Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νίκη και αύριο με Ιωνικό

νίκη-και-αύριο-με-ιωνικό-176058

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-2, ο Βόλος θέλει συνέχεια επιτυχιών, έχοντας και αύριο Τετάρτη 2/2 αγώνα, υποδεχόμενος τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό στις 19:30 για την 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Άλλη μια σημαντική νίκη μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, αφού έχει διατηρήσει την απόσταση από την 6η θέση στους 6 βαθμούς και παράλληλα μείωσε τις διαφορές από κάποιες άλλες ομάδες, έχοντας 24 βαθμούς σε 19 αγώνες…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται στην 6η θέση, έχει 30 βαθμούς σε 20 παιχνίδια, ο Αστέρας (19 ματς) πλησίασε στον πόντο (29 β.) και αύριο υπάρχει μεταξύ τους αγώνας στην Τρίπολη.

Ο Άρης με 26 βαθμούς αύριο παίζει με την πληγωμένη ΑΕΚ, ενώ ο ΟΦΗ με τους ίδιους βαθμούς και ματς περισσότερο θα φιλοξενήσει στην Κρήτη τον Παναθηναϊκό.

Η βολιώτικη ομάδα, έχοντας έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τρία ματς στο Πανθεσσαλικό και άλλα τέσσερα εκτός έδρας, κυνηγά βαθμούς και μακριά από τον Βόλο, παίζοντας σε Κλεάνθης Βικελίδης με Αρη, Περιστέρι με Ατρόμητο, Ηράκλειο με ΟΦΗ και Αγρίνιο με Παναιτωλικό, αλλά πρώτα απ’ όλα θέλει νίκη αύριο…

Αύριο με τον Ιωνικό, εκτός του Σωτήρη Νίνη, θα λείψει για πρώτη φορά και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ, ο Ολλανδός Φαν Βέερτ, που αποβλήθηκε προχθές με άδικη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παναγιωτόπουλος: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο εκτελών χρέη προπονητή του Βόλου, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, έκανε λόγο για «δίκαιο αποτέλεσμα» και για επικράτηση της ομάδας του στο β’ ημίχρονο: «Δεν το έχω ξανακάνει να καθοδηγήσω την ομάδα, μου το ζήτησε η ομάδα και έπρεπε να το κάνω. Δουλέψαμε, η δουλειά είναι του κυρίου Μπράτσου, πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, επικρατήσαμε της ΑΕΚ, ειδικά στο β’ ημίχρονο και είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος, που ήταν στον πάγκο του Βόλου την Κυριακή στο ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος υγείας του Κώστα Μπράτσου, είναι στην ομάδα από το 2019 ως προπονητής τερματοφυλάκων με Φεράντο, Ξηροφώτο, Μπασάντρε, Γκαγιέγκο, Λόπεθ και Αμπασκάλ…

Στην καριέρα του ως τερματοφύλακας ο Παναγιωτόπουλος έχει συνυπάρξει την περίοδο 10-11 στον Ιωνικό με τον Βολιώτη τεχνικό διευθυντή Άκη Πέτρου, ενώ νωρίτερα είχε πάρει «γεύση» από Βόλο το 2000 ως γκολκίπερ της Μαρκό στο «Π. Μαγουλάς» κόντρα στη Νίκη.

Ως τερματοφύλακας είχε πάνω από 300 παιχνίδια σε Β’, Γ’ Εθνική παίζοντας ακόμη σε Παναιγιάλειο, ΕΑΡ, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα, Απόλλωνα, Ηλιούπολη, Κόρινθο, Ρόδο, Ασπρόπυργο, Μανδραϊκό και Αχαρναϊκό.

Φαν Βέερτ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αποβλήθηκα»

Ο Τομ Φαν Βέερτ, που πέτυχε τα δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, χαρακτήρισε το παιχνίδι σαν τρενάκι λούνα παρκ, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του διαιτητή Μανούχου να του δείξει κόκκινη κάρτα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Βόλου στο 1-2 επί της ΑΕΚ, Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Ηταν σαν ένα… τρενάκι του λούνα παρκ αυτό το ματς. Υπήρχε χαμένο πέναλτι, χάθηκαν ευκαιρίες, θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να πάρει τη νίκη. Ευτυχώς ήρθε σε εμάς. Δεν ήμουν αγχωμένος στη φάση του πέναλτι. Από τη στιγμή που πήρα την μπάλα στα χέρια μου, συγκεντρώθηκα και εκτέλεσα, πετυχαίνοντας το γκολ».

Για την αποβολή του: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δέχθηκα δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένιωσα ότι ο διαιτητής περίμενε τη στιγμή, για να μου δείξει κόκκινη. Μου είχε πει να προσέξω, γιατί στο επόμενο θα μου δείξει κίτρινη. Ήμουν πολύ προσεκτικός και νομίζω ότι το μαρκάρισμά μου ήταν ένα απλό φάουλ».

Ηττα για Κ-17

Η ομάδα Κ17 του Βόλου έχασε με 3-0 από την αντίστοιχη του Άρη στη Ν. Ραιδεστό και στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K17 (Β’ όμιλος).

Τα γκολ των «κίτρινων» πέτυχαν ο Σταυρόπουλος στο 30′ και στο 88′ και ο Τσαλίκογλου στο 75′.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου