Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Οι αποστολές Βόλου και Ιωνικού για το ματς του Πανθεσσαλικού

οι-αποστολές-βόλου-και-ιωνικού-για-το-μ-174252

Toν Ιωνικό φιλοξενεί αύριο Τετάρτη στις 19.30 ο Βόλος (Cosmote Sport 2), με μοναδικό διαθέσιμο τερματοφύλακα και πάλι τον Συμεών Παπαδόπουλο, ενώ θα λείψει και ο Φαν Βέερτ μετά την αποβολή του κόντρα στην ΑΕΚ.

Βάσει της αποστολής που ανακοινώθηκε, επιστρέφουν και οι Άλχο και Νίνης, με τους 20 εκλεκτούς της τεχνικής ηγεσίας να είναι οι: Παπαδόπουλος, Άλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Ρινέρ, Φεράρι, Λογαράς, Μεταξάς, Τσοκάνης, Νίνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορός, Ρεγκατέν, Σιέλης, Κορέα, Τερεζίου, Ροσέρο.

Με το θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να φύγει αύριο από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ιωνικός. Οι Νικαιώτες έχουν στα πλάνα τους τον Μαχαίρα, ο οποίος έχει αφήσει πίσω τον μακροχρόνιο τραυματισμό του. Παραμένουν πάντως απόντες οι Τουράμ, Βαλέντε, Γκοτσούλιας, Μπάσα και Χριστοδουλής, με την 20άδα να είναι η ακόλουθη: Χουτεσιώτης, Ρόκου, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Λένις, Μάναλης, Μαχαίρας, Ματσούκας, Πλατέλλας, Μάντζης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου