Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χωρίς γκολτζή αλλά με Μπράτσο

χωρίς-γκολτζή-αλλά-με-μπράτσο-173635

Τον Ιωνικό φιλοξενεί σήμερα Τετάρτη στις 19.30 ο Βόλος (Cosmote Sport 2), θέλοντας να εξαργυρώσει το πρόσφατο μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ με ένα δεύτερο σερί τρίποντο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την έκτη θέση.

Για τη σημερινή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι «κυανέρυθροι» παραμένουν με μοναδικό διαθέσιμο τερματοφύλακα τον Συμεών Παπαδόπουλο, αφού Μάτιτς Κότνικ και Μπορίς Κλέιμαν δεν είναι σε θέση και πάλι να προσφέρουν, ενώ είναι πολύ σημαντική και η απουσία του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Φαν Βέερτ μετά την αποβολή του κόντρα στην Ένωση.

Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μπράτσος, που ένα μικρό πρόβλημα υγείας τον εμπόδισε να είναι στον πάγκο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θα δώσει κανονικά σήμερα το παρών, αφού είναι υγιής και δεν θα χρειαστεί να καθοδηγήσει την ομάδα του με τη … βοήθεια της κινητής τηλεφωνίας, όπως έγινε την περασμένη Κυριακή. Μάλιστα, χθες έκανε ο ίδιος την τελευταία προπόνηση της ομάδας του, αν και τις προηγούμενες μέρες που παρέμενε στο σπίτι του, μπορούσε να έχει με τη συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας ζωντανή εικόνα από τις προπονήσεις και να παρεμβαίνει άμεσα.

Η αποστολή των γηπεδούχων

Βάσει της αποστολής που ανακοινώθηκε, επιστρέφουν και οι Άλχο και Νίνης, με τους 20 εκλεκτούς της τεχνικής ηγεσίας να είναι οι: Παπαδόπουλος, Άλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Ρινέρ, Φεράρι, Λογαράς, Μεταξάς, Τσοκάνης, Νίνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορός, Ρεγκατέν, Σιέλης, Κορέα, Τερεζίου, Ροσέρο.

Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 στη Νίκαια, με τον Βόλο να είναι η μοναδική ομάδα, μαζί με την ΑΕΚ, χωρίς ισοπαλία στην έδρα του, καθώς έχει έως τώρα σε δέκα ματς ως γηπεδούχος πέντε νίκες και πέντε ήττες, ενώ ο Ιωνικός μακριά από το «σπίτι» του έχει καταγράψει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες με τέρματα 7-16.

Ο Ιωνικός

Με το θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να φύγει σήμερα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ιωνικός. Οι Νικαιώτες, που προέρχονται από τη νίκη επί του Ατρομήτου, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση της Τρίτης (1/2), με τον Δημήτρη Σπανό να βάζει στα πλάνα του τον Μαχαίρα, ο οποίος έχει αφήσει πίσω τον μακροχρόνιο τραυματισμό του. Παραμένουν πάντως απόντες οι Τουράμ, Βαλέντε, Γκοτσούλιας, Μπάσα και Χριστοδουλής, με την 20άδα να είναι η ακόλουθη: Χουτεσιώτης, Ρόκου, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Λένις, Μάναλης, Μαχαίρας, Ματσούκας, Πλατέλλας, Μάντζης.

Πέτρου: «Παίζουμε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο»

Ο team manager του Βόλου, Άκης Πέτρου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Βόλου απέναντι στην ΑΕΚ και τους στόχους των κυανέρυθρων.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η ομάδα έχει δώσει στα περισσότερα παιχνίδια πολύ ωραία δείγματα, με ωραίο και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο ειδικά για τον φίλαθλο κόσμο. Υστερούσε στην ουσία, ειδικά όταν είχαμε ένα σερί παιχνιδιών με επτά ήττες ή δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, ενώ η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Αν εξαιρέσετε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ήμασταν πολύ κακοί και δίκαια χάσαμε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό μέσα στην έδρα μας και με τον ΠΑΟΚ, σε όλα τα άλλα παιχνίδια η ομάδα δεν άξιζε την ήττα».

Για το αν προλαβαίνει η ομάδα την εξάδα: «Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι και από εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και όσο ζεις ελπίζεις. Έχουμε και έναν αγώνα λιγότερο. Με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε τον κοιτάμε στα μάτια και πάμε αποκλειστικά για τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μένει, αλλά γενικά η αγωνιστική εικόνα είναι καλή. Όλος ο φίλαθλος κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο θεωρώ ότι χαίρεται να βλέπει αυτήν την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο».

Υποψήφιο best goal του Φαν Βέερτ

Το πρώτο από τα δύο γκολ του Φαν Βέερτ στο ματς με την ΑΕΚ, που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Βόλου, είναι ανάμεσα στα υποψήφια για το κορυφαίο γκολ της 20ής αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00. Tα υποψήφια Interwetten Best Goal της 20ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten είναι τα ακόλουθα:

  1. Γ. Μανούσος-Λαμία
  2. Χ. Α. Κάνιας-Ιωνικός
  3. Π. Σάλομον-Ατρόμητος Αθηνών
  4. Μ. Πέερσμαν-ΠΑΣ Γιάννινα
  5. Τ. Φαν Βέερτ-Βόλος

Εως τις 16:00 πωλούνται εισιτήρια

Σήμερα Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα Βόλος-Ιωνικός θα διατίθενται από τα εκδοτήρια από τις 10.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ. Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται μέσω του viva.gr

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα), ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Απολογείται ο Αχιλλέας Μπέος

Αρκετή δουλειά θα έχει ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας 1 μεθαύριο Παρασκευή (4/2), καθώς είναι πολλοί αυτοί που κλήθηκαν σε απολογία, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ θα απολογηθούν επίσης η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η Λαμία, ο Παναιτωλικός και ο τεχνικός διευθυντής των Αγρινιωτών, Μάκης Μπελεβώνης.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 4-2-2022 και ώρα 10:00 τον Αχιλλέα Μπέο «βάσει των αναφερομένων στο από 30/1/2022 Φύλλο Αγώνα, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 30/1/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Βόλος.

*Επί παραβάσει των άρθρων 2 παρ. 1 περ. γ’ και 12 παρ. 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.»

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σήμερα

15:00 Αστέρας Τρ.-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

17:15 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Καραντώνης

17:15 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Διαιτητής: Γκάμαρης

19:30 Άρης-ΑΕΚ

Διαιτητής: Αντριάν Κορδέρο

19:30 Βόλος-Ιωνικός

Διαιτητής: Ζαμπάλας

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης, Στεφανής

4ος: Βρέσκας

VAR: Παπαδόπουλος, Μωυσιάδης

21:30 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Αύριο

17:15 Ατρόμητος-Λαμία

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 47
  2. ΠΑΟΚ 38
  3. ΑΕΚ 36
  4. Παναθηναϊκός 30
  5. ΠΑΣ Γιάννινα 30
  6. Αστέρας Τρίπολης 29
  7. ΟΦΗ 26
  8. Άρης 26
  9. Βόλος 24
  10. Παναιτωλικός 21
  11. Λαμία 18
  12. Ιωνικός 17
  13. Ατρόμητος 10
  14. Απόλλων Σμύρνης 9

*Ο Άρης έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι (6) βαθμών

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου