Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κοιτάζει τη συνέχεια ο Βόλος

κοιτάζει-τη-συνέχεια-ο-βόλος-187009

Την πιο βαριά ήττα έδρας γνώρισε προχθές ο Βόλος, χάνοντας με 0-4 στο Πανθεσσαλικό από τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που «πλήρωσε» και τα λάθη και πλέον έχει αρχίσει να σκέφτεται τη συνέχεια, αφού για τη 20ή αγωνιστική της Super League 1 έχει ένα ακόμη δύσκολο ματς εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

Το προχθεσινό 0-4 είναι η πιο βαριά ήττα έδρας φέτος, (αφού πέρσι είχε χάσει 1-4 από τον ΟΦΗ και την πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία 0-3 από την Ξάνθη) κάτι που έφερε προβληματισμό στη βολιώτικη ομάδα, που όμως θέλει και μπορεί να βρει τις λύσεις και να επανέλθει άμεσα σε καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Μπράτσος: «Παρέλυσε το πλάνο μας»

Ο Βολιώτης προπονητής Κώστας Μπράτσος στάθηκε στην αδράνεια που έδειξαν οι παίκτες του στις στατικές μπάλες του ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων, αναφέροντας: «Είναι υπεράνω κριτικής το ματς. Από τη στιγμή που δέχεσαι τα πρώτα τρία γκολ από πέναλτι και από στατικές φάσεις, είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Σου παραλύει το πλάνο μετά και ό,τι ήθελες να κάνεις», είπε αρχικά στην Cosmote TV και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε καλά, δεν απειλούμασταν. Όταν όμως έχεις να κάνεις με τον ΠΑΟΚ, που είναι μια εξαιρετική ομάδα που εκμεταλλεύεται λάθη που κάνεις ή τα πέναλτι, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι από το παιχνίδι».

Τσοκάνης: «Μιλά από μόνο του»

Ο αρχηγός του Βόλου Τάσος Τσοκάνης στάθηκε στην κακή απόδοση της ομάδας του, αναφέροντας πως το 0-4 από τον ΠΑΟΚ μιλά από μόνο του. Αναλυτικά ο Τάσος Τσοκάνης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα με 0-4 από τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό ανέφερε τα εξής: «Χάσαμε πολύ εύκολα από τον ΠΑΟΚ και αυτό το 0-4 δείχνει πραγματικά ότι δεν κάναμε καθόλου καλά πράγματα στο γήπεδο. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν καθόλου προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο το οποίο το τηρήσαμε μέχρι το πρώτο γκολ αλλά από εκεί και πέρα το τελικό σκορ τα λέει όλα.

Στο ημίχρονο είπαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε και στον πρώτο γύρο, αλλά δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Το επόμενο παιχνίδι είναι με την ΑΕΚ εκτός έδρας, στο οποίο εμείς θα πάμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε αλλά δεν παύει να είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Εμειναν οι διαφορές

Πάντως μετά και την προχθεσινή ήττα ο Βόλος και ενώ είδε να χάνουν και ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ διαπίστωσε πως δεν άλλαξαν οι διαφορές από την 6η θέση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στο +6 από τον Βόλο και ο ΟΦΗ στο +5, έχοντας όμως παίξει όλα τα παιχνίδια τους, ενώ οι κυανέρυθροι έχουν ίδια ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι επίσης μπροστά τους. Ο Βόλος «χρωστά» παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Αστέρας με τον ΟΣΦΠ.

Η συνέχεια

Στην επόμενη αγωνιστική (20ή) Σάββατο (29/1) ο ΟΦΗ παίζει στη Λαμία και ο Αστέρας στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή (30/1) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλωνα και ο Βόλος παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ενώ στην 21η αγωνιστική που γίνεται Τετάρτη (2/2) ο Βόλος θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τον Ιωνικό, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα παίζουν μεταξύ τους και ο ΟΦΗ παίζει στην Κρήτη με Παναθηναϊκό. Στην 22η αγωνιστική ο Βόλος παίζει στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ στην 23η υπάρχει το ματς ΟΦΗ – Βόλος!

Το μυαλό στο ΟΑΚΑ

Για τον Βόλο πάντως το μυαλό είναι στο αμέσως επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ η οποία στον α’ γύρο στο Πανθεσσαλικό (24/10/21) είχε υποχρεώσει τους κυανέρυθρους στην πρώτη φετινή ήττα έδρας 1-3 (79’ αυτογκόλ Βράνιες – 42’Ανσαριφάρντ, 45’Τσούμπερ, 90’ Χατζισαφί).

Πέρσι πάντως Βόλος και ΑΕΚ έπαιξαν 4 ματς και μάλιστα δυο ήταν νικηφόρα για τη βολιώτικη ομάδα σε διάστημα 10 ημερών στο Πανθεσσαλικό. Προηγήθηκε στις 4/3 η νίκη του Βόλου με 1-0 (35’ πεν. Δουβίκας) για το Κύπελλο και η πρώτη νίκη επίσης 1-0 (πεν. Δουβίκας) στο πρωτάθλημα, ενώ υπήρξε (10/2) και ήττα με 4-2 στο ΟΑΚΑ πάλι για το Κύπελλο και μία ισοπαλία για το πρωτάθλημα (2-2: 3’ Τάνκοβιτς, 71’ Ανσαριφάρντ – 15’ Φεράρι, 34’ Ουάρντα) παίζοντας στη Ριζούπολη.

Την περίοδο 2019-20 στο πρωτάθλημα ο Βόλος είχε δυο ήττες από την ΑΕΚ (3-2 και 1-3).

Για το ματς της ερχομένης Κυριακής ο Βόλος θα περιμένει πιθανές επιστροφές των Αλχο, Νίνη, Κότνικ, ενώ για την ΑΕΚ έχει δηλωθεί να λείψει λόγω καρτών ο Ανσαριφάρντ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου