινα και «σκαρφάλωσαν» στην 4η θέση, ενώ οι Κρητικοί επικράτησαν 3-2 του Παναθηναϊκού και βρίσκονται πλέον μόλις στο «-1» από τους «πράσινους» και τον «Αγιαξ της Ηπείρου», που «συγκατοικούν» στην 5η/6η θέση.

Μαζί με τους Ηρακλειώτες είναι και ο επόμενος αντίπαλος του Βόλου, Αρης, που κέρδισε την ΑΕΚ με γκολ στις καθυστερήσεις και αυτόματα σε απόσταση μόλις 3 βαθμών (32-29) βρίσκονται πέντε ομάδες, αλλά κοντά είναι και ο Βόλος, ο οποίος βρίσκεται στο «-5» από την εξάδα.

Στην 22η αγωνιστική, ο Βόλος παίζει στο Χαριλάου με τον Αρη, ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο, ο Αστέρας στη Λαμία και ο ΟΦΗ στο Περιστέρι, ενώ στην 23η υπάρχει το ματς ΟΦΗ – Βόλος και ο Αστέρας υποδέχεται τον Ιωνικό και ο ΠΑΣ στα Γιάννινα τον Άρη.

Στην 24η αγωνιστική ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΣΦΠ και στην Αθήνα παίζουν ο ΟΦΗ με τον Ιωνικό, ο Αστέρας με τον Ατρόμητο και ο ΠΑΣ με την ΑΕΚ.

Στην προτελευταία (25η) ο Βόλος πάει Αγρίνιο, ο ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης», ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Αρη και ο ΠΑΣ τη Λαμία, ενώ στο φινάλε και στην 26η αγωνιστική την Κυριακή 6/3 με κοινή ώρα (19.00) ο Βόλος θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ τον Απόλλωνα και ο Αστέρας Τρίπολης θα τεθεί αντιμέτωπος στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου